The Sims 4 Rehberine Hoşgeldiniz!

7.1K 91 32
                                    

Rehbere göz atmak için uğrayan herkese öncelikle çok teşekkürler. Yanlış anlaşılmalara yol açmadan önce rehberin amacını, benim bu rehberi yayınlamaktaki amacımı anlatmak istiyorum.

Rehberi oluşturma fikri justsecret0 adlı üyenin yazdığı rehberi görünce oluştu kafamda. Baştan bunu belirtmek istiyorum, onun fikrini çalmışsın diye söylenenler olacaktır, haklısınız. Fakat ben bu rehberi sadece Sims 4'e adayacağım. O gördüğüm kadarıyla genel bir hikaye oluşturmuş Sims için. Bütün Sims serisi için bilgiler veriyor.

Ben bu rehberi sizin isteklerinizden yola çıkarak yazacağım. Sorularınıza göre biçimlenecek yani rehber. Fakat benim ayrıca yapmak istediğim şey de oyununuzu daha eğlenceli hale getirmek için yapabileceğiniz challangelar paylaşmak. Etrafta görmediğim ya da sadece ingilizce olduğu için anlaşılmayan challangelar varsa onlara öncelik vereceğim.

Aklımda bir iki tane challange fikri var, onları -ilerde- açacağım kanalımda yapacağım düşüncesiyle bir köşeye not ettim, sizlerle de paylaşmak güzel olur. Aynı anda challangeları birlikte götürebiliriz. Puanlama sistemini de vereceğim, böylece puanları karşılaştırabiliriz.

Ve tabii oyunlarımda kullandığım CC'lerden de paylaşmayı düşünüyorum. CC yani Custom Content olmadan oyunun keyfi çıkmıyor, hiç indirmeyeniniz varsa aranızda buradan paylaşacağım CC'leri indirerek oyununu daha zevkli hale getirebilir. Eğer indirme konusunda bir probleminiz olursa yardım istemekten çekinmeyin!

Sanırım şimdilik bu kadar, rehber sizin yorum ve görüşlerinizle ilerleyecek o yüzden aklınızda ne varsa benimle paylaşın lütfen.

Yeni bir Sims 4 Rehberi bölümüne kadar hepinize bol olaylı iyi oyunlar.

Dag dag! ^^

The Sims 4 Rehberi, Challange'lar ve FazlasıWhere stories live. Discover now