28

798 73 8
                                    


ONE MONTH LATER

"Lásko, všechno v pořádku?" vejde Michael do obýváku, kde Luke leží na gauči, sleduje televizi a hladí si obrovské bříško  v zástěře a s vařečkou v ruce

"Mikey, jsi tu už po desáté za poslední čtvrt hodinu," povzdychne si, "jsem v pořádku." 

"Já vím! Ale chci si na vás dát pozor, víš?" uculí se Michael, protože přece jen, má o svoje lásky strach, zvláště teď, když Luke může každou chvíli rodit. 

"Jsme v pořádku, Mikey, kdyby něco, zakřičím, neboj se," zasměje se Luke. I když je sladké, jak se o ně Mikey bojí, občas to začíná lézt Lukovi na nervy. 

"Fajn!" usměje se Mikey a s vařečkou v ruce přejde k Lukovi, nakloní se a políbí ho, poté mu volnou rukou pohladí bříško a znovu se usměje. 

"Hrozně se těším, víš to?" špitne Luke a usměje se, když malá Skyler kopne. 

"Vždyť já taky, princezno," Luke se nad tím oslovením zahihňá. Mikey ho cvrnkne do nosu Luke se znovu zahihňá.

"Půjdu dodělat ten oběd, máš hlad?" zeptá se Mikey a ještě líbne Luka na čelo, poté se narovná. 

"Já jsem vždycky hladový!" zasměje se Luke a poklepe na stranu bříška, načež Skyyler reaguje kopnutím. Luke se nad tím uchechtne. Mikey se smíchem zmizí v kuchyni a Luke se zatím zabaví tím, že hladí bříško a čeká, jestli Skyler zareaguje a kopne.

Po úžasném obědě se oba chlapci odeberou do ložnice. Luke se lehne na postel a Mikey si lehne k němu. Luke se ke svému milému přitulí a položí si hlavu na Mikeyho hruď. Mikey se nad tím usměje a pevně Luka obejme, po chvíli ho začne hladit po zádech. V ložnici je ticho, oba chlapci si užívají, že můžou být s tím druhým. Po pár minutách ticha si Mikey všimne, že se Lukovi začnou zavírat oči. 

"Jsi unavený, miláčku?" zašeptá a pokračuje v hlazení. Luke mu odpoví jen slabým zakýváním. 

"Tak spi, princezno," špitne Mikey a políbí Luka do blonďatých vlasů. 

Po chvíli Mikey uslyší slabé chrápání, pousměje se nad tím a i přesto Luka hladí dál po zádech. Chvíli jen Luka pozoruje a hladí ho po zádech, ale poté se začnou zavírat oči i jemu. Probudí ho až slabé třesení. Pootevře oči a uvidí Luka sedět na posteli a třást ním. 

"Co se děje, Lukey?" zamumlá a protře si oči. 

"H-hrozně mě bolí břicho, nemůžu znovu usnout,"  zakňučí Luke a Michael ihned vyskočí do sedu, objímajíc ho. Luke jen přikývne a přivře bolestí oči. 

"Lásko, to bude v pořádku, pojedeme raději do nemocnice, ano?" Luke jen přikývne a přivře bolestí oči. Michael se natáhne pro telefon a zavolá záchranku. Mezitím, co na záchranku čekají, Michael Luka zezadu objímá, hladíc ho po bříšku. 

"Všechno bude v pořádku, ano lásko?" zašeptá Lukovi do ucha a políbí ho na tvář. Luke znovu přikývne a nadechne se, tulíc se k Mikeymu. 

_________________

Ahoooj!♥ 

Já vím, že pořád slibuju, že budu psát, ale já poslední dobou byla hrozně bez nálady a nechtěla jsem se do psaní nutit, protože pak jsou kapitoly ještě víc shitty a je to poznat:c 

Doufám, že mě nezabijete, že jsem kapitolu ukončila takhle o:) 

Co na kapitolu říkáte?☺ 

Chci vám poděkovat za votes a komentáře u minulé části, jste opravdu skvělí!♥ 

Love ya, Janie

Is This A Mistake? |Muke Clemmings | MpregKde žijí příběhy. Začni objevovat