021

20.4K 484 60
                                    

We nemen afscheid van Zayn's familie. Zayn straalt, en het is super mooi om te zien. Het lijkt wel of zijn bruine ogen licht geven, zo af en toe als we in elkaars ogen kijken, wat me een geweldig gevoel oplevert.

We zitten al een tijdje in zijn auto, en we hebben nog geen woord tegen elkaar gezegd. Zayn staart naar de weg, en af en toe knijpen zijn vingers in het stuur. Zelf staar ik ook naar buiten, niet wetend wat ik nu eigenlijk moet zeggen. 

"Wil je nog wel verder met de lessen?" Ik kijk hem raar aan, trek mijn wenkbrauw op en open mijn mond om iets te zeggen. "Waarom vraag je dat?" Mijn handen trillen, bang dat hij iets ergs gaat zeggen, dat hij het zélf niet meer wilt.

"Nou, we gaan er eigenlijk niet meer mee verder, het blijft bij zoenen, en wat aanraken, ik bedoel, zo komen we niet verder." Ik voel mijn wangen rood worden en kijk hem boos aan. "Dus je beweert nu dat ik sloom ben?" Vraag ik vol ongeloof.

"Nee, ik wil gewoon dat we verder gaan, dat lijkt me leuk." Zegt hij schouderophalend. "Dat lijkt me leuk." Doe ik hem na, en ik schiet in de lach. 

Zayn parkeert de auto voor zijn appartementen complex, en ineens schiet het binnen. "Dus daarom gaf je me die lingerie?" Vraag ik verontwaardigd en hij grijnst. Dirty guy.

"Misschien, je bent namelijk erg sexy in lingerie, dus waarom ook niet?" We stappen uit en lopen naar binnen, eenmaal binnen zie ik Harry op de bank zitten met een groot zak chips in zijn handen, hij kijkt vervelend naar de tv.

"Eindelijk, ik wou je al bellen Zayn!" Grijnst Harry, Zayn geeft hem een woedende blik. "En nu gaan jullie naar Zayn's kamer, en verwent Zayn je, ik ken hem té goed!" Knipoogt hij naar me, en ik word gek van binnen.

Zayn pakt mijn hand, trekt me mee naar zijn kamer en duwt me tegen de muur aan. Zijn handen zet hij langs me tegen de muur aan, zodat ik niet meer weg kan. Zijn warme lippen plaatst hij tegen mijn oor en zachtjes begint hij te fluisteren.

"Eigenlijk is flirten met jou verboden, ik bedoel, ik zie jongens met je flirten, dat maakt me gek, weet je dat?" Hij zuigt aan mijn oorlel, en ik laat een genietende zucht.

"Dat wist ik niet?" Zeg ik bijtend op mijn lip. Zijn ogen staan donker, en het enigste wat ik nog kan zien is zijn pupil. Ik laat mijn vingers over zijn stoppels glijden, misschien moet hij zich een keer goed scheren, maar dan krijg ik het mannelijke gevoel niet meer, wat heerlijk is om van hem te voelen.

Zijn zachte lippen drukken zich op de mijne, terwijl zijn handen over mijn rug, richting mijn kont glijden. Waarom ik dat lingeriesetje in mijn kast had liggen? Ik zou het niet weten, maar ik weet wel dat Zayn er dol op is.

Hij tilt me op en zachtjes legt hij me op bed. Hij spreid mijn benen zodat hij tegen me aan kan schuren. Ik glimlach terwijl Zayn zijn tong in mijn mond probeert te duwen, en ik duw mijn heupen tegen hem aan.

Hij haalt zijn lippen van de mijne, en verwilderd kijkt hij me aan, zijn lippen zijn gezwollen en hij grijnst. "Ben je ooit weleens gebeft? Ik bedoel, weet je hoe lekker het is?" Ik voel mijn wangen weer rood worden, net zoals in de auto.

Ik heb zoiets nog nooit gevoelt, en eigenlijk kan ik niet wachten, Zayn's tong voelen, overal, is geweldig. Zijn handen glijden onder mijn shirt, zodat ik uit mijn gedachten word gehaald.

Hij trekt mijn shirtje uit, zodat mijn bh zichtbaar word en Zayn likt zijn lippen. Gretig glijden zijn handen naar de sluiting, en hij trekt mijn bh uit. Mijn tepels zijn zichtbaar hard, alleen al door zijn aanrakingen.

Zayn's ademhaling versnelt en hij verspreid zachte kusjes, vooral over mijn buik richting mijn Skinny Jeans. "Ik heb maar een paar minuten nodig, om je te laten komen." Sist hij tegen de huid van mijn buik, terwijl ik mijn heupen omhoog duw.

Zijn vingers glijden over de knoop van mijn jeans en binnen een beweging heeft hij mijn jeans uit. Kippenvel ontstaat er op mijn benen, want zijn zachte vingertoppen glijden vanaf mijn enkels, door de binnenkant van mijn benen door naar mijn slipje.

Ik laat een genietende zucht en Zayn's vingers glijden langzaam mijn slipje in. Zijn lange vingers glijden even in me, en ineens trekt hij mijn slipje uit, waardoor ik nu helemaal naakt onder Zayn lig...

Zijn lippen zuigen zachtjes aan mijn huid, en hij laat lieve kusjes achter op mijn buik, steeds verder naar onder.

Als zijn lippen zijn aangekomen bij mijn 'intieme' plekje laat ik een zucht. Ik knijp mijn ogen dicht als ik zijn warme tong voel, en ik zeg eerlijk, het is een geweldig gevoel. 

"Hoe voelt het babygirl?" Zijn warme adem is te voelen, en ik laat een zachte kreun. "I-Ik..." Zijn tong gaat vluggen en ik slik, waarom kan ik nu gewoon niks zeggen? Misschien omdat dit gevoel geweldig is, en dat ik er nu van wil genieten?

"Zeg het me baby, laat me weten hoe goed ik je kan laten voelen!" Ik kreun zijn naam. Zijn tong glijd in me en ik hap naar adem. Hij laat me echt goed voelen. Ik kreun weer, en ik wil dat mijn kreunen stoppen maar het lukt me niet.

"Z-Zayn, please..." Ik grijp naar zijn zwarte haren, die heerlijk zacht aanvoelen, en waarschijnlijk ook nog eens lekker ruiken door zijn shampoo die hij altijd gebruikt. Waarom denk ik steeds aan iets anders? 

Ik voel een prettig gevoel in mijn onderbuik en dat gevoel wordt steeds voller. Zijn tong gaat steeds sneller en ik hol mijn rug en grijp naar de deken. Ik kreun Zayn's naam nog een keer en voel hoe mijn spieren zich samen trekken. Ik slik nog een keer en Zayn kijkt me grijnzend aan.

"En? Vertel me wat je voelde." Kreunt hij zacht als hij met zijn warme handen mijn borsten vastpakt en ze zachtjes betast. "H-Het was geweldig." Zucht ik opgelucht, en Zayn's zachte vinger toppen maken rustgevende rondjes op mijn huid.

Ik kruip onder hem vandaan, en pak mijn slipje. Vlug trek ik alles aan en kruip ik onder de dekens, waar het nu lekker warm is.

"Whitney?" Ik draai me om naar Zayn en hij kijkt me bezorgt aan. "Is het okay nu, ik wil niet dat je je slecht erbij voelt." Ik geef hem een geruststellende glimlach en kus zachtjes zijn lippen, waarna hij langs me komt liggen. 

Na een tijdje vallen we samen in slaap...

-

Ik kijk Liam aan, zijn haar zit een beetje in de war, en hij glimlacht naar me. Zayn had me thuis afgezet en toen ik binnenkwam zag ik Geoff en Liam vrolijk op de bank zitten. Ik durfde Liam niet aan te kijken, vanwege mijn actie omdat ik tegen hem schreeuwde die avond.

Mijn moeder en Geoff zijn gezellig aan het kletsen terwijl ik denk aan Zayn, hij zei dat hij voor een nieuwe baan ging kijken, maar hij deed zo anders, en nu zit mij dat dwars. Ik weet zeker dat hij niet ging kijken voor een nieuwe baan, althans, nu ik het zo denk, heeft hij eigenlijk wel een baan?

Ik grinnik en Liam kijkt me raar aan. We hebben nog geen een woord tegen elkaar gezegd, we zijn alleen maar stil en luisteren naar het gebabbel van mijn moeder en Geoff. Ik ben blij om mijn moeder zo gelukkig te zien, al is het soms moeilijk.

Ik sta op en loop naar boven, zin in Liam heb ik helemaal niet. 

Ik zucht als Liam ook achter me staat, zijn ogen staan donker en hij grijnst. "Waar kom je toch steeds vandaan?" Gromt hij, en ik schrik van zijn grom. Hij spant zijn spieren aan en ik glimlach. "Dat zijn toch niet jou zaken, of wel?" 

Hij pakt mijn gezicht vast en zijn adem glijd langs mijn nek. Een rilling verspreid zich over mijn huid en zijn lippen zuigen zicht vast aan mijn nek, van de schrik duw ik hem weg, wat doet hij?!

"Liam stop!" Sis ik en ik probeer hem mijn kamer uit te duwen, wat dus niet lukt. Hij grijnst en duwt me tegen de muur aan, en zijn lippen drukken zich op de mijne. Liam what te hell are you doing?

Hello ladies, ohmygod sorry voor dit 'akward' momentje in dit hoofdstuk. Het hoort erbij dames... 

Nu een kleine mededeling... Ik stop met dit boek, ik heb eigenlijk geen inspiratie meer, en ja, ik vind het niet meer leuk...

YOU STUPID GIRLS! IK GA ECHT NIET STOPPEN! DIT BOEK IS GEWOON TÉ GEWELDIG OM TE STOPPEN! I'M JUST KIDDING, JUST DREAM ABOUT ZAYN'S TONGUE IN YOUR MOUTH BITCHAS!

<3

Bytheway, dit is een eerdere update lieffies, omdat ik zo stom was met dat grapje ;)


Sex Lessons Ft. Zayn MalikTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang