33. Bölüm : Az önce benim de hayatımın kadını içeriye girmiş olabilir

1.5K 157 14
                                    

........::::::::__3 HAFTA SONRA__::::::::........


O günden sonra Nergis Hanım biraz olsun toparlamış Ela'da mesafesini korusa da annesinin yanına gidişlerini sıklaştırmıştı. Tabii çoğu zaman yanına girmiyor sadece teyzesi içerideyken kapının önünde bekliyordu. Adın adım ilerliyordu yani. İstanbul'da ise Elçin ve Bora'nın düğün hazırlıkları neredeyse bitmiş hafta sonu gerçekleşecek olan nikah törenleri için heyecan içinde gün sayıyorlardı. Bu süre zarfında Buğra da çok sevdiği dedesini maalesef kaybetmiş ve onu toprağa verdikten sonra da İzmir'e geri dönmüştü.


Nevin Hanım çalan kapı zili ile mutfaktan ellerini silerek çıkıp kapıyı açar açmaz da karşısında bitkin bir halde duran Buğra'yı görünce "Ah be Buğracığım döndünüz mü? Çok üzüldüm başınız sağ olsun oğlum" diyerek ona şefkatle sarıldı. Buğra üzgünce başını sallayıp "Sizler sağ olun. Ela evde mi Nevin abla?" diye sordu. Şu an Ela'nın nerede olduğunu asla bilmek istemezdi herhalde. Ne Mine ne Ela ne de Nevin Hanım Buğra'ya Ela'nın İstanbul'a gittiğini söylememişti çünkü dedesinin derdiyle üzülürken bir de kafasını Ela'ya takmasını istememişlerdi. Buğra suskun kalan Nevin Hanım'a sorusunu yineleyince Nevin Hanım lafı kıvırma isteğiyle "Ela evde değil" dedi. Tabii bunu söylemesi Buğra'nın merakını gidermemişti.


"Mine ile mi beraber? Ya da Yelda ile..."

"Hayır onlarla değil. Ela bir akrabamızın yanına gitti"

"Akşama kadar  gelir mi?"

"Ela birkaç hafta burada olamayacak Buğra"

"Ela birkaç hafta burada olamayacak Buğra"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Birkaç hafta mı? Bu akraba nerede peki?"

"Buğracığım..."

"Nerede Nevin abla?"

"İstanbul'da"

"İstanbul'da! Nevin abla Ela'nın oraya gitmesine nasıl müsaade edersin?"

"Merak edilecek bir durum yok. Ailevi bir mevzu yüzünden bir akrabamızı görüp sonra da buraya geri dönecek"


Buğra fena halde bozulmuştu çünkü durumları bilmediği için Ela'nın Tolga'nın ardından gittiğini düşünüyordu. Bu düşünce sebebiyle imalı bir şekilde "Akraba demek" dedikten sonra dişlerini de sıkarak "Nevin abla yoldan yeni geldim ben artık eve gideyim. Belki Mine'ye de uğrarım. Senin bir ihtiyacın var mı?" diye sordu. Nevin Hanım'ın ilgisi için teşekkür etmesinin ardından "Bir şey olursa ara beni tamam mı? Hemen gelirim" diyerek oradan ayrıldı.


Evin bahçe merdivenlerinden hızla inen Buğra telefonunu eline alıp Ela'yı aramaya başlamıştı. Kısa sürede açılan telefonda Ela'nın kendisine seslenmesiyle "Ela o kadar da konuştuk neden İstanbul'a gideceğini benden gizledin?" diyerek hızlı hızlı yürümeye devam etti.

Geçmişin Gölgesinde (Son 1 Bölüm Kaldı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin