!! Duyuru !!

134 8 9
                                    

Arkadaşlar en başta yeni bölüm olarak sevindirdiğim için özür dilerim. Sevindiniz mi ondam bile emin değilim. Konu şu ki... Ben hikayeyi düzgün devam ettiremediğimi düşünüyorum ve sanki 3. bölüme kadar bir ilgi varmış gii geldi. Hikaye gidişini siz nasıl buluyorsunuz ? Fikirlerinizi duymayı çok isterim. Önceki bölümleri kendim siz yorum yaptıkça terar okuma şansı ediyorum ama, sanki konuyu bozmuşum uzaklaşmışım ve bir bağlantı yokmuş gibi hissediyorum. Buda benim ruhumu ve yazmamı çok etkiliyor.

Lütfen açık olun ve fikirlerinizi belirtin. Böyle gitmeyeceği kararına varırsam belli bir bölümden itibaren olan tüm bölümleri silmeyi ve baştan yazmayı düşünüyorum.

Hikaye gidişatı sizi sıkmış gibi hissediyorum ve beğenmediğinizide düşünüyorum. Bana karşı açık olursanız sevinirim. Hikayenin gidişatı böyle olduğu için bir süre yeni başladığım baekyeol ficinde yoğunlaşacağım. Fic ismi Forgotten. İkinci baekyeol fici olan Joker 1+1=3 e de devam etmeyi düşünüyorum. Neyse çok uzattım ve yine sizi sıktım gibi. İyi günler. Okuyan ve üşenmeden yorum yapan, oy veren herkese teşekkür ederim.

Lütfen oy verip geçmeyin yorum yaparak fikirlerinizi belirtin önemli...

My StrawberryWhere stories live. Discover now