♧ZincirBozan ♡ 2. Bölüm - Kaçış ♧

294 41 8
                                    

Ben Kerim Pozatlı. Yıllar önce yaptığım karanlık işler yüzünden hala üzerimden atamadığım adımla yeraltı dünyasının acımasız tehlikeli kurtu Kerim Pozatlı.

Kötülük nasıl bir şey diye sorsanız şüphesiz kendimi gösterirdim size. Hayatım boyunca karanlıktı yaşamım. Çünkü ben karanlığın efendisiydim. Ta ki küçük , sakar , yaramaz Zincirbozan'ımla tanışıncaya kadar. Karanlık dünyamdaki ışık gibi girdi hayatıma. Damarlarımda dolaşan tehlikeli bir arsenik gibi.

☆ ☆ ☆

Hayatımın en güzel olacak olan yıllarını elimden alan ve beni sonsuz bir karanlığın içine hapseden Resul Karadağ'ın kıymetli kızının nişanına geldiğime hala inanamadığım halde girdim otelin lobisinden içeri. Burada olduğuma kendim bile inanamazken Resul Karadağ'ın bana kaşlarını çatarak bakması hiç kuşkusuz gayet normal bir durumdu. Anlamadığım tek şey benden için için nefret eden adamın... Neden beni böyle özel bir güne çağırdığıydı?

Belli ki karşımdaki şu poker suratlı adamın uyguladığı şey , 'dostunu kendine yakın tut, düşmanını daha da yakın' sözüydü. Yıllarca insanlara takındığım bana fazla yaklaşmayın ifademi takınarak ilerledim düşmanımın yakınına.

" Ahh... Kerim Pozatlı seni bu güzel günümüzde aramızda görmek ne büyük şeref. "

Oldukça samimiyetten uzak bu karşılamadan sonra , ben de aynı samimiyetsiz duygularla karşılık verdim.

" Burada olmak benim için bir şeref Resul Karadağ . "

" Senin gelebileceğini düşünmemiştim. Malum oldukça meşgül bir adamsın. "

Yaptığı imayı anlamamak salaklık olurdu hiç şüphesiz. Aklı sıra karanlık yaşamıma ima yapıyordu. Herkesin benim ikinci bir hayat sürdürdüğüm yalanına belli ki o da inanmıştı. Onun benim kötü taraflarımı görme huyunu bildiğimden karşılık vermedim bu sinsi imasına. Her şey tam istediğim gibiydi. İnsanlar beni nasıl tanımak istiyorsa o şekilde.

" Böyle bir geceyi kaçırırsam çok üzülürdüm. "

Ukala bir şekilde tek kaşımı kaldırarak meydan okudum.

Hiç konuşmadan sessiz bir şekilde karşılıklı bakışmalarımızla yaptığımız düelloyu , yıllarca kendisinin yanından ayırmadığı ve bütün pis işlerinde ortak olduğu Kadir Albayrak'ın yanımıza gelmesi sonlandırdı.

" Vay vay iş dünyasının koca kurtuda aramıza katılmış. Bu ne büyük şeref Pozatlı. "

Elini bana doğru uzatıp , tokalaşma isteğine istemesemde karşılık verdim. Kesinlikle eve döndüğümde elimi en keskin asitle temizlemem lazımdı. Başka türlü çıkması mümkün değil bu pisliğin. Yüzümü buruşturma isteğine son enerji kırıntılarımı da kullanarak engel oldum.

" Ahh Kadircim benim gidip Ecrin'i bulmam lazım. Sen misafirlerimizle ilgilen. Hemen dönerim. "

Umursamaz bir şekilde etrafımı incelerken , konuşmalarına da istemesem de kulak misafiri oluyordum mecburen. Ellerim üzerime giydiğim koyu renk takımımın ceplerinde içinde, boş bakışlarım cemiyetten tanıdığım birkaç kişinin üzerinde gezinirken bütün duyularım yanı başımda konuşan ikilideydi.

" Bir sorun mu var azizim? Neden Ecrin'i bulman gerekli? "

" Kızımı bilirsin. Bu geceyi kazasız belasız atlatmamız için onu uyarmalıyım. "

Bu gereksiz konuşmayı dinlemek istemesem de , söyledikleri anlamsız sözler çatık kaşlarla onlara bakmama engel olamamıştı.

Ne saçmalıyorlardı bunlar böyle?

ZİNCİRBOZANHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin