Jaimy/ Zayn

245 10 1
                                    

Amanda's pov.

Met lichte duizeligheid word ik wakker.Wat is er gebeurt? na een aantal secondes weet ik het alweer.Als ik om me heen kijk zie ik dat Sasha en Jessica allebei naast mij liggen op het bed.Ik zie pas nu waar we zijn. We zijn in een kamer met muren in de kleur beige.Het bed waar we op liggen is een hemelbed en verder is er nog een nachtkastje met een nachtlampje er op.Na de kamer bestudeerd te hebben probeer ik Sasha en Jessica wakker te maken.

Sasha pov.

'Hé Sas , kun je mij horen?' word er zacht gefluisterd.Na me uitgerekt te hebben doe ik mijn ogen open.' wat is er gebeurt?' vraag ik haar verward en ze begint te vertellen dat Jaimy ons hier naar toe heeft gekregen en dat we bewusteloos waren en langzaam komt mijn geheugen weer terug.'Ja ik weet het weer' als ik naast mij kijk zie ik Jessica liggen. Nadat we haar wakker hebben gemaakt en ook hebben uitgelegd hoe we hier zijn gekomen wordt de deur met een zwaai open gemaakt. Daar staan drie jongens maar geen van hun is Jaimy. De drie jongens lopen op ons af en ze beginnen ons vast te pakken en mee te trekken.' Blijf met je viese poten van me af ja!' hoor ik Jessica nog schreeuwen maar ze laten ons niet gaan.Als ze ons mee trekken naar de woonkamer en daar aankomen laten ze ons eindelijk los. In de woonkamer staan nog twee andere jongens en een van hen is Jaimy. De meiden stralen dezelfde angst uit als mij en we houden elkaars handen vast.

Dan begint een van de jongens te praten' luister , als één van jullie niet wilt dat jullie gewond raken dan moeten jullie niet tegenwerken begrepen?' zegt hij hard.'Ja ik weet niet wat dit is , maat laat ons gaan!' zegt Jessica dan fel 'of anders?'

zegt dan een blonde jongen 'anders bellen we de politie' zegt Amanda dan.' en het duurt vast niet lang voordat ze jullie vinden want we weten de naam van een van jullie' vul ik aan.

'o, bedoel je de naam Jaimy soms?' zegt dan een jongen met wat golvend haar.' Ja, die bedoelen we' zegt Jessica waarop de jongens beginnen te lachen ' Ten eerste hebben wij jullie telefoons vernietigd en ten tweede heet ik geen Jaimy , maar Zayn. Het enige sprankel hoop die we hadden is nu ook weer voorbij. Ook al weten we niet zeker wat ze van plan zijn met ons ,maar ik heb al zo'n vermoede , als ik eerlijk moet zijn .....

[1D ] please Let us go  (14+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu