19.

1.4K 126 7
                                    


One month later

Když se dva chlapci blíží ke své třídě, slyší zvonivý smích Ashtona. Vejdou do třídy a uvidí kolem Ashtonovy lavice kruh lidí a všichni se smějí. Když Ashton zahlídne Luke s Mikeym, rozzáří se a rozběhne se k nim. 

"Muke je tady!" Zakřičí nadšeně a oba kluky obejme.

"Muke?" Zasměje se Mikey a nadzvedne obočí. 

"Vymyslel jsem vám ship name! Vždyť to je cute!" Ušklíbne se Ashton a odebere se zpět ke své lavici, zatímco Muke, jak jim říká Ashton zůstanou stát jako tvrdé Y. 

"Ale notak, pojďte za námi!" Usměje se Ashton. Luke s Mikeym si vymění pohledy a rozejdou se k Ashovi. Mikey přisune k Ashtonově lavici židli, sedne si na ní a na svůj klín si posadí Luka. 

"Ahoj, kluci." Pozdraví je s úsměvem drobounká blondýnka. 

"Ahoj, Stefanie." Uculí se Luke stydlivě a přitulí se více k Mikeymu. 

"My..všichni bychom se ti chtěli omluvit, Luku, chovali jsme se jako idioti. Není nic špatného na tom být gay." Řekne Stefanie po chvíli ticha a ostatní, co tam jsou začnou přikyvovat. Lukovi se nahromadí slzičky do očí. 

"P-páni..já.." Zlomí se mu hlas a začne vzlykat do Mikeyho trička. Mikey se uchechtne a začne hladit Luka po zádech. 

"Udělali jsme něco blbě?" Skousne si Stefaniina kamarádka Daniella ret.

"Ne, to ne. Jen, on je teď moc přecitlivělý." Objasní Mikey a všichni přikývnou. Začínají tušit, že s Lukem není něco v pořádku. 

Po pár minutách blondýnek přestane vzlykat a na všechny se usměje. 

"Děkuju, jsem rád." Zašeptá s úsměvem, načež mu dá Mikey na tvář pusu. 

One week later

Od té doby, co se celá třída, až na Caluma Lukovi omluvila, všechno se zlepšilo. S Calumem už se baví jen Destiny s Oliverem. 

Když konečně odzvoní poslední hodina, Luke s Mikeym se rychle sbalí a spěchají k doktorovi na prohlídku za pátý měsíc. Luke už má poměrně veliké bříško a už se mu tak snadno nemaskuje. 

Oba chlapci se posadí v čekárně na židličky a přitulí se k sobě, nevšímajíce si žárlivých pohledů ostatních žen. 

"Luke Hemmings." Vyjde sestřička po chvíli z ordinace. Mikey pomůže Lukovi vstát a vejde spolu s Lukem do ordinace, kde oba s milým úsměvem přivítá doktorka. 

"Tak Luku, podíváme se na vaši princeznu." Usměje se doktorka, když si Luke lehne na lehátko a vyhrne si tričko. Namaže Lukovi bříško chladivým gelem a začne mu přístrojem jezdit po bříšku. Na obrazovce naskočí jejich miminko a oběma se v očích nahromadí slzy. 

"Vše se vyvíjí tak, jak má." Zkonstatuje po chvilce doktorka a oba chlapci hltají každé její slovo. 

Nakonec se s doktorkou rozloučí a ruku v ruce se vydají k Mikeymu domů. 

"Víš, lásko, říkal jsem si, jestli by ses nechtěl přestěhovat ke mně? Stejně jsi u mě doma více, než u vašich a za pár měsíců už budeme mít princeznu." Promluví Mikey najednou a Luke se na něj s vykuleně podívá. 

"M-Mikey, já o tomhle ještě nepřemýšlel, ale..ale, domluvíme se pak s našima, jo?" Vykoktá blondýnek a zrudnou mu tvářičky. Mikey se usměje a přikývne, přičemž Luka políbí na spánek.

_______________

Ahoooj!♥ 
Po dlouhé době se hlásím s dalším dílem!^ 
Musím s tím přidáváním něco udělat, protože píšu tak, jak píšu a štve mě to:( 
Ale teď jsem zase nemocná a nemám celý den co dělat, takže píšu:D^^ 

Tenhle díl byl spíše takový pohodový, ale nebojte, něco plánuji 3:) 
Budu ráda za každý vote, či komentář a ještě vám chci poděkovat za komentáře a votes u minulé části☺ A kdyby vás napadlo nějaké pěkné jméno pro holčičku, určitě mi ho napište do komentářů, děkuju☺♥

Is This A Mistake? |Muke Clemmings | MpregKde žijí příběhy. Začni objevovat