Op naar de tuchtschool

294 12 4
                                    

amanda's pov

het is zo erg dat ik ook niet ben geslaagd, ik had zo goed geleerd en nu ... dit!

'schat kom je even naar beneden ?' vraagt mn moeder

'is goed mam' antwoord ik terug. ik zie dat mijn vader samen met sacha en jade en hun ouders aan tafel zitten

Sacha en Jessica lijken het niet zo leuk te vinden.' wat is dit mam?' vraag ik een beetje onzeker.' ga maar even zitten schat' als ik al op mijn stoel zit begint mijn vader met praten

' nou amanda ik ben diep teleurgesteld in je.ik dacht dat je jou examen zou halen. maar ik dacht het dus verkeerd' kan dit geprek nog erger ? denk ik bij mezelf.' dus amanda ' gaat hij verder.' hebben wij besloten samen met de ouders van sacha en Jessica , dat jullie naar een speciale school gaan waar jullie strenger worden aangepakt . en die school is in londen , zodat jullie zonder afleiding jullie examens kunnen halen' zonder iets te zeggen kijk ik sacha en Jessica aan.

Jessica is aan het glimlachen. waarom ? dan zie ik dat jade iets in de oor fluistert van sacha en sacha ook begint te glimlachen. ' jullie hebben een week om alles in te pakken want jullie vlucht is volgende week zaterdag' zegt de vader van jade. ' en neem genoeg genoeg spullen mee want jullie blijven daar vijf jaar' zegt de vader van sacha dan.' vijf jaar??!!!' zeggen wij alle drie in koor .' ja wat dachten jullie dan' Zegt mijn vader.' nou misschien zes maanden of zo?' zeg ik. ' nee lieverd het duurt echt vijf jaar' zegt mijn moeder dan.

jessica's pov.

Oke, vijf jaar vind ik niet zo erg . sterker nog helemaal niet!.

ik bedoel wat is er nou leuker dan samen met je twee beste vriendinnen lol hebben in Londen!!!? en dat vijf jaar lang.

ik had nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn om je examens niet te halen . sacha vond het eerst ook heel erg maar nu ... nu zit zij vast al in de shop wereld. zij spendeert haar geld het liefst uit aan schoenen en jurkjes en tassen. maar goed nadat gesprek zijn we terug gegaan naar onze huis. ik ben bezig met het inpakken van mijn koffers.feest kleding moet sowieso mee , mn hakken, ..... ahhh! ik begin morgen wel.

het is al laat . ik ga maar is slapen.

------------------------------------------------------------------------------

Vote &comment

Xxj

[1D ] please Let us go  (14+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu