Musíš zhubnout

5K 325 8
                                    

vůbec si tady nepíšou :/ sorryte :(

,,Zayne moc děkuju za dnešek bylo to takové" odmlčím se a Zayn mi skočí do řeči.

,,Takové pod tvoji úroveň že?"

,,Nene právě, že to bylo takové jiné, takové kdy jsem si to užila i já a ne jen ostatní. Je to skvělý pocit" Pohladím Zayna po tváři a on se usměje. Poté sem obejmeme. Když v tom uslyším odkašlání.

,,Ehm..ehm..mohl bych si nalít pití aniž bych se nemusel dívat na to jak se tady jak to říct" řekne a zamyšleně se na nás podívá kdo jiný, než Harold.

,,Bože Harolde jen jsme se obejmuli. To je uplně normální koukej" utíkala jsem obejmout Harryho.

,,Ne..ježiši ochraňuj mě." Ha...ježíš ti nepomůže Harry, už tě objímám.

,,Hahahahhahahahah" zasměju se.

,, Harry........Lillien? Co tady sakra děláš? Proč sakra objímáš moj-...Harryho?" cože? July? Ona je tady? Jakto?

,,Já..Já..." okamžitě pouštím Harryho . Odstoupím o 3 kroky a už hledím na mé nohy. Je to to nezajímavější na celém světě. Heh.

,,Co to máš na sobě bože? To je klučičí oblečení? To kdyby věděla Marie, tak by se za tebe styděla!" A už je to tady. Kázání o tom co si mám obléct a co ne. Mám to hluboko v loktu.

,,Za tohle všechno můžu já, Lillien jsem donutil jít k nám domů. Chtěl jsem ,aby mi pomohla s úkolem a omylem jsem na ni vylil vodu a tak jsem jí půjčil oblečení. Moc se omlouvám za tohle nedorozumění." Vloží se do toho Zayna. Děkovně se na něj podívám a už se jdu obout.

,,Promiň July" omluvím se při odchodu.

,,Ještě jednou tě uvidím poblíž těch kluků nedej bůh poblíž Harryho nebo, že s něma mluvíš či se na ně díváš, tak mi věř, že ti udělám ze života peklo a tohle všechno řeknu Marii. To bude doma bordel co? Zklameš Marii, zklameš všechny kolem tebe a nikdo tě nebude mít rád. Takže ti říkám, nech toho" sykne na mě July. Bouchne mě ještě do zad abych nebyla shrbená.

Potom už jde za Harrym, který se na nás dívá divným pohledem. Ach jo Harry, kéž by si věděl co je July zač. Ale on to časem pozná. I když on je asi stejný jako ona. No co už.

,,Ukaž půjdu tě doprovodit, domů je to daleko" řekne Zayn.

Podívám se na July, která kroutí hlavou a řeknu ,,To je dobrý půjdu sama"

,,Ale já chci jít s tebou" konstatuje Zayn.

,,Ale já řekla ne, rozumíš?" podívám se na Zayna lítostivým pohledem. Ale řeknu to rázně. Aby July neřekla. Už se těším až odmaturuje. I když je to za dost dlouho.

...

Po cestě od Zayna mi začal strašně moc vibrovat mobil.

,,Halo?" zeptala jsem se.

,,Lillien zlatíčko, kde si? Dnes si máš zkoušet nové modely mého oblečení. Už si tu měla dávno být."

,,Já, promiň mami, byla jsem s July a holkama na drinku. Nějak jsem ztratila pojem o čase."

,,To je dobrý, kde si? Má říct Jamesovi, aby pro tebe dojel?"

,,Ano prosím mami."

,,Dobře."

,,Jo a mami jsem na ulici 59 u StarBucks a koupím si latté chceš taky?"

,,Jo..kup mi to co tobě děkuju"

,,Fajn pa"

...

,,Ahoj Lilo" pozdraví mě James. Obecně s Jamesem mám výborný vztah. Je jako můj strejda. Mám ho moc ráda.

,,Ahoj Jamesi."

,,Proboha LiLo..co se ti stalo? Máš červené a opuchlé oči." Pohladí mě po zádech James.

,,Já..July..One Direction..." vzlykám mezi slovy. ,,Na naši školu nastoupili kluci z One Direction a sou strašně fajn, ale July mi zakazuje se s něma bavit. Dneska jsem byla se Zaynem, to je jeden z nich, venku a pak byla u nich doma a pak tam došla July a já měla na sobě klučičí oblečením, protože jsem se Zaynem hrála fotbal a byla jsem spocená a ona mi řekla, že jestli nenechám kluky na pokoji, tak řekne mamce, že nosím klučičí oblečení ,že holkám přebírám kluky a všechny kolem sebe zklamu. A já pak musela být hnusná na Zayna, kterého mám hodně ráda." Znovu se robrečím. July mi strašně ničí život. Matka to nevidí. Nikdo to nevidí. Nikdo to neví. Já to všechno vidím i vám .To já j musím všude chválit a sebe ztrapňovat, aby ona mohla jako 'ochranářka' dojít a být hodná. Je to mrcha, ale když se s ní nebudu bavit, tak nebudu nic. Zklamu matku, protože dojdu o ty holky na úrovni. Kdyby to bylo jen o mě, klidně ji pošlu do prdele. Ale v téhle hře jde i o lidi kolem mě. Pochybuju, že by se potom semnou kluci z 1D ještě bavili nebo tak.

,,oh, holčičko moje. Neboj se, já tě zítra odvezu do školy, oblečeš se jako jako královna a všichni budou čumět jak si krásná. Něco vyberem jo? „ utěšuje mě.

,,Jamesi? Ale já nechci být jako královna, chci si dát jen legíny a takovou tu šedou mikinu Adidas Neo a k tomu nike AirMax takové ty žluté fosforové. Ladí mi k tomu i takový ten černo žluto fosforový batoh taky nike.To se mi líbí a né ty kusy oblečení co nosí July" Řeknu.

,,Tak si oblečeš to. Je to na tobě. Ty si krásná ve všem co si oblečeš. No teda...když si dáš na sebe ty svtříky, pásky, kožešiny jehle a nějaké šátky, tak ti to moc nesluší, ale jinak si krásná ve všem"James nastartuje a jede domů.

.....

,,Mami? Já mám hlad" řeknu po focení a zkoušení nové kolekce oblečení.

,,Ne holčičko, dneska si toho měla dost na jídlo. Musíš zhubnout."

,,Ale mami, já měla jen tu tvou dietní snídani a to latté"

,,Lillien i to je moc. Zítra si žádné latté nekupuj ano? Jen tu snídani. „ pokárá mě a odchází do její ložnice. Co jí zas vlezlo do hlavy? Vždyť už teď jsem dost hubená. Vážím 53 kilo a měřím asi 170 cm. Doktoři říkají, že bych měla přibrat a ne zhubnout.

Dojdu do pokoje dám si sprchu a jdu spát.

--------------------------

Tadááá :DDD

Moc děkuju za překonání 200 reads :33 Moc to potěší :3

taky děkuju za votes a koment ♥

Takže já už du :)

Jinak teplotu už nemám heh :) :D (ano vím, že vás to vůbec nezajímá)

Message h.s. (czech)Where stories live. Discover now