,,Jsem Mike"

4.8K 313 6
                                    

Ještě než začnete číst- Plzz přečtě te si potom dole o to CHARACTER ASK a kdyžtak se zapojte :)


Odložím mobil a jdu do obyváku, kde jsou opět všichni naskládaní na sedačce. Projedu všechno pohledem , ale zastavím se u Harryho.Něco mě na něm zaujme. No jo to ta boule na jeho rozkroku. Začnu se strašně smát. Všichni se na mě podívají tázavým pohledem.

,,Harry s těma ponožkama v rozkroku si to dneska nějak přehnal. Vypadá to jako by ti stál" Všichni se podívají na Harryho rozkrok a Harry zčervená jako rajče.

,,Moment to nejsou ponožky to si ty" začnu se ještě víc smát. Harry se zamračí stoupne si a odchází. No nezapomene do mě drknout ramenem a šepnout ,,Můžeš za to ty"

Cože? Proč já? Co jsem mu udělal? Možná tak ostudu. Jo ztrapnila jsem ho, ale kdyby ste viděli ten výraz. Je to k nezaplacení.

,,Nechceš se mu jít omluvit za to, že si ho takhle ztrapnila?" promluví už zklidněná Perrie.

,,Cože ? Já? Já nemůžu za to, že měl stojáka" Bráním se. Perrie po mě hodí takový ten pohled ‚'běž nebo tě tam odtahnu sama'. ,,Dobře Mami" zakřičím a mířím si to po schodech nahoru.

Jdu k Harryho dveřím a nadrzo je otevřu. To co uvidím ve dveřích mě však odradí od tohoto činu. Hned, jak mě Harry uvidí tak činnosti nechá, postaví se, zapne si kalhoty a kráčí ke mně.

,,Nevíš, že je slušné klepat?" zavrčí

,,Já takhle nikdy k nikomu nechodila do pokoje takže.." řeknu do vzduchu.

,,Cože?" nadzvedne Harry obočí.

,,Pokus o vtip" zasměju se.

Harry se na mě usmívá a furt dívá. Cítím se nervózně, ale taky se na něho podívám.

Ty jeho krásné vlasy. Nejradši bych mu je chtěla prohrábnout rukou. Co? Moment. Co to povídám. V žádném případě bych se mu nehrabala v těch jeho prstýnků. I když. Ne Lillien. Ne. Potom ty jeho nádherně zelené oči. Nikdy v životě bych si ani nepomyslela, že by mohl mít nějaký kluk tak nádherné oči. Opravdu. Jeho oči sou asi to nejkrásnější na něm. Jako Harry je krásný kluk to jo, je i přitažlivý, ale nelíbí se mi to jeho chování. Někdy je hodný a tak, no po chvíli je uzavříty. Jakoby se se mnou nechtěl bavit. Nechápu proč. Harry má krásné, plné, růžové, rty. Rty jsou srdcovitého tvaru. Zajímalo by mě, jak ty rty chutnají. Určitě už je ochutnalo hodně, hodně a znovu hodně holek.

Musím říct, že Harryho rodiče musí být pěkní, protože si nedokážu představit, že by z nějakých divně vypadajících rodičů mohl vykvést tenhle krásný kvítek.

,,Harry proč se tak na mě díváš?" prolomím několika minutové ticho.

,,J-Já" odmlčí se a sklopí hlavu. Chytnu mu obličej do dlaní a hlavu mu zvednu. ,,Máš krásný smích. Ani nevíš jak dlouho mě zajímalo, jaký je tvůj smích" usměje se a mě tím ukáže 7 div světa. Harryho dolíčky. Můj bože Lillien co se to s tebou děje? Ty obdivuješ vzhled kluka. Vzhled kluka se jménem Harry Styles.

,,Můj smích? To je divné Stylesi" vypláznu na něj jazyk. Není to divné. Je to milé. Proč mu tak kecám? Jo já zapomněla, nechci mu dát najevo, že se mi líbí.

,,Na lidech ti nejvíc prozradí jejich smích. Ten tvůj je upřímný. Si jediná holka, která se předemnou upřímně smála." Řekne.

,,Jak to můžeš vědět?" zašklebím se. Ale fakt. Jak to může poznat?

Message h.s. (czech)Kde žijí příběhy. Začni objevovat