de ontsnapping in zicht

205 8 2
                                    

Amanda pov

ik zit nu op een bed en ik zie de jonge genaamd ... oh ja ,Louis steeds iets drinken. Zodra hij niet kijkt probeer ik zachtjes de verpakking te scheuren van de slaappillen die ik net heb gepakt uit de keuken , zonder dat iemand het zag hoop ik.

Eenmaal de pillen in mn handen , sta ik voor Louis .

' mag ik vragen waarom jullie dit doen?' begin ik en probeer het flesje dat nu op een stoel staat te pakken.' kop dicht slet ' zegt Louis . Ik heb het flesje gepakt en er een pil ingestopt even schudden en klaar.

Wie niet sterk is moet slim zijn ,zeg ik altijd

sasha pov

' Stop alsjeblieft' zeg ik tegen Harry als ik zie dat hij z'n shirt uit doet.' waarom zou ik ?' zegt hij dan.En ineens vliegt de deur met een Waai open. de tranen van geluk stromen over mn wangen als ik zie dat het Amanda is.'Sas' zegt ze en al Harry's ogen op haar zijn gericht, wenkte dat ik hem van me af moet duwen. Wat eingelijk wel logish, maar waar ikzelf niet zou zijn opgekomen.

Met een stevige duw , gaat hij van me af. Maar hij staat al snel weer op. Hij loopt naar Amanda toe en slaat haar recht in haar gezicht. Zelf sluip ik achter Harry aan en sla hem hard met een stok , die daar lag.' trap hem in z'n ballen' zegt Amanda, maar aangezien Harry sneller is dan mij gaat dat niet lukken.

Jessica's pov.

Ik voel het koude mes tegen mijn keel aangedrukt en kijk in de kille ogen van Liam.

'ren snel!!' hoor ik een stem roepen en het klinkt als Sasha die het heeft tegen Amanda.

Er klink hard gebonk op de deur. Na nog een paar bonzen op de deur ,gaat hij open.'Code 2!, code 2!' schreeuwen de meiden. Dat was een regel die we hadden uitgevonden toen een paar dronken jongens ons lastig viellen. Het betekend dat je de jongen keihard in zn ballen moet trappen. Na dat Liam achterover viel zijn we de kamer uitgerend en hou ik de deur tegen samen met Sasha.

Amanda haalt een bezem en en zet hem achter de deurklink zodat de deur niet meer open gaat. Als ik me omdraai zie ik dat de kamer van Harry ook zo is tegengehouden.

'eindelijk vrijheid!' denk ik bij mezelf. We rennen alle drie zo snel als we kunnen en als we de deur zien verschijnt er een glimlach op mn gezicht.

maar die glimlach wordt onderbroken door een stem

'niet zo snel damens' en als we ons omdraaien zie ik 2 jongens staan. Die ene met blond haar en Zayn .....

_______________________________________________

Hai! Hopelijk vinden jullie het een leuk stukje. En niet te saai.
Hierboven  een foto van Amanda.

Xxjes please Vote &comment

[1D ] please Let us go  (14+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu