Co jsem komu udělala?

3.7K 251 38
                                    

(Fajn..tak momentálně vůbec nevím co psát....jak smutné...)

Pod polštářem najdu můj mobil. Najedu na snapchat a vyfotím, jak má Harry položenou hlavu na mém bříšku. Přidám popisek Harry je nejlepší tatínek! a poté pošlu do My story aby to mohli vidět i fanoušci.

Ještě kliknu na ikonku Instagram. Vyfotím Harryho, ale teď už mi bříško hladí. Jakmile si všimne, že ho fotím, tak se zářivě usměje. Je tak sladký. Fotku postnu s popiskem Díky, že jsi tu pro nás, když tě potřebujeme <3

Po chvílí to okemntuje Gemma.

Och, tak to je nejsladší bratrova fotka :3 :D hele, o tom v té nemocnici mi musíte s Harrym zavolat co se stalo jasný?

odpovím

Jasný tetičko!

Minulý týden u nás byla Harryho rodina, přesněji Gemma a jeho mamka. Jedli jsme večeři co jsem navařila já a Harry...no tak fajn, vařil jen Harry, ale já ochutnávala. Jsou to přesně čtyři týdny od té doby co Harry a kluci zrišili Tour. Normálně by mi nikdo nevěřil kolik fanynek mě a Haryho vždycky pronásleduje, když někam jdeme. Nemám žádné, ale tak co by se dalo čekat když je můj přítel světoznámí že?

Harry bude mít zítra narozeniny. Huh...už mu bude 25. Stařec jeden. No já bych měla pomlčet je mi 24 a půl, ale tak je mu už bude dvacet pět. S klukama jsme se rozhodli, že mu uděláme malou rodinou oslavu, která bude trvat tak dvě hodinky, podle mě je to málo, ale kluci si myslí, že je to až moc, a potom sem dojedou jejich kamarádi, nějací spolužáci a prostě lidi v našem věku. Moc se těším na tu oslavu, doufám že bude mít Harry radost, protože se mi poslední dobrou celkem vyhýbá. Ráno vstane dřív než já a odejde, na lednici jsem našla vždycky lístek, kde psával, že dojde kolem 4-5 odpoledne, ale už ani na ten pitomý lístek se nezmůže. Někdy když je ve sprše mu cinká mobil a já na obrazovce vidím jen samé dívčí jména. Nevím jestli to jsou jen nějaké kamarádky nebo sestřenice...ale myslím že to jsou nějaké jeho šlapky. Upřímně, chápu že si potřebuje zasunout, protože se mnou nemůže, ale kdyby mi to třeba nějak řekl a nelhal mi. Dokoknce mě napadlo, že bych mu nějakou tu lehkou dívku koupila. Jo pro někoho je to divné, ale Harry je ten typ kuka, co má prostě strašně moc vysokou hladinu testosteronu a prostě on to potřebuje a taky jak dlouho se mnou nic neměl...sex. I když v posledním týdnu už mě ani nepolíbí, ale to už patří k tomu, jak jsem říkala, že se mi vyhýbá.

No tak snad to přestane na jeho oslavě.

Z přemýšlení mě probere mobil. Zayn.

,,Ano DJMaliku?"

,,Zdár DJLorens(btw. pamatujete si tyhle jejich přezdívky z prvních dílů první série? Já na ně málem zapomněla :DD ) Hele Lillien..za chvíli pro tebe dojedeme..budeš spát u nás a řekneš Harrymu, že musíš odjet k vám domu, třeba za babičkou a za týden dojedeš zase zpátky. My zítra s Harrym musíme něco vyřešit ohledně naší skupiny, takže když dojdeš v pět tak to tam jen trošku vyzdob, jídlo a tak dovezeme ještě dopoledne, všechno je to naplánované a všechno bude v pohodě jen k vám domů dojdeš v pět a trošku to vyzdobíš o půl šesté dojedeme my a příbutní. Takže za 10 minut jsme u tebe"

,,Jo jasně čauky" vypnu hovor. Mobil položím na ostrůvek v kuchyni a dojdu si do ložnice pro tašky. Jak to mám Harrymu říct? Nesmí poznat že mu kecám nebo prokoukne celé naše překvápko.

Dojdu k Harrymu pokoji. Tenhle pokoj je tu, protože často se každý chceme dívat na televizi ale ne na stejné věci, takže on si zaleze do svého pokoje a já jsem v obyváku. Nebo tam často píše texty.

Message h.s. (czech)Kde žijí příběhy. Začni objevovat