is het te vertrouwen?

236 12 3
                                    

Jessica pov

het is eindelijk zo ver

we vliegen vanavond naar londen.we vliegen met business class de vlucht zat onbegrepen bij onze ticket.
ding dong!! gaat de deurbel

met moeite sta ik op van de bank. ding dong !! ding dong!

'jahaa ik kom er aan , doe rustig!' zeg ik en doe de deur open.' heey' zegt sacha enthousiast. o dat is waar ook. ik had afgesproken met sacha en amanda die zouden langs komen om wat bij te kletsen.'hey' zeg ik vrolijk terug.' is amanda niet mee gekomen ?''nee die is even naar de apotheek , wat pilletje gaan halen' zegt ze terwijl ze binnen komt lopen .oh ja , die heeft natuurlijk bloed armoede. vroeger dacht ik dat ze het er zwaar mee zou hebben , maar het valt eingelijk best mee.'dus ..ben je een beetje gespannen voor de vlucht van vanavond?' vraag ik aan sacha.' ja het valt best mee alleen wel stom dat het een meisjes school is' zegt ze een beetje geïrriteerd.''jaa echt niet normaal' zeg ik lacherig terug.' mag ik je laptop even lenen?' vraagt sacha. ' natuurlijk' zeg ik en geef haar de laptop. ze typt de naam van onze toekomstige school in" Londen academy" en klikt op afbeeldingen. gek genoeg Zijn er geen plaatjes van de school

het enige wat we zien zijn afbeeldingen van de big ben tower bridge en van Starbucks?' hé scrol is iets meer naar onder' zeg ik. en dan zien we ineens politie mannen .' klik is Op dat plaatje daar' zeg ik en wijs naar de afbeelding."tienerjongens uit Engeland opgepakt wegens verkrachting" staat er met groten letters.gespannen kijken sacha en ik elkaar aan. ding dong ! gaat de deurbel dan weer.' ik kom zo' zeg ik tegen sacha en loop wederom naar de deur toe. als ik open doe zie ik dat het amanda is.' hey , ik ben wat later want ik was naar de apotheek voor wat pilletjes , als het goed is heeft sacha dat al verteld' ratelt ze aan een stuk door. ' ja dat klopt kom maar binnen' zeg ik en loop weer terug naar de bank waar sacha met haar computer op haar schoot zit.' en ...' vraag ik aan sacha terwijl amanda ons raar aabkijkt. ' uhm.. dit was in Nederland dus geen reden tot paniek' zegt sacha. ' oke ' zeg ik opgelucht.' wat was er dan?! vraagt amanda.

' in 2006 waren een paar jongens uit Engeland hier in Nederland een school begonnen en hadden daar al die meisjes verkracht' zegt sacha.' maar nu Zijn ze vrijgelaten en doen ze het niet meer'' oh , wat erg' zegt amanda en sacha knikt.

als we klaar zijn met het bijkletsen. staat er een taxi voor de deur. we zwaaien onze familie uit en rijden richting de luchthaven Schiphol.

------------------------------------------------------------------------------

Vote &comment
Xxj

[1D ] please Let us go  (14+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu