Sasha wordt wakker! !

182 8 4
                                    

Jessica's pov

"En waar dachten jullie heen te gaan?" Vroeg de blonde jongen. " o kom op Niall, dat zie je toch? Ze denken dat ze slimmer zijn dan ons." Antwoordde Zayn.
De blonde jongen heet dus Niall.

" volgens mij zijn wij ook slimmer dan jullie, want het was ons bijna gelukt!" Roept amanda. Verbaasd kijken Sacha en ik naar Amanda vanwege haar woorden en zien dat ze dan trots glimlacht.

Zayn en Niall pakken ons alledrie bij onze armen en trekken ons terug,wat heel veel pijn doet. " laat ons los!!" Schreeuw ik en meteen daarna voel ik een klap tegen mijn wang aan. "Auw" kreun ik en ik voel mijn wang gloeien wanneer ik mijn hand erop leg.

Sacha pov.

"Blijf van ons af! Als jullie zo nodig ons willen verkrachten ga dan naar zo'n plek waar vrouwen het willen!" Schreeuw ik nadat Zayn Jessica een klap had gegeven. Meteen krijg ik daar spijt als ik een steek in mijn been voel. De tranen beginnen over mijn wangen te stromen als ik zie dat Niall mij met een mes heeft gestoken. Het bloed begint te druipen en ik zak neer op de grond. Het doet zo'n pijn. "idioten dat jullie zijn" hoor ik Amanda roepen terwijl Jessica Niall een stomp tegen zijn neus geeft. Dat is het laatste wat ik zie voordat alles zwart begint te worden voor mijn ogen....

Amanda pov.

Het is een onwijs herrie en daardoor komen nu ook Harry,Liam en Louis naar ons toe gelopen. Nou ja eerder gerent. " wat is er gebeurd?!" Vraagt Liam, als je dat vragen kunt noemen. "jou gestoorde vrienden hebben een mes gestoken in de been van Sasha" zegt Jessica terwijl er tranen over haar wangen beginnen te stromen.
Bij gebeurt precies het zelfde en we zitten op de vloer terwijl we Sasha proberen wakker te schudden. Ik zie dat de jongens een beetje verderop zijn gegaan om te praten en ik hoor niet veel goeds. Het lijkt wel alsof ze ruzie maken. Nee ik weet het zeker als ik het geschreeuw hoor.
"Sasha wordt wakker " fluistert Jessica Door haar tranen heen. Maar ze weet net zo goed als ik dat het niet helpt.ik trek mijn vestje uit die ik aanhad en scheur het in een aantal stukken, waarna ik het mes uit haar been probeer te trekken merk ik pas dat ze heel diep geraakt is.

Jessica's pov.

Het bloed begint nog harder te stromen wanner Amanda het mes uit Sasha haar been trekt. Ze pakt daarna een reep van het vestje en bindt hem strak om de wond. En doet dat met alle stukken van het kapot gescheurde vestje. Ik ga ondertussen naar de keuken en haal een glas met water. Waarna ik een een paar druppeltjes water op Sasha gooi zodat ze weer bij komt. Ik zie haar gezicht uitdrukking soms veranderen Door de koude aan raking van het water. Na een paar keer opent ze haar ogen een beetje maar ze vallen al gauw weer dicht. Amanda en ik zijn nogsteeds aan het huilen om Sasha, onze beste vriendin. We kennen haar al 16 jaar, omdat onze ouders altijd buren zijn geweest en ze het met elkaar goed konden vinden. Oké ik heb er genoeg van! Hoe kunne ze dit een meisje van 16 jaar dit aandoen. Ook al was ze 59 , dannoch is dit niet om aan te zien. Ik stamp naar de jongens toe en begin te schreeuwen. " Hoe kunnen jullie dit doen? Huh ? Hebben jullie geen hart dat jullie straks een meisje vermoorden?" Zei ik wijzend naar Sasha's been omringd Door een plasje bloed.
Ik zie de blikken van de jongens veranderen in een beetje droevig heid, terwijl ik eerder nog een klap had verwacht..... Misschien zit hier meer achter? En hoe moet het nu verder met Sasha?

Duizenden vragen spoken er Door mijn hoofd maar ik krijg geen enkel antwoord....

----------------------------------------------------------------------------------

Sorry voor het zo lang wachten! Vandaar dit extra lange hoofdstuk.

Xxx J

♡♡♡♡♡♡

[1D ] please Let us go  (14+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu