The Sims 4 Spa Day

4.8K 53 4
                                    

Yakın zamana kadar adını hiç duymadığım, belki sizin de şimdiye kadar duymadığınız bir eklenti paketi çıkmak üzere! Bu paketin güzel yanı her ne kadar bir "Get to Work" kadar kapsamlı olmasa da stuff paketi olarak değil, eklenti paketi olarak gelmesi. Yani Spa Day eklenti paketiyle beraber yeni bir mekan sahibi olacaksınız.

Oyunu yüklediğinizde Galeri bölümünde daha önceden Maxis'in yapmış olduğu 3 Spa merkezi ve 1 yeni spor salonu My Library bölümüne yani kütüphanenize eklenecek. Bu yeni merkezleri alıp istediğiniz yere inşa edebilirsiniz.

Spa'ya gittiğinizde Sim'iniz oradaki farklı simlerle takılabilir ve saunada woohoo yapabilir. Hatta isterseniz Sim'inize rahatlatıcı bir masaj yaptırabilirsiniz! Gelecek olan interaktif nesneler arasında masaj sandalyesi, Sim'inize farklı moodlet'ler veren çamur banyoları bulunuyor. Bunlardan birkaçı Confident, Flirty,  Happy, Sad ve Angry.

Ayrıca Spa Day eklenti paketi ile beraber Simlerinizin kendilerini geliştirebileceği yeni bir skill olan Wellness yani Sağlık skilli geliyor. Simler Wellness Skill'lerini yoga yaparak, başkalarına masaj yaparak ve meditasyon yaparak geliştirdikçe yeni tariflerin ve bu skill'in özel yararlarının kilidini açabilecekler

Meditasyonda master olan Simler doğaüstü interaktiviteler kazanacak! Meditasyon sayesinde havaya yükselebilecek hatta ışınlanabilecekler.

Daha önce de bahsettiğim gibi Sim'iniz saunada woohoo yapabilecek fakat özel bir durumda bu, Sim'inizin ölmesiyle sonuçlanabilir. Dikkatli olmanız şimdiden önerilir!

Spa merkezleriyle birlikte gelen neredeyse bütün nesneler evlere alınabilir, evlerde kullanılabilir. Eğer benim gibi yüklenme ekranını 1 dakikadan az olsa bile beklemekten sıkılmış olanlar varsa, sanırım bu haber onları da sevindirebilir.

The Sims 4 Spa Day Temmuz 14'te raflardaki yerini alıyor. Siminizi rahatlatmak ve gizli güçlere sahip olmak istiyorsanız bu eklenti paketi kaçmaz. Şimdilik sanırım bu kadar, bir sonraki bölüme kadar hepinize iyi oyunlar.

Dag dag! ^^

The Sims 4 Rehberi, Challange'lar ve FazlasıWhere stories live. Discover now