Minik Bir Duyuru/Soru

2.3K 35 16
                                    

Herkese merhaba! Okul dönemi başladığı gibi tahmin edebileceğiniz üzere siteye girme imkanını bulamıyorum çok, elçilik görevi de bu yüzden bende değil artık. (Bunun gerçekten konuyla bir ilgisi yoktu.)

Kısacası ne yazdığım çalışmalara devam edebiliyorum, ne de siteye girebiliyorum. Gerçekten çok istiyorum buralara geri dönmeyi ama edebiyat bölümü okurken bazı şeyler olmuyor maalesef. Elime çalışma kitabından başka bir kitap alabilmiş değilim, düşünün halimi.

Bu kitaba başladığımda gerçekten hiçbir beklentim yoktu, ilgi görmeyeceğini düşünmüştüm. Sonuçta ne kadar simmer bulabilirdim ki? Ama hepiniz beni yanılttınız, yazdıklarım gün geçtikçe daha çok okunmaya ve sizlerden daha çok yorum gelmeye başladı. (Ki bu beni çok mutlu eden bir şey.)

Bugün siteye girdiğimde hem sims rehberinin hem de ilk hikayemin -yeni bölüm yüklememiş olmama rağmen- sıralamada olması beni gerçekten çok çok mutlu etti. Hepinize -ben bile kendi çalışmalarıma vakit ayıramıyorken- bana ve yazdıklarıma vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Şimdi geldik asıl soruya. Kafamda uzun bir zamandır vardı bu düşünce fakat belli bir sayıda okurum olmadan kendi kafama göre iş yapmak istemedim. Bir facebook grubu açmayı düşünüyorum. İleride yazacağım hikayeler hakkında bilgiler olsun, sims ile ilgili güncellemeler vs. olsun bir de size oradan duyurabilmek için. Böyle bir sayfa açmak istesem bana kaç kişi destek olur acaba? Çünkü benim yazma isteğimi arttıran sizin destekleriniz ve hak verirsiniz ki okuyucu olmadan, destekçi olmadan pek bir şey yapamıyor insan.

Her bölüm sonunda yaptığınız gibi şimdi o yorumlarınıza tekrar ihtiyacım var. Lütfen bu sefer de beni yalnız bırakmayın, cevaplarınızı çok merak ediyorum.

-Ayrıca fikrimi destekleyen kişilerden sayfa ismi önerisi bekliyorum, benim hiçbir fikrim yok çünkü. :(

The Sims 4 Rehberi, Challange'lar ve FazlasıWhere stories live. Discover now