4.

2.3K 178 15
                                    

Uběhl další týden a Michael poznal Luka ještě více. Už zbývá jen týden, do školního plesu, na který Luke pozval Daniela. Nakonec se incident s odepisováním vyřešil a Michael se připravuje, jak za týden všechno Lukovi vysvětlí a jak konečně pošle Caluma do prdele. 

Luke Hemmings: 'Už jen týden:x Jsem víc a víc nervóznější:D' 

Daniel Sheen: 'Ale notak! Já jsem nervóznější víc!:D' 

Luke Hemmings: 'Ale já tě pozval, jsem víc nervóznější!:(:D' 

Daniel Sheen: 'Nebuď, užijeme si to!:):3' 

Luke Hemmings: 'Doufám^ Těším se:3'  

Daniel Sheen: 'Já taky^^' 

Luke má chuť ječet a skákat po pokoji. Opravdu si přijde jako poblázněná třináctka, které napsal její idol 'ahoj'. Už se nemůže dočkat, až uvidí svého prince. Ale to ještě neví, že to je kluk, který patří do party, která ho šikanuje. 

Luke Hemmings: 'A předem mě omluv za moje taneční schopnosti, ok?:D' 

Daniel Sheen: 'Nápodobně:D' 

Luke Hemmings: 'Půjdu se projít, potom ti napíšu, ahoj:)' 

Když u Lukovo jména zmizne zelená tečka, Michael se rozhodne taky vypnout facebook a po dlouhé době někam vyrazit s Calumem a ostatními. Natáhne se pro svůj mobil, odemkne ho a v kontaktech najde Hoodovo jméno. Po pár pípnutích se z telefonu ozve Calumův hlas. 

"No nazdar! Konečně ses odhodlal nebýt zavřený doma?" 

"Ne, ale začali jste mi chybět." Sám se nad svou ironií uchechtne. "Takže, napadlo mě, co si jít sednout na naše starý místo, vypít pár flašek, zakouřit si?" 

"Na našem starém místě už jsme jak dávno. Jsou tu i holky, tak pohni." A s těmito slovy Calum hovor ukončí. Michael si povzdychne, oblékne si první hadry, co ve skříni najde a jde na místo, kde se vždy jejich parta scházela.  

___________

Už z dálky slyší Mikey klučičí smích, který se mísí s dívčím hihňáním, prohrábne si své červené vlasy a přidá do kroku. 

Když dorazí na místo, spatří na bednách od piv sedět Caluma a zbytek jeho party. Taky tam spolu s nimi sedí dvě dívky. Michael je moc dobře zná. Jedna má blonďaté vlasy do pasu a modré oči. Druhá je zelenooká dívka s obarvenými vlasy na světle modro. Když zelenooká spatří červenovlasého přicházet, všeho nechá a rozběhne se k němu. 

"Mikey! Dlouho jsem tě neviděla, chyběl jsi mi!" Obejme ho. Michael se falešně usměje a obejme ji taky, přičemž nenápadně protočí oči. 

"Taky jsi mi chyběla, Destiny." Znovu na tváři vykouzlí ten falešný úsměv a jde si sednout na jednu z beden. 

"Čus brácho, už jsme si mysleli, že nežiješ. Co celý dny děláš?" Přivítá ho Calum úderem do ramene. 

"Píšu si s Lu-.., tedy s Hemmingsem." Pokrčí rameny a natáhne se pro flašku s pivem. 

"To si pořád s tím teploušem píšeš?!" Rozchechtá se Calum a zbytek lidí s ním. Mikey se zamračí nad slovem buzerant.

"Náhodou, je v pohodě." Namítne a napije se piva. 

"To už tě nakazil tou teplou nemocí, nebo co?!" Zamračí se černovlasý, nacož dostane Mikey chuť rozbít Calumovi hubu. Má toho snědého kluka docela rád, ale takhle o Lukovi mluvit nebude! A ne, není do Luka zamilovaný, tedy možná, ale nechce si to přiznat. 

One week later

Ten poslední týden uběhl jako voda a je tu den plesu. Mikey i Luke jsou celý den nervózní. Luke se bojí, že řekne něco špatně a Michael se bojí, že se na něj Luke naštve. I když je na to trochu připravený, stejně by ho mrzelo, kdyby s ním už Luke nepromluvil. Tedy, ne, že by se teď s Lukem nějak bavili, ale nezvládl by každodenní zabíjení pohledem.  

Jsou dvě hodiny odpoledne a Mikey sedí před zapnutým Facebookem, jestli mu Luke napíše, zatímco na druhé straně Luke dělá to samé, očekávajíc, že mu napíše jeho vysněný 'Daniel'. 

Hodinu před srazem se Mikey začne připravovat. Oblékne si bílou košili, černé skinny jeans a kravatu. Poté zavolá Calumovi, že s partou můžou vyrazit čekat před školu. 

Za chvíli je u školy. Calum a zbytek party spolu s dívkami už čekají před školou. Když Calum uvidí Michaela přicházet a když uvidí, co má na sobě, zamračí se. 

"Co to máš na sobě? Neříkej, že tam jdeš taky." Spustí ihned místo pozdravu. Mikey si prohrábne vlasy a pokrčí rameny. 

"Co kdyby sem přišla nějaká buchta a neměla s kým jít?" Namítne a olízne si rty. Je čím dál tím nervóznější. Najednou uslyší kroky. 

"Támhle jde, teplouš!" Zvolá Cal šeptem a celá parta se schová za keř. Luke dojde k lavičce, která je před školou a posadí se na ni. Mikey se při pohledu na něj musí usmát. Vůbec nevypadá jako šprt. Vlasy má vyčesané nahoru a rty mu zdobí černý kroužek. 

"No to si děláš prdel, on má piercing!" Vyhrkne Calum ihned, co si Lukova kroužku všimne. 

"Náhodou, je to na něm sexy." Olízne si rty černovlasá dívka. Mikey po ní střelí pohledem. 

Minuty ubíhají a Luke se každou chvíli dívá na telefon. Vždy si povzdychne a zastrčí ho zpátky do kapsy. 

Když uběhne hodina, blonďáčkovi dojde, že si z něj Daniel dělal jen srandu, složí obličej do dlaní a rozbrečí se. Mikeymu se v tu chvíli rozpadne srdce na milion kousků., zatímco Calum se válí smíchy po zemi. Mikey se na něj podívá a protočí oči. Je ta nejlepší chvíle jít za Lukem a vše mu vysvětlit. Postaví se, vyleze z křoví a rozejde se k ubrečenému blonďáčkovi, zatímco na něj zbytek party zmateně kouká. 

_________________
Ahoj, ahoj!:3 
Hlásím se s novým dílem!:3 Co na něj říkáte?^^ Je to uspěchané, co?:/ 

Budu ráda, když mi vaše názory napíšete do komentářů:3

Taky bych strašně chtěla poděkovat za votes a komentáře u minulé části, vážím si toho♥ 

Love ya, guys!♥ 

-Jane Xx.

Is This A Mistake? |Muke Clemmings | MpregKde žijí příběhy. Začni objevovat