98.Bölüm : Ne kararı? Seninle ilgili ne karar vermem gerekecek?

1.2K 130 25
                                    

"Bilmen gereken şeyler var Ela" dedikten sonra zorlandığını hissettiği için sesi titreyerek "Bu defa ne kaçabilecek bir yerim ne de senden ve kızımdan uzak kalmaya yetecek gücüm var. Birazdan sana söyleyeceğim şeyleri benden duy istiyorum çünkü öğrenmen gerekenler ikimizin geçmişine uzanıp geleceğimizi de etkileyebilecek şeyler. Belki de bir karar vermen gerekecek. Benimle ilgili... daha doğrusu bizimle ilgili bir karar"


Ela gözleri dolmakla dolmamak arasında gidip gelirken bir yandan da duyduklarının ne manaya geldiğini düşünüyordu. Geçmişimiz demişti ve geleceğimizi de etkileyebilir diyordu. Ama bunu yapmaya gücü yetebilecek tek bir konu vardı o da aileleri ile ilgili olan mevzuydu.


Ela bu yöndeki düşüncelerini kontrol altına almaya çalışırken bir yandan da Tolga'nın yanına gelerek büyük bir korkuyla ellerini tutup "Ne kararı? Seninle ilgili ne karar vermem gerekecek? Tolga ne oluyor ben hiçbir şey anlamıyorum. Anlamak istiyor muyum onu da bilmiyorum" dedi. İki taraf için de o kadar zor bir durumdu ki kalpleri bu anın gerginliğini yaşamakta zorlanıyor sıkıştıkça sıkışıyordu.

 İki taraf için de o kadar zor bir durumdu ki kalpleri bu anın gerginliğini yaşamakta zorlanıyor sıkıştıkça sıkışıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tolga ne kadar soğukkanlı durmaya çalışsa da bunu başaramayacak gibiydi. Ela'nın titreyen ellerini avuçlarında hissedip bir de üstüne ondan bu sözleri duyunca sanki içinden bir şeyler kopup gitmiş gibi gelmişti. Neden böylesine zor bir konuşma yapmak zorunda kalıyorlardı ki? Neden onlarda her normal çift gibi günlük sorunlarla uğraşmak yerine birbirlerine acı verecekleri olayların tam göbeğinde kalıyorlardı ki!


Tolga nemlenen bakışlarını Ela'ya çevirdiğinde sevdiği kadına nasıl bir cevap vermesi gerektiğini bilememişti. Birazdan ağzından kendisinin yaşadığı acıyı onunda yaşamasına neden olacak şeyler çıkacaktı ve bunu önleme şansı da yoktu. O söylese de söylemese de bu bir şekilde ortaya çıkacaktı. Çıkmalıydı da çünkü bu konu başka türlü kapanmayacaktı. Hesabı görülmemiş bir geçmişle sorunsuz bir gelecek kuramazlardı. Bugüne kadar olmamıştı... Demek ki bundan sonra da olamazdı.


Birbirlerine hüzünlü gözlerle bakarken Ela kollarını beline dolayıp Tolga'ya iyice yaklaşmış ve hemen ardından da alnını alnına dayayarak ona bir şey söylemek istercesine sessizce "Tolga" demişti. Bu can yakıcı ses tonundan sonra olumlu bir şey söylese iyi olurdu çünkü karşısındaki adam yeteri kadar yıkık dökük bir hale gelmişti ve daha fazlasını kaldırabilir miydi o da belli değildi.


Tolga tüm dikkatini ona verdikten sonra Ela'nın gözleri dolu dolu bir halde sözüne devam edip "Sen ne söylersen söyle ben ne öğrenirsem öğreneyim senin hakkında bir karar vermem gerekmiyor. Eğer illa bir karar vermek zorunda kalırsam da bu her şartta senin yanında kalmamı sağlayacak bir karar olur. Bu defa düşsem de düşürülsem de kalkmama yardım etmen için elimi uzattığım tek kişi sen olacaksın" demesiyle kendisine hakim olamamış ve gözlerinden yaşlar akarak Ela'yı öpüp sonra da sıkıca sarılmıştı. Ela öğrendiklerinden sonra da böyle düşünmeye devam edebilir miydi bilmiyordu ama bu olumlu yaklaşımı Tolga'ya güç vermişti.

Geçmişin Gölgesinde (Son 1 Bölüm Kaldı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin