12.

1.9K 165 15
                                    

Michael's POV

Po zbytek toho, co musím strávit ve škole pořád přemýšlím nad tím, co se mnou chce Lukey probrat. Třeba mi konečně řekne, co ho trápí.

Když se konečně ozve zvuk, který ohlašuje konec školy, vyletím ze třídy jako první a jdu co nejrychleji k Lukovi. Cestou stále přemýšlím nad tím, co mi chce Lukey říct a čím dál tím blíž jsem k Lukovu domu, tím jsem nervóznější a nervóznější.

Po pár minutách dojdu k malému, žlutému rodinnému baráčku. Projdu brankou a zastavím se u domovních dveří. Ok, Michaele, to zvládneš, bude to v pohodě. Nadechnu se a zazvoním. Kousnu se do rtu a prohrábnu si své červené vlasy. Najednou se dveře otevřou a v nich stojí blonďatá paní, asi Lukova mamka. 'Páni, Michaele, neříkej.' Probleskne mi hlavou.

"D-dobrý den, je Luke doma?" Zeptám se a znovu si prohrábnu vlasy. Paní, tedy Lukova mamka si mě přeměří pohledem a poté se usměje.

"Pojď dál." Na tváří jí zůstává ten milý úsměv a poodstoupí od dveří, abych mohl vejít. Slušně poděkuji a vejdu.

"Luke je u sebe nahoře v pokoji, jsou to první dveře zprava." Usměje se znovu Lukova mamka. S úsměvem přikývnu a jdu nahoru. Přijdu před Lukovy dveře, nadechnu se a zaklepu.

"Dál!" Ozve se Lukův hlas, skousnu si ret a vejdu. Luke se usměje hned, jak mě uvidí.

"Ahooj." Usměji se na něj a jdu k jeho posteli, skloním se a dám mu pusu. Lukovi se začervenají tvářičky a usměje se.

"Jsem..rád, že jsi přišel." Usměje se a na posteli se posadí.

"Chodíme spolu." Pousměji se a přisednu si k němu.

"Víš, měl bych ti něco říct." Podívá se dolů a hraje si s peřinou. Skousnu si ret a sleduji ho. "Já..my..spali jsme spolu, ty jsi neměl kondom a..a..já mám ženský reprodukční systém a.." Odmlčí se a vezme mou ruku, druhou rukou si vyhrne tričko a mou ruku položí na jeho břicho. "Jsem těhotný." Zašeptá a steče mu slza. T Ě H O T N Ý! Pootevřu pusu a nejsem schopný slova.

"L-Lukey..já.." Začnu, když se vzpamatuji, ale to blonďaté stvoření mě přeruší.

"Já vím, jsem strašný! Chápu, že se se mnou chceš rozejít!" Vypískne, stulí se do klubíčka pod peřinu a začne plakat.

"Ale ne! Lásko! To vůbec ne!" Vyhrknu, lehnu si k němu a rychle ho obejmu. Luke pořád pláče. Odkryji z něj peřinu a přinutím ho se na mě podívat, přičemž mu začnu palcem utírat slzy.

"Miláčku, neplakej, miluju tě, ano? Sice to je pro mě šok, ale na druhou stranu jsem strašně šťastný, protože..OMG! Budu táta!" Zasměji se a objímám ho.

"Ty...jsi rád?" Rozzáří se Luke a na tváři se mu objeví úsměv.

"Jistě, že ano, ty pako!" Uchechtnu se, překulím ho na záda, vyhrnu mu opět tričko a začnu mu bříško pusinkovat. Luke se začne hihňat a kroutit se.

"To lechtáá, ohol se!" Křičí a hihňá se.

"Tatínkovi se nelíbí moje vousy, ale tobě nevadí, že ne?" Zasměji se a pokračuji v pusinkování bříška. Lukey se též zasměje a prohrábne moje vlasy.

"Miluju vás, oba dva, strašně moc." Zašeptám a políbím Lukovy růžové polštářky. Lehnu si vedle Luka a Luke se ke mě přitulí. Usměji se a obejmu ho kolem pasu, načež ho začnu hladit po zádech. Luke zavrní.

"Ty jsi kočka, miláčku?" Uchechtnu se, políbím ho do vlasů a pokračuji v hlazení.

"Nee." Zamručí a zaboří obličej do mé hrudi.

"Awww." Uculím se a objímám ho. Luke nic nedělá, podívám se na něj a zjistím, že usnul. Uchechtnu se, dám mu pusu na čelo a oba nás přikryju.

Mám šílené štěstí, že mám zrovna jeho.

______________

Ahoooj!♥
Chyběla jsem vám?:D♥
Dala jsem si takovou menší pauzu, protože jsem prostě neměla na psaní chuť:/ Ale chuť se mi pomalu vrací a já věřím, že budu psát už víc a víc!♥

Taak Mikey konečně ví, že bude taťka!^-^
Co na to říkáte?:3

Pište svojě názory^

Taky vám moc chci poděkovat za votes a komentáře u minulé části, jste úžasní!♥

Love yaa
-Jane Xx.

Is This A Mistake? |Muke Clemmings | MpregKde žijí příběhy. Začni objevovat