054

3.6K 132 30
                                    

Hii readers! Ik ben eventjes terug, maar niet voor lang. Ik heb het de komende tijd erg druk, en ik zal jullie binnenkort ook vertellen waarom ik het zo druk heb ;). Ik zit nu op school, en probeer tussendoor wat te schrijven. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden en dat jullie geduld hebben. Ik wil jullie hier echt voor bedanken.

Quote van dit hoofdstuk:

"The best proof of love is trust."

-

Het is vrijdag avond, de avond van het feest. Ik weet niet wat ik me er bij voor moet stellen, maar Zayn staat hier over een kwartier. Ik heb dit keer voor een jurk gekozen, mijn makeup heb ik wat uitgebreider gedaan. Ik krul nu mijn haren en wacht op Zayn. 

'Whitney...' Ik hoor een bekende stem achter me en draai me om. Zayn staat met open mond te kijken. Hij slikt. 'Je gaat dat toch niet aan doen hoop ik?' Ik glimlach. 'Ja, dit doe ik aan.' Hij loopt naar me toe en laat zijn hand over mijn zwarte strakke jurkje glijden.

'Je rondingen komen hier zo goed in uit, en je kont, jezus baby,' hij drukt een kusje op mijn neus. 'Maar je bent van mij,' gromt hij in mijn oor. 'Doe iets anders aan, ik moet straks de jongens van je af slaan,' mompelt hij.

'Nee Malik, we gaan anders zijn we te laat,' knipoog ik. Hij heeft een zwarte blouse aan, zodat het zijn tattoo's bedekt. 'Jij ziet er ook erg sexy uit,' mompel ik tegen zijn lippen. Ze voelen zo zacht tegen de mijne. 

Hij grijpt naar mijn kont waarna hij een grom laat. Ik schud mijn hoofd, pak zijn hand en we lopen naar beneden. 

'Ik vraag me af waarom ik dit toe laat,' fluistert hij. 'Ik wil me gewoon een keer 'vrouw' voelen, en dit is het top punt,' zeg ik terwijl ik in zijn auto stap. 'Ik kan je ook op een andere manier vrouw laten voelen,' ik voel zijn warme adem in mijn nek waardoor ik kippenvel krijg. 

'Shut up,' lach ik. ' I want to fuck you so hard right now,' zijn hand grijpt naar zijn boner, waardoor hij op zijn lip bijt. Ik geef hem geen aandacht en kijk op mijn mobiel. Ik probeer mijn lach in te houden, want eigenlijk wil ik dit net zo graag als hem, maar laat ik het niet merken.

Hij start de auto en zegt niks. 'Fuck...' Hij legt zijn hand op mijn been, zodat hij mijn zachte huid voelt. 'Je maakt het me zo moeilijk, weet je dat?' Hij geeft gas bij, waardoor ik schrik.

'Je moet jezelf kunnen beheersen,' grijns ik. Hij glimlacht breed, waardoor ik weet dat hij dat doet.

Na tien minuten zijn we bij Niall's huis. Ik weet dat het Zayn niet echt lekker zit, het feest bij Niall... 

Je hoort de harde muziek buiten, en zijn poort staat open waardoor we alles zien. Er zijn veel mensen aan het dansen. 'Als Niall je met een vinger aanraakt kom je naar mij!' Waarschuwt hij me. Ik knik en loop het terrein op.

Ik zie Harry die naar me zwaait. Niall staat bij hem, die me aan staart. Ik voel een arm om mijn middel glijden, en ik glimlach. 'Zullen we wat drinken halen?' Vraagt Zayn. We lopen naar de bar en halen wat drank. Het is tenslotte wel een feest.

Ik loop naar Niall en ga bij hem staan. 

'Waarom geef je eigenlijk een feest?' Hij staart naar mijn lippen wanneer ik tegen hem praat. 'Ik had zin om een feest te geven, dat heb ik af en toe,' hij haalt een hand door zijn blonde haar. Harry kijkt ons bewonderend aan. 

Als ik om kijk zie ik een paar strippers die aan het strippen zijn voor een paar gasten. Ik had nooit verwacht dat Niall zoiets zou doen. Zayn staat weer bij andere meiden, die met hem proberen te flirten.

'Dat jij gelukkig kan zijn met Zayn zo? Vind je het niet erg dat hij altijd aandacht krijgt van andere meisjes?' Ik grinnik. 'Ik denk dat hij het ook niet leuk vind dat ik nu hier sta, bij Niall, maar hij zal het moeten accepteren.'

'Is er iets tussen jullie gebeurt?' Niall lacht nerveus en begint te frunniken aan zijn vingers. 'Ja dus,' mompelt Harry. 'Het gebeurde gewoon, en het is uitgesproken, er is niks meer aan de hand.'

*Niall Horan's Point of View*

Haar stem laat mij smelten. Haar jurkje zit perfect, alles is zo goed te zien. Harry luistert aandachtig naar het verhaal wat er tussen mij en Whitney is gebeurt. Ik schaam me diep, hoe had ik ooit met haar kunnen zoenen, en wat moet Harry wel niet denken?

'Good job Horan,' hij geeft een klopje tegen mijn schouder. 'Ik keur het niet goed hoe je het hebt gedaan, maar holy shit, hoe was het?' Ik voel mijn wangen rood worden, en de muziek lijkt harder te staan dan toen net.

'Het was geweldig...' zucht ik. 'Vond zij het ook geweldig? Net zoals jij?' Ik haal mijn schouders op. 'Ze lijkt heel gelukkig met Zayn, maar ik denk het wel.' Glimlach ik. De lichten schijnen fel op mijn gezicht waardoor Harry ziet dat ik bloos.

'Toen ik Zayn thuis zag komen met Whitney was ik ook jaloers. Maar uiteindelijk kwam ik bij haar beste vriendin terecht.' Grinnikt hij.

Ik kijk om en zie Whitney samen met Zayn dansen.

All I wanted was her for my self.




Sex Lessons Ft. Zayn MalikWhere stories live. Discover now