016

24.4K 571 55
                                    

Mijn lichaam word vastgepakt en een rilling gaat door mijn lichaam. "Don't be scared." Fluistert Zayn in mijn oor en meteen ontspan ik mijn spieren. "Ik ga alleen even een blinddoek omdoen." We zitten nog in zijn auto en glimlachend haalt Zayn een blinddoek tevoorschijn.

Binnen een paar seconde zit de blinddoek strak om mijn hoofd gebonden en helpt Zayn me uit de auto. "We moeten wel even met de lift." Ik weet dat hij nu grijnst, en dat hij me bekijkt van top tot teen, maar het doet me even niks.

Ik hoor een piepende deur en voor ik het weet staan we in een lift. In een lift, ik haat liften. Je kan elk moment vast komen te zitten, die gedachten maken me duizelig. Het lijkt minuten te duren voordat we eindelijk eens op de verdieping zijn aangekomen waar we moeten zijn.

"Nu moet je even een klein trapje op." Waarschuwt Zayn me en hij ondersteund mijn kont. "Zayn!" Giechel ik en hij geeft expres nog een knijpje erbij. Voorzichtig probeer ik te voelen waar de traptreden zijn.

Ik voel kleine steentjes onder mijn schoenen. "Ik ga je blinddoek afdoen." Zayn's handen glijden even door mijn haar en langzaam haalt hij de doek weg. Mijn ogen glijden over een prachtig kleed, met allerlei lekkernijen en nog wat andere dingen.

Glimlachend kijk ik naar Zayn, die onzeker staat te wiebelen op zijn benen. "Wauw Zayn! Dit is echt prachtig!" Hij kijkt me aan en onzeker glimlacht hij terug. "Ik heb hulp gehad van Harry." Glimlacht hij flauwtjes en ik pak zijn hand.

Ik trek hem mee naar het kleed en even laat ik mijn ogen glijden over het uitzicht. We staan op een flatgebouw... Alles is nu zo klein, en ik sta hier samen met Zayn op een hoog flatgebouw. Vlug ga ik op het kleed zitten.

Zayn pakt de glazen en hij schenkt wat drinken in. Het zal me niet verbazen als het champagne is... Glimlachend geeft hij me een glas en proosten we. Althans, weet ik niet waarop we proosten. Misschien op mij en Zayn? Op 'ons', op het feit dat we misschien een relatie zullen krijgen?

Ik drink een slokje en nu weet ik het zeker, overheerlijke champagne. Ik zet het glas weg en kruip naar Zayn toe. Ik pak zijn gezicht vast en voel aan het kleine baardje wat hij altijd laat staan. Het maakt hem zo mannelijk.

Ik druk een tedere kus op zijn lippen en ik laat mijn duim over zijn lippen glijden. Zijn bruine ogen kijken in mijn groene ogen en hij drukt een klein kusje op mijn neus. Jonathan zou dit nog niet eens voor me hebben gedaan...

Ik ga langs Zayn zitten en hij pakt een verse aardbei. Hij brengt het naar mijn mond en behendig legt hij het op mijn tong. Het smaakt hemels en de slagroom erbij maakt het compleet. "Ik heb wel alles zelf gemaakt." Knipoogt hij en ik giechel.

"Ik heb het van mijn moeder geleerd, ze houd van koken en lekkernijen maken." Ik zie de pijn in zijn ogen, zijn bruine ogen lijken waziger te worden en ik pak zijn hand. "Mis je je moeder?" Hij knikt en ik sla mijn armen om zijn lichaam.

"Waarom gaan we er samen niet een keertje heen?" Vraag ik en zijn ogen kijken me vragend aan. "Zou je dat echt willen? Ik bedoel, als je er klaar voor bent?" Ik grinnik. "Ik weet het eigenlijk niet, het is niet dat we een relatie of verkering hebben, vind je wel?"

Hoopvol wacht ik op zijn antwoord. Mijn handen beginnen klam aan te voelen en ik neem een beetje afstand van Zayn. "Ik heb nog nooit, hoe zeg je dat, echt verkering of een relatie gehad." Fluistert hij beschaamd. "Meestal was ik aan het flikflooien met meisjes, en daarna zag ik ze nooit meer."

Het lijkt voor hem de normaalste zaak om dit te vertellen, dat het allemaal maar normaal is om met ieder meisje te flikflooien. "Maar ik wil niet een van jou prooi zijn." Vertel ik hem.

"Dat ben je ook niet, je bent anders dan andere meisjes, veel gevoeliger maar ook een stuk leuker, ik kan zo wel een paar dingen opnoemen." Ik knik en hij pakt mijn hand. "Je bent gevoelig, maar dan lief gevoelig, je ogen spreken altijd, en je zachte huid en je woorden, het is alles wat jou maakt, wat jou zo bijzonder maakt."

Sex Lessons Ft. Zayn MalikWhere stories live. Discover now