Lilou

3.4K 238 55
                                    

Promiňte chyby :/

Po úspěšné procházce na červeném koberci si konečně s Perrie sedáme na sedadla. Vedle mě sedí Niall, z druhé strany Perrie se Zaynem. Vedle Zayna Louis a Liam. Vedle Nialla sedí Harry s Taylor. Právě si vylizují žaludky.

,,Asi budu zvracet" řekneme s Niallem zároveň. Plácneme si a zasmějeme se.

,,Hlavně, že se ti to líbilo" řekne Harry mým směrem. Zrudnu. Opravdu se tady chce bavit o takovýhle věcech? Opravdu chce provokovat? Fajn...Ale měl by vědět, že já neprohrávám.

,,To je luxusní film" upoutá moji pozornost od plátna Niall. ,,Jo to je" otočím se jeho směrem, avšak hned toho začnu lituji. To co uvidím mě...ani nevím jestli naštve nebo spíš vyprovokuje k tomu co chci udělat. Chci ho donutit žárlit. Jo, to přesně chci. No tak doufejme, že to nebude těžké, protože když je pan dokonalý zaneprázdněný jeho nádherou. Pipka jedna. Fajn, možná ji neznám a neměla bych ji odsuzovat, ale....kdo by měl rád nějakou holku, která se mimochodem chová jako ta nejvíc blonďatá blondýnka na světě(nic proti blond holkám :D♥) a ještě k tomu chodí s vaším klukem. Teda...asi bývalím. Já nevím. Vždyť jsme se s Harrym nerozešli ani nic. Já mu konec nedala a on mě...Že by mi on dal konec? Jasně, že dal, jinak by neměl jinou. Bože já jsem tak blbá. Ale furt to nemění situaci.

,,Hele Ni, bráško můj milovaný, tak moc tě mám ráda."otočím se k mému spolu sedícímu. Už hodinu sedíme na těch sedadlech. Celkem mě bolí záda, protože musím být zkroucená kvůli mému spolusedícímu z druhé strany.

,,Copak bys potřebovala?" usměje se.

,,Chceš Harryho zkusit nasrat?"

,,Jasně" zajiskří mu v očích. Tak to jme dva, zlato. Nenápadně, dobře tak hodně nápadně si sednu na Nialla a snažím se uvelebit. Okamžitě si obmotá ruky kolem mého pasu.

,,Myslíš, že ho to nasere?" zašeptá mi do ucha. Trošku se uchechtnu, aby náš cíl zaregistroval menší chybu v jeho metrixu a zašeptám nazpět. ,,Jestli ne, tak mě políbíš."

,,Cože? Proč? Já mám holku" zamračím se. Cože? On má holku?

Otočím se na Niall, ale ještě než se na něj začnu pořádně soustředit, uvidím periferním viděním Harryho oči na nás. Muhahah. ,,Co?" syknu k Niallovi.

,,Jsme spolu dva týdny"

,,A jako mě si to chtěl říct kdy?" zamračím se.

,,No..já to ještě nikomu neřekl. Upřímně není to ještě tolik vážné, ale až by to bylo vážnější tak bych ti to řekl." pohladí mě můj úžasný kamarád, který mi neřekl tak důležitou věc.

Ten film je nehorázně úžasný a byl by ještě lepší, kdyby si vedle nás nezpívala TAYLOR nějaké trapné melodie. Můj bože. Ta holka je buď fakt tak blbá a nebo si na to jen hraje. V tom druhém případě je velmi dobrá herečka, která hraje neustále jednu a tu samou roli.

...

Upřímně jsem ze začátku na tu After party, či co, nechtěla jít. No přemlouvání Perrie, Nialla a taky ta možnost zkusit nasrat Harryho byla neodolatelná. Ze začátku to byla nehorázná nuda. Fakt. Všichni, lépe řečeno Niall a Perrie, mě po pěti minutách opustili. Niall jel uplně pryč za tou jeho kráskou. Perrie šla někam se Zaynem. Liama sem ani nikde neviděla a Louise taky ne. Kam se všichni vypařili sakra?

Teď sedím u baru a popíjím džus. Chtěla jsem se trošku opít, ale jelikož jsem matka a musím kojit, tak si alkohol nemůžu dovolit. No, nevadí tak ožralou můžu hrát ne?

Message h.s. (czech)Kde žijí příběhy. Začni objevovat