053

3.8K 141 17
                                    

Hi everybody! I'm back! Dat is al even geleden, sorry dat het zo lang geduurd heeft, maar ik ben op vakantie geweest, en ik wist gewoon niet hoe ik verder moest gaan met het boek. Ik heb zoveel positieve reacties gekregen dat ik door moest gaan, wat ik nu ook ga doen. Zelf weet ik niet of dit boek nog lang door zal gaan, maar zoals je nu al zult merken update ik de laatste tijd erg weinig. Ook zal dat niet meer worden, want ik heb mijn lestijden gezien en het is vreselijk, dus tijd om te updaten zal ik niet vaak hebben. Vergeet niet te stemmen en een reactie achter te laten!

Quote van dit hoofdstuk:

"There is no true love without jealousy."

-

De dagen erna vlogen voorbij. Ik genoot van mijn tijd met Zayn, en had ook nagedacht over wat ik nou echt wou, en dat was gelukkig zijn met Zayn. 

Ik loop door de drukke gangen van school. Ik besef me nu pas dat dit mijn laatste jaar is, en ook dat van Zayn. Met mijn boeken in mijn handen kijk ik tussen de kluisjes of ik hem kan vinden, maar hij is nergens te bekennen.

Clary loopt langs me, ze verteld het hele verhaal over haar en Harry, inmiddels is de relatie over tussen die twee, Harry had een ander meisje gekust, en dat was de druppel voor Clary. 

'Whitney, luister je wel?' Ze zwaait met een hand voor mijn ogen, zodat ik uit mijn gedachten gehaald word. 'Eh, ja, sorry.' Verontschuldig ik mezelf. Mijn ogen zijn gevallen op Zayn en zijn groepje vrienden, er staat een aantal meisjes bij, die hem de hele tijd vast proberen te grijpen.

'Is het nou weer goed tussen jullie?' Vraagt ze aan mij, als haar ogen ook op hun gevallen zijn. 'Ja, ik heb zelfs deze ring van hem gehad!' Ik laat haar met trots mijn ring zien. Zayn is niet zo goed in zijn gevoelens uiten, en met woorden, maar dit vind ik een heel mooi gebaar.

'Dat is een is een prachtige ring!' Mijn mond valt open als ik een meisje iets in zijn oor zie fluisteren, waardoor de woorden van Clary niet aankomen. Af en toe voelt het zo fout, Zayn kan zo veel meisjes krijgen en dan heeft hij net mij uitgekozen. 

Ik probeer tussen de menigte door te dringen naar hem. Ik duw het meisje met blond haar aan de kant en sla mijn arm om zijn middel. 'Ga je met mij mee?' Fluister ik zacht in zijn oor. De meisjes kijken me arrogant aan, waardoor ik een glimlach opzet.

'Ben je een beetje jaloers?' Vraagt hij aan me, wanneer we de menigte door zijn gelopen. 'Nee, maar die meisjes zitten zo veel aan je, ik denk dat jij dat ook niet zo leuk zou vinden.' Pest ik hem terug. 

'Wanneer begint jou volgende les?' Vraagt hij aan me. 'Over tien minuten,' glimlach ik. Clary is achtergebleven bij een van de jongens van het groepje. Hij pakt mijn hand en trekt me een klaslokaal binnen.

'Wat doe je?' Hij slaat zijn armen rond mijn middel en drukt zijn gezicht in mijn nek. 'Je laten zien hoeveel ik van je hou, want ik weet dat je jaloers was,' hij kust mijn nek zachtjes waardoor ik zacht giechel. 

Hij drukt zijn lichaam tegen het mijne waardoor ik tegen de muur aangedrukt word. Ik gooi mijn boeken op de grond en mijn handen glijden door zijn zachte haren waardoor hij zijn lippen zachtjes tegen de mijne drukt. 

'Al die meiden denken dat ze mij kunnen krijgen, maar ik heb al een relatie met een geweldig meisje,' fluistert hij tussen de zoenen door. Onze zoen word steeds heftiger waardoor ik me aan zijn shirt vast grijp. 

'Z-Zayn,' kreun ik zacht. 'Wat nou als er een docent binnenkomt?' Hij grinnikt. 'Dan ziet hij ons zoenen,' hij pakt mijn gezicht vast. 

En zoals ik al zei komt er een docent binnen. Hij schrikt en laat zijn tas vallen. 'Verlaat onmiddellijk dit klaslokaal! Stelletje rotzooiers! Gaan jullie je maar direct bij de directeur melden!' Schreeuwt hij tegen ons, waardoor ik in lachen uitbarst.

'Jij ook altijd met je geweldige ideeën,' lach ik. Hij pakt mijn hand en drukt er een zacht kusje op. 'Het is geweldig als er wat spanning bij komt kijken, zo hoort dat in een relatie!' Ik trek mijn wenkbrauw op. 'Je hebt toch niet in mijn tijdschriften zitten lezen, of wel?' 

Hij bijt op zijn lip, wat het al verklapt. 'O mijn god, Zayn!' Hij begint te lachen waardoor ik ook begin te lachen. 'Ik moest iets, jij was onder de douche, zoals je merkt heeft het iets goeds met mij gedaan.' Ik geef hem een knuffel en zo lopen we naar de directeur.

De deur staat al open, maar toch ik geef een klopje tegen de deur. De directeur zit al klaar, wat erg overdreven is.

'Ik heb het al gehoord,' ik en Zayn kijken elkaar aan. 'We kunnen zulke dingen niet goed keuren, maar ik ben zelf ook jong geweest, dus ik kan me er wel iets bij voorstellen.' Ik probeer niet te glimlachen. 'Deze keer komen jullie er zonder straf vanaf, maar de volgende keer zullen we het harder aanpakken.' 

Stiekem voel ik me opgelucht. 'We moeten vaker dingen doen die spanning geven, dat is leuk!' Ik druk een kus op zijn lippen. 'Doen we, maar nu moet ik echt naar mijn les.' Hij laat zijn duim over mijn onderlip glijden.

'Vrijdag avond heb ik een feest bij Niall, heb je zin om mee te gaan?' Ik knik. Ik draai me om en loop naar het lokaal waar ik moet zijn. Vrijdag een feest bij Niall... Degene die mij gered heeft samen met Zayn, degene die mij de liefde verklaard heeft...





Sex Lessons Ft. Zayn MalikTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang