006

27K 569 70
                                    

"Bye baby girl, ik kom morgen naar je toe," hij drukt zijn lippen weer op de mijne, waardoor weer alle lucht wordt weggezogen uit mijn longen. Wat doet die jongen met me? Ik glimlach en stap zijn auto uit. Met piepende banden crost hij de straat uit. Ik open de deur, en een lekkere geur van eten vult mijn neusgaten. Meteen krijg ik trek en loop ik naar de keuken. "Liefje, waar was je? Je was toch al uit?" Ik druk een kus op haar wang. "Ik was even bij Clary, we hadden het erg gezellig," glimlach ik terwijl ik een glas water inschenk. "Gaat het wel met je, je bent de laatste tijd nogal stil, is er iets gebeurd met Jonathan?" Ze trekt een wenkbrouw op en ik verslik me in mijn water. "N-Nee mam, alles is goed," ik pak vlug mijn tas en baan mijn weg naar boven.

Ik voel hoe mijn adem blijft stokken in mijn keel. Ik laat mijn tas vallen en mijn lichaamsspieren vallen uit. Ik kijk naar mijn kamer die helemaal overhoop gehaald is. In het midden van mijn kamer staat Jonathan, met zijn handen als vuisten gevouwen. "W-Wat is dit?" Vraag ik zo zacht mogelijk, ik wil namelijk niet dat mijn moeder, dit alles hoort. "Wat dit is?! Dit is godverdomme jou schuld!" Dreigend komt hij op me afgelopen. Hij pakt mijn arm en duwt me ruw op bed. Ik sla mijn armen om mijn lichaam, bang dat hij me weer betast.

"Waarom werk je niet gewoon even mee?! Dan ben je er ook eerder vanaf!" Gromt hij. Jonathan scheurt heel mijn shirt kapot. "N-Niet doen," fluister ik zacht. Zijn handen grijpen gretig mijn borsten. "Dit is je eigen schuld, zo maar met mij uitmaken!" Ik spartel om me heen en voel een harde klap tegen mijn oog aan, een pijnscheut gaat door mijn hoofd. Ik grijp naar mijn oog. "H-Hoe kun je!" Roep ik in zijn gezicht. Ik pak mijn arm vast en sla met mijn elleboog hard tegen de zijkant van zijn hoofd. Zijn lichaam valt hard op de grond. Even gaan zijn ogen dicht, maar niet voor lang.

Hij gromt en wankelend komt hij overeind. Zijn handen klampen zich vast aan mijn armen en ik voel harde klappen tegen mijn lichaam. Ik krimp ineen, niet wetend wat ik moet doen, want ik kan niks. Alles draait, en ik voel nog een harde klap. Mijn ogen vallen dicht en het laatste wat ik voel is een hard voorwerp tegen mijn lichaam.

-

Hoestend word ik wakker. Mijn oogleden doen pijn van het huilen. Ik kijk om me heen, ik lig alleen in mijn kamer, op een bed, en de dekens ruiken lekker, naar de wasmiddel die mijn moeder gebruikt. Mijn rechteroog is dik, en ik kan mijn oog bijna niet openen. "Liefje, gaat het?" Mijn moeder komt de kamer ingelopen. "Mam?" Vraag ik, terwijl de tranen over mijn wangen lopen.

"Liefje, ik heb Jonathan betrapt, ik hoorde geschreeuw en iets vallen, ik ben gaan kijken, ik heb Jonathan eruit gestuurd en we gaan aangifte doen, tegen mishandeling," mijn moeder pakt mijn hand. Ik moet nog steeds bekomen, van alles. "Heeft Jonathan het al vaker gedaan, je mishandeld?" Ik knik, want ik wil geen antwoord geven. Mijn keel doet pijn, en ik kan bijna niet slikken.

De bel gaat beneden en vlug drukt mijn moeder nog een kus op mijn voorhoofd. Ik stop mijn armen onder de deken, hopend dat ze mijn wonden niet heeft gezien. Ik sluit mijn ogen en luister naar de voetstappen die steeds dichterbij komen. Ik open mijn ogen om te kijken wie zich in ons huis heeft geplaatst en ik glimlach.

"Zayn?" Vraag ik verontwaardigd. Hij zet zijn perfecte glimlach op en loopt mijn kant uit. "Whitney?" Vraagt hij bezorgd. Mijn moeder blijft even staan en Zayn draait zich om. "Hallo ik ben Zayn, Zayn Malik, ik ken uw dochter van het college," zijn ruige look overrompeld mijn moeder, maar ze weet dat ik van ruig houd.

Mijn moeder stelt zich ook voor en verdwijnt uit mijn kamer. "Je was vandaag niet op school, en ik maakte me zorgen, ik had Clary niet gezien, dus ik kon haar niks vragen," ik leg een arm op de deken en zachtjes pakt Zayn mijn hand. "Heb ik zo lang bewusteloos gelegen en geslapen?" Zayn glimlacht. "Ik denk het wel, en ik had belooft om naar je toe te komen, ik maakte me zorgen," zijn vingers strelen mijn hand.

"Het ziet er vreselijk uit hé?" Vraag ik voorzichtig. Zayn bekijkt mijn gezicht en knikt voorzichtig. "Wie was het?" Fluistert hij zachtjes. "Mijn ex, ik zou nog een keer boeten, omdat ik het had uitgemaakt, hij mishandelde me," ik verstrengel mijn vingers door de zijne en zachtjes drukt hij een kusje op mijn hand.

"Zayn, ik weet het niet meer..." Ik haal mijn andere arm onder de deken vandaan. Mijn hele pols en arm zitten onder de wonden, die niet genezen. Zayn pakt mijn arm en drukt er allemaal kusjes op. "Baby, waarom?" Tranen ontwikkelen in zijn ogen en je schud je hoofd. "Ik ben niks waard, ik ben een slecht persoon," fluister ik door mijn tranen heen. Zayn schud zijn hoofd. "Ik heb gewoon zulke vreselijke nachtmerries, ik weet het niet meer," Zayn kruipt over me heen en opent zijn armen als hij langs me ligt. Ik leg mijn hoofd in zijn nek en ruik zijn overheerlijke aftershave.

"Ik wil je beschermen, elke nacht, maakt niet uit hoe, ik wil je beschermen," zijn vingers glijden over de wonden. "Ik wil je nachtmerries afnemen, ik wil je goed laten voelen," hij kust mijn voorhoofd en ik glimlach. "Gaan we door met de lessen, of wat?" Vraag ik voorzichtig. "Morgen zullen we doorgaan met de lessen, en dan pakken we er twee, je moet veel leren baby girl," zijn tanden bijten in mijn oorlel en ik glimlach.

Zayn's hand glijden onder mijn shirt, die vermoedelijk mijn moeder bij me heeft aangedaan. Ik verstijf en zachtjes blaast Zayn in mijn oor. "Leer je te ontspannen," zijn vingers glijden verder omhoog richting mijn bh, en ik blijf rustig doorademen. Zijn handen pakken mijn borsten vast en ik duw hem hard weg. "N-Niet doen!" Roep ik. Mijn lichaam rolt zich op in een balletje en mijn tranen laat ik op de vrije loop.

"Heeft hij iets gedaan?" Ik knik en Zayn trekt me dichter tegen zich aan. "S-Sorry, ik wilde je niet laten schrikken," fluister ik zacht. Ik leg mijn hand op Zayn's borst. "Ga maar slapen baby girl, ik zorg dat je moeder school afbelt, en ik blijf bij je," hij kust mijn voorhoofd en zachtjes sluit ik mijn ogen.

Volgend hoofdstuk word beter girls :) 


Sex Lessons Ft. Zayn MalikWhere stories live. Discover now