048

4.4K 200 48
                                    

Om mee te beginnen, ik wist niet dat een break-up zo hard zou zijn, echt niet. En dat je de reden niet echt weet... Damn shit. Maar goed, girls are strong, so am I. Nu ga ik weer verder schrijven, al mijn liefde wat ik nu teveel heb, steek ik in mijn boeken!

Quote van dit hoofdstuk:

'It was you and me against the world.'

-

'Dat was...' Ik bijt op mijn lip. 'Geweldig,' maak ik zijn zin af. Ik zak wat verder in het schuim en haal mijn natte hand door zijn blonde haren. Ik bedek mijn bovenlichaam met schuim. Dit voelde zo goed... ik weet niet waar het vandaan kwam, maar ik moest hem gewoon zoenen!

'Fuck,' mompelt hij zacht. 'Wat is er?' Vraag ik bezorgd. Hij staat op en loopt richting de deur. 'I-Ik laat je wel even alleen,' en hij loopt weg. Ik was mezelf, en mijn haren snel. Wat gebeurde er nou? Zou hij verlegen zijn, of zou het voor hem helemaal niet zo geweldig voelen?

Ik stap uit bad, droog me af en trek zijn kleding aan. Ik moet toegeven, zijn shirt zit heerlijk. Ik borstel snel door mijn haar en haal al mijn uitgelopen make-up resten er af.

Ik loop naar beneden, en zoek Niall. Misschien was die zoen helemaal fout, maar het voelde zo goed. Ik loop naar de keuken en zie Niall met zijn iPhone in z'n handen zitten. Hij kijkt om en ik slik.

'Heb je misschien iets van een joggingbroek, want ik voel me best naakt,' geef ik toe. Hij knikt, en zonder iets te zeggen loopt hij terug naar boven om een broek te halen. Ik voel me nu ongemakkelijk, ik ken hier eigenlijk niks.

Hij geeft me de broek en hij blijft voor me staan. Hij kijkt naar beneden en ik zie hem slikken. 'A-Als je liever hebt dat ik ga, moet je me naar huis brengen,' vertel ik hem. Hij schud zijn hoofd. 'Wat is er dan, je loopt ineens weg? Heb ik iets misdaan?'

'Je hebt Zayn, Whitney. Je krijgt hier problemen mee, en is dat wat je wilt?' 'Nee, maar hij is diegene die dit allemaal veroorzaakt heeft, en ja, ik heb hem de deur gewezen, het moest een keer stoppen.' Zucht ik. 'Dus is het nu over? Of hoe moet ik het zien?' Vraagt hij.

'Ik weet het zelf eigenlijk ook niet, maar wat moet ik dan? De hele tijd hier blijven zitten en wachten? Dat wil ik niet.' Hij knikt. 'Ik snap je. Dus... wil je nu je eigen gang gaan of niet?' 'Ik denk het.'

'Fuck die broek,' mompelt hij en gooit hem om de grond. Hij drukt zijn lippen op de mijne, terwijl zijn handen zich op mijn kont plaatsen. Ik grijp naar zijn gezicht en voel zijn hunkering naar meer. Hij tilt me op en zet me op de keuken. Zijn handen glijden zachtjes over mijn rug richting mijn buik.

'Weet je hoe lang ik hier al op gewacht heb?' Mompelt hij tussen het zoenen door. 'Waarschijnlijk heel lang,' zeg ik, wanneer ik mijn lippen van hem haal. Zijn borstkas gaat onregelmatig op en neer en even lijkt het alsof we buiten adem zijn.

'Je bent zo verdomd sexy, weet je dat?' Fluistert hij zacht in mijn oor, en kippenvel verspreid zich over mijn armen. 'N-Nee,' stamel ik. Zijn vingertoppen strelen zachtjes over mijn bovenbeen, waardoor daar ook kippenvel ontstaat.

Mijn adem begint weer onregelmatig te worden wanneer zijn vingers heel langzaam steeds verder omhoog gaan. Ik kijk in zijn blauwe ogen en probeer mijn onregelmatige ademhaling te onderdrukken. 'Nia-.' Hij drukt zijn lippen op de mijne en ik kreun tegen zijn lippen.

Wanneer zijn vingers steeds dichter bij zijn boxer komen, omdat ik zijn boxer aan heb, verlaat een hijg mijn lippen. Ik grijp naar zijn blonde haar en kus zijn nek, waardoor hij laat merken dat hij het fijn vind. Ik ben zo fout bezig, maar met Niall voelt het zo goed.

Zijn grote handen gaan door mijn haar, waar hij zachtjes aan trekt en ik kijk naar zijn gezwollen lippen. 'R-Raak me aan,' smeek ik hem. Zijn vingers raken mijn gevoelige plek waardoor er nog een kreun mijn lippen verlaat. 

Ik span mijn spieren aan, en zuig zachtjes aan de huid van zijn nek. Zijn andere hand glijd voorzichtig naar mijn borst. 'H-Heb je geen bh aan?' Vraagt hij, en ik begin te blozen. 'Shit, ben ik helemaal vergeten!' Mompel ik, want niet veel later streelt hij mijn borst.

'Je hebt geweldige lippen.'

'Dankje,' mompelt hij zachtjes.

'Daar kan ik jou goed mee zoenen,' grijnst hij. Hij drukt zijn onderlichaam tegen het mijne, en met zijn handen ondersteund hij mijn kont. We lopen naar de overgrote woonkamer, en daar legt hij me op de bank. 

Hij komt boven op me liggen, en zachtjes schuurt hij tegen me aan. Zijn handen glijden onder mijn shirt en zijn warme vingertoppen laten een vuur spoor achter. Ik voel mijn lichaam niet meer, alles lijkt verlamd. 

Ik laat mijn koude handen onder zijn shirt glijden en ik voel zijn perfecte zachte huid. Ik kan met geen duizend woorden uitleggen wat ik voel, dit is zo anders. Ik heb dit ook allemaal met Zayn mee mogen maken, maar hij heeft me nooit zo kunnen laten voelen als Niall.

Net wanneer hij me wilt zoenen, gaat zijn telefoon. 'Ik moet opnemen, het kan belangrijk zijn.' Zegt hij zacht, en ik knik. Ik luister naar zijn ringtone, die niet lang meer duurt omdat hij opneemt.

Hij komt terug naar de kamer gelopen, en hij zet zijn telefoon op speaker. Ik ga recht op zitten en kijk hem bang aan, hij zal niet voor niks zijn telefoon op speaker zetten, toch? Ik pak een kussen en druk hem tegen mijn buik. 

'WAAR THE FUCK IS WHITNEY?!'




Sex Lessons Ft. Zayn MalikDonde viven las historias. Descúbrelo ahora