naar de ziekenhuis

175 7 2
                                    


Liam's pov.

" Hoe kunnen jullie dit doen? Huh ? Hebben jullie geen hart dat jullie straks een meisje vermoorden?"  Schreeuwde Jessica naar ons. Even veranderde mijn blik en ik weet zeker dat de blikken van de rest van de jongens ook veranderden. We zien ook wel dat er heel veel bloed komt uit Sasha's been maar we kunnen niet naar de ziekenhuis. Afwachtend kijkt Jessica ons aan terwijl de tranen bij haar Door blijven stromen. " we kunnen niet naar het ziekenhuis, want dan zouden jullie vluchten" begon ik.

" dit gaat niet erom of we weglopen of niet, ga gewoon naar de ziekenhuis met haar! " Antwoordde Amanda.

" misschien is het beter als we met haar naar de ziekenhuis gaan" fluisterde louis zodat alleen ik en de rest van de jongens het konden horen.

" ja straks bloed ze nog dood, en dan hebben we nog  een moord op ons geweten" Zei Harry net iets te hard.

' wat?! Hebben jullie iemand al vermoord?' Begon Amanda te schreeuwen.

" het ging per ongeluk, we hadden Abigail te hard aangepakt." Riep ik toen.

Oke misschien is het beter als we haar toch naar de ziekenhuis brengen.

"Oke" begon ik weer. " Als jullie één woord zeggen over dit alles, dan zorgen wij ervoor dat jullie en jullie familie naast Sasha belanden"

Jessica en Amanda knikten allebei  en nadat ik het nog duidelijk had verteld, wat ze moesten zeggen, reden we met z'n alle weg naar de ziekenhuis.

++++++++++++++++++++++++++
Aangekomen bij de ziekenhuis

Na een uur gewacht te hebben kwam er eindelijk een dokter aan gelopen. " zijn jullie vrienden van Sasha?" Vroeg de dokter. We knikte allemaal.
" Hoe is dit eingelijk gebeurd?" De dokter bleef ons afwachtend aankijken. shit! Wat moet ik nu zeggen. Gelukkig was Niall mij voor. " nou, dokter, er was een overval en toen belde Amanda en Jessica en toen zijn wij gelijk hier naar toe gekomen"

" wat naar voor jullie, maar het   gaat al wat beter met haar, ze heeft veel bloed verloren dus we willen haar hier nog 2 weken hier houden en ze ligt ook in een coma " Zei de dokter rustig. " ja dat is goed", begon ik " we gaan dan wel naar huis nu"
De dokter knikte en toen ik Jessica mee wilde trekken trapte ze mij kei hard in mijn maag. " ik blijf hier!" Riep ze. Waarop Amanda zei " ik blijf hier ook!" . Nou dan moeten ze het zelf maar weten, is wat ik wilde zeggen. Maar aangezien ik het 'vriendje' van Jessica speelden moest ik meelevend blijven. " is goed, en houd je sterk het komt wel goed" Zei Louis die daarna een kus drukte op de wang van Amanda. Ze trok een vies gezicht.
Toen de jongens en ik in de auto zaten zei Harry " weet je zeker dat de meiden niet weg zullen lopen?" Het was een goede vraag." Ja ik weet het zeker, ze gaan hun beste vriendin hier niet zomaar achter laten" Zei ik daarna.
"Weetje" begon Zayn " Misschien gelooft de dokter niet dat we hun vriendjes zijn, dat van de meiden bedoel ik"  Hij heeft gelijk, misschien moesten we wat geloofwaardiger overkomen. " Ja, misschien moeten we Jessica en Amanda eten brengen, zodat het lijkt dat we ons zorgen maken" Zei Niall. Nadat we het allemaal eens waren erover, besloten we naar KFC te gaan. Toen wij daar hadden gegeten, namen we ook wat eten mee voor de meiden. Voor Amanda en Jessica dan. Sasha kon nog niet eten.
Toen we naar ons huisje terug gingen, spookte de gedachte rond in mijn hoofd. Wat als de meiden weglopen? Wat als Sasha het niet haalt? Dan hebben wij nog een moord op ons geweten....

____________________________________________________

Oehhhhh... spannend of niet?
Ik hoop dat jullie het een leuk stukje vonden!!

Ik wilde jullie trouwens ook bedanken voor de vele reads!! Terwijl ik nog niet zo lang schrijf en ook niet vaak genoeg update!

Dus erg bedankt daarvoor!!

Xxx ❤

[1D ] please Let us go  (14+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu