,,si zadaná?"

3.5K 217 19
                                    

Jela jsem celou noc. Celou noc v autobusu jsem premysla, co se vlasne stalo. Asi jsem se zachovala jako malé dítě, ale co. Hned jsem si zablokovala mobil, takze se mi nikdo nedovola ani mi nikdo nenapíše. Jak se ma asi Harry? Doufám, že jsem mu moc neublížila. Miluju ho, víc než si mysli. Jen si chci odpočinout od všeho. Od těch novinářů a od Harryho chování. Hlavně jsem se ale bála toho, co se bude dít potom. Co když se semnou chtěl rozejít?
Teď stojím před nějakým barákem něco hotelem . V okolí nic moc není. S mou taškou se vydávám ke dveřím, na které následně zaklepu.
Otevře mi celkem sympatický mladík asi v mém věku.
,,ahoj co tady pohledáváš?" usměje se. Má ďolíčky. Krásné ďolíčky, ale Harry je má hezčí.
,,huh já hledám nocleh... Vlastme bych potřebovala někde dočasně bydlet"
,,no tohle je takový hotel, moc lidí sem nejezdí takzevtad být můžeš. A kdZ nám budeš pomáhat budeš mít i pokoj i jídlo zadarmo" rekne, kdyh vchazime do hotelu.
,,a co taková krásná holka řád dělá sama"
,,no, utíká před svým zivotem" uchechtnu se.,, jo a jmenuju se Lillien"podam mu ruku.
,, Já Mike" s umevem ji přijme.
,,a si zadaná?" pozvedne Mike jedno obočí. Tohle z nekama znám. Proč mi ten Mike někoho připomíná ?!
Jsem zadána? Nevím.
,,eh..ne nejsem" pohladim si břicho. ,,jsem nezadana budoucí mamka"
,,to je celkem divné, že tak krásná holka je nezadaná a zbouchnutá, hele pojd. Já té teď zavedu do pokoje a tam se můžeš vyspát" pohladi mě Mike po zádech,tohle mi delaval i Harry, a zavede mě do mého nového pokoje. Je krásný a velký. Shodim tašku z ramene a jdu přímo k posteli. Vyslecu si své nastávající oblecení, oblecu si pyzamo a potí si lehnu do velké manželské postele. Proč jsem vlastně Mikovi řekla, že jsem nezadana? Protože si nezadana řeklo moje svědomí.
Tohle všechno, je špatně. Ani nevím kde se vlastně nacházím. Chybí mi Harry. Kéž bych mohla vrátit čas. Chtěla bych být znovu na střední. Tam jsem neměla povinnosti a s Harrym jsme si užívali. Když opomenu moji matku, July a spol, a odchod Harryho. Tohle je vlastně podobné jako tehdy, když Harry odjel.
Doufam, že bude trpět jako já kdysi.
---------------------------------
Takže, konečně tady vidíte co se děje s Lillien. Na vim nic moc...ale mě to na tom mobilu fakt nejde :DD
Takže....tak. Asi už půdu spinkat :DD
Láf jů
-Veronica

Message h.s. (czech)Kde žijí příběhy. Začni objevovat