14.

1.5K 126 24
                                    

One Month Later (Nobody's POV)

Dva chlapci jdou ruku v ruce po chodníku a na cestu jim svítí pouliční lampy, je ještě šero. Je začátek prosince, oba chlapci jsou pořádně oblečeni a míří do školy. 

"Není ti zima?" Promluví starší chlapec a z jeho úst vyjde obláček páry. Mladší zakroutí hlavou a pousměje se. Starší se též pousměje a dál tiše jde. Mrholí a na jejich bundy dopadají kapky. 

Po chvíli dorazí do školy, odloží si do skříněk bundy, vezmou si učebnice a opět se ruku v ruce rozejdou do třídy. Posadí se do lavice a vyčkávají na zvonění. Ashtonovo místo je prázdné. 

"Co myslíš, že s ním je?" Zeptá se Mikey Luka. 

"Nevím, asi je nemocný." Pokrčí Luke rameny a sundá si mikinu. Mikey se usměje při pohledu na Lukovo bříško. Luke si toho všimne a též se usměje.

"Těším se na něj." Zašeptá Luke a bříško si pohladí, načež jeho ruku vystřídá ruka Mikeyho. 

"Já taky, strašně moc." Usměje se Michael a najednou zazvoní. Všichni studenti se postaví. Luke se rozhlédne a uvidí, že i Calumovo místo je prázdné. S úlevou si oddychne. Dnes mu není nejlépe a poslouchat Calumovy narážky opravdu dnes nechce. Po chvilce vejde do třídy učitel a ihned začne s výukou.

V půlce hodiny se rozrazí dveře a v nich stojí Calum. Luke se podívá do země a kousne se do rtu. 

"Sorry, zaspal jsem." Pronese Calum 'omluvu' a sedne si na své místo. Učitel si povzdychne a pokračuje ve výkladu. 

Luke je celou hodinu mimo, hladí si bříško a přemýšlí nad svým a Mikeyho miminkem. 

Když konečně zazvoní na konec hodiny, Luke si oddychne, vstane a rozejde se na chodbu. Mikey ho ihned následuje. Oba si odloží učebnice do skříňky. 

"Dojdu si na záchod. Počkáš tu mě?" Zašeptá Mikey Lukovi do ucha a políbí ho na tvář. Luke přikývne a usměje se. Mikey odběhne na záchody a Luke zůstane na chodbě skoro sám. Skoro všichni zůstali v teplé třídě. Toho využije Calum, vstane ze svého místa a vyjde na chodbu, kde si to ihned namíří k Lukovi. Když si ho Luke všimne, couvne a natiskne se na skříňku. Calum se ušklíbne. 

"Když tu nemáš Michaela, jsi pořád stejná troska, co?" Zasměje se a Luke se podívá do země. Calum se znovu hrdelně zasměje a přiblíží se k Lukovi.

"Panebože, podívej se na sebe! Jsi tlustý a ani neumíš odpovědět! Nechápu Michaela, jak někoho takového, jako jsi ty může milovat! Je mi z tebe špatně!" Sykne Lukovi do ucha. Luke cítí, jak se mu hrnou slzičky do očí. 

"Nic jinýho neumíš! Jen bulet! Jsi obyčejná buzna, která svojí nechutnou nemocí nakazila i Mikeyho!" Znovu zasyčí. Luke se dívá do země a tečou mu slzy. 

"Hoode! Okamžitě od něj vypadni!" Uslyší Luke najednou Mikeyho hlas. Zvedne hlavu a uvidí Mikeyho, jak běží k nim. Doběhne k nim a odstrčí Caluma od Luka. 

"Kdy už ho sakra necháš být?! Nic ti neudělal!" Zakřičí.

"Nakazil tě tou teplou nemocí!" Zakřičí nazpět Calum. To Mikeyho naštve, napřáhne se a vrazí Calumovi pěstí. Calum se zapotácí. 

"Mikey!" Vypískne Luke a snaží se nějak Mikeyho zastavit. Mikey ho odstrčí.

"Přestaň takhle o Lukovi už sakra mluvit!" Křikne, strčí do Caluma a Calum spadne na zem. Mikey do něj kopne, potom vezme plačícího Luka za ruku a odvede si ho na záchody. Zamkne kabinku, posadí ho na sklopené záchodové prkýnko a dřepne si před něj. Vyndá z mikiny papírový kapesník a začne Lukovi utírat slzičky. 

"Zlatíčko, neplakej, ano?" Šeptá a hladí ho druhou rukou po tváři, ale Luke pláče dál. 

"Miláčku, bolí mě tě takhle vidět. Nemysli na Caluma a usměj se kvůli mě." Snaží se Mikey dál, ale pořád nic. 

"Jsem..jsem tlustý?" Zašeptá najednou Lukey. 

"Samozřejmě, že ne! Jsi jen těhotný a čekáš naše miminko!" Políbí ho na červenou tvářičku a políbí jeho bříško. 

"Jsem! Jsem tlustý!" Zavrtí Luke hlavou. 

"Nejsi! Jsi nádherný a já tě miluju! Notak miláčku!" Zakňučí Mikey a obejme Luka. 

"Chci domů." Zafňuká Luke a přitulí se k Mikeymu, přičemž nasaje jeho vůni. Mikey vezme svou lásku do náruče a vyjde z kabinky. Na chodbě ho posadí na lavičku a odemkne jejich skříňky. Oblékne sebe a potom oblékne Luka. Poté ho vezme za ruku a vydají se k Mikeymu domů. 

_______

Ahoooj!♥ 

Jsem tu s novým dílem!♥ Co na něj říkáte?^^ 

Zase se nám tu objevil Calum^^ 

Co myslíte, že bude s Lukem dál? 

Chtěla bych se vás zeptat, jestli byste chtěli, aby měli kluci holčičku, nebo chlapečka?:)^^

Taky bych vám všem chtěla poděkovat za votes a komentáře u minulé části, jste zlatíčka!♥

Love ya, guyys!♥ 

-Janiee Xx.





Is This A Mistake? |Muke Clemmings | MpregKde žijí příběhy. Začni objevovat