17

9.2K 523 64
                                    

Claire

Langzaam word ik wakker en probeer ik me om te draaien. Iets dat onmogelijk blijkt te zijn omdat er een arm stevig om me heen ligt.

Yey.

Het is de arm van Dave, maar toch! Ik heb honger! En dan wil ik naar beneden om ontbijt te gaan maken.

Want als ik honger heb ben ik niet leuk. Dus wurm ik me uit Daves greep. Doe ik een joggingbroek aan en een vest, en loop ik naar beneden.

Ik wil pannenkoeken.

Dus loop ik naar de keuken, doorzoek de kasten en vind uiteindelijk alles voor pannenkoeken.

Hell Yeah Baby,

Ik ga pannenkoeken maken!

~~~

'VICTORY!' roep ik wanneer ik weer een pannenkoek af heb die is gelukt. De deur vliegt open, ik kijk om en zie twee meisjes staan.

'Luna. Wat bent U aan het doen?' vraagt het ene meisje terwijl ze haar hoofd buigt.

'Pannenkoeken aan het bakken. Ik ben ontbijt aan het maken voor mij en Dave.' zeg ik terwijl ik de pannenkoek onder een bord leg zodat hij warm blijft. Dit was de laatste pannenkoek. Nu eieren.

'Kunnen we U helpen, Luna?' vraagt het andere meisje.

'Ja, u hoeft dit echt niet te doen! We hebben ook koks in de roedel zitten,' voegde het andere meisje er aan toe.

'Nee dankje, ik doe dit voor de lol,' zeg ik met een glimlach. Een aangebrande geur dringt mijn neus binnen. Oh nee, de pannenkoek!

'Nu je het vraagt. Ik kan wel wat hulp gebruiken. Die pannenkoeken van tegenwoordig ook.' zucht ik waarna ik de aangebrande pannenkoek in de prullenbak gooi. De meisjes lijken blij te zijn dat ze kunnen helpen en pakken gelijk borden om de tafel te dekken.

Ik heb denk ik wel genoeg pannenkoeken, dus begin ik eitjes te bakken. Een van de meisjes komt terug en vraagt me wat ze kan doen. Ik heb maar geantwoord dat ze broodjes en croissantjes moet gaan halen.

En dat is ze serieus gaan doen.

Wat?!?

Ik maak dus roerei. Want daar houd ik echt heel erg van en leg het in een soort bakje om dat vervolgens met aluminium folie te bedekken. Dan blijft het warm weet je wel.

Ik hoor gestommel boven en vervolgens brult de stem van Dave:

'CLAIRE!!!!'

'En 3, 2, 1.' mompel ik in mezelf waarna Dave de keuken binnen komt gestormd.

'Hai, Davieee.' zeg ik overdreven vrolijk waarna ik naar de grote eettafel loop die is gedekt met echt alles dat je je kunt bedenken. Ik zet het ei neer en ga zitten.

'Wat denk je dat je aan het doen was. Ik was hartstikke ongerust. Je mag nooit zomaar weggaan als ik slaap!!!' roept hij boos.

'Als je zo boos bent, heb je natuurlijk geen honger. Ach ja. Dan moet ik James, Caleb en Zwarthaar maar even uitnodigen. Want tja. Dit krijg ik nooit in mijn eentje op.' oké. Dat laatste, gelogen. Tuurlijk krijg ik dit in mijn eentje op. Hallo!!! Eten.

'Nee, nee, nee, nee, nee! Claire. Sorry. Ik moet wat minder opgefokt doen. Sorry.' zegt hij. Ook de meisjes keken me met grote ogen aan.

'Het is alweer goed. Ga zitten.' zeg ik waarna ik een pannenkoek pak, hem laat overstropen, en eet ik hem op.

Dave pakt een broodje en vult het met ei.

'Weet je, Claire. Jij mag vaker het ontbijt gaan maken.'

'Voor Zwarthaar?'

'Weet je Claire, dan mag je géén ontbijt meer maken.' zegt Dave boos.

'En dan mag jij mijn ontbijt dus niet meer eten.' zeg ik waarna ik het broodje uit zijn handen gris net voordat hij er een hap van kan nemen. Zelf neem ik er wel een hap van.

'Cla-ha-ire.' zeurt Dave.

'Je hebt pech gehad Dave. Maak je eigen ontbijt maar.' Dave gromt en knipt dan in zijn vingers.

'Ik beveel dat jullie ontbijt voor me gaan maken.' zegt hij tegen de meisjes. Net voordat ze weg kunnen lopen knip ik in mijn vingers.

'En ik beveel dat jullie niet meer naar Dave luisteren in de ochtend tot hij mijn kookkunsten weer kan waarderen.' De meisjes blijven stilstaan wat een geërgerde zucht van Dave oplevert.

'Ik ben jullie Alpha. Jullie moeten naar mij luisteren. Dus ga ontbijt maken.' gromt hij naar de meisjes die weer aanstalten maken om weg te lopen.

'En ik ben jullie Luna, meneertje Alpha hier heeft jullie zelf gezegd dat jullie naar mij moeten luisteren. Dus staan blijven!' spreek ik hem tegen.

De meisjes blijven weer staan. Ik hoor mensen binnenkomen, hoogstwaarschijnlijk Demi, Nathan, Tanner, Jamia, Collin en Cody. En ik heb gelijk. Niet veel later staan ze in de keuken.

'Schuif aan. Dave was toch niet meer van plan te eten. Dus neem zoveel je wilt.' zeg ik terwijl ik Dave een dodelijke blik toewerp.

'Dit win ik toch Schat. Dus probeer het maar niet.' zegt hij terwijl hij dodelijk terug staart. Ik tuit mijn lippen en kijk nog dodelijker. Op een gegeven moment kijkt Dave weg.

'Wat zei je Davie? Je hebt gelijk. Je moet nu echt gaan. En dankje dat ik mag gaan shoppen met de meiden zo. Doei doei.' zeg ik.

Dave staat op en zucht geërgerd. De jongens lopen hem achterna en ik en de meiden vallen aan op het overgebleven voedsel.

~~~

'Die is leuk!' roep ik terwijl ik met de meiden door de winkelstraat loop.

In de etalage hangt een Skinny jeans met een witte crop top erop waar in het zwart Cute op staat. 

'Claire. Je hebt zowat alles uit die winkel in je kast hangen.' zegt Jamia lachend. 

'Owh. Dat kan ook.' zeg ik waarna we een restaurantje binnen lopen. Dave zit binnen met de jongens. 

'Claire. Kun je even naar hier komen?' hoor ik hem vanaf de andere kant van het restaurant zeggen. Ik kijk even naar de meiden en loop dan naar Dave toe. Hij glimlacht naar me en trekt me naar zich toe. 

'Claire.' zucht hij waarna hij zijn kin op mijn hoofd zet en me omhelst. 

'Ja Dave?' vraag ik waarna ik hem in de ogen kijk. 

'Is het weer goed? Dat van vanochtend bedoel ik.' fluistert hij in mijn haar. Ik glimlach. 

'Natuurlijk. Ik kan jou toch geen honger laten leiden.' 

A/N 

#2

#2

#2

#2

MENSEN HELP ONS NAAR DE #1 TOEEE :O



My Cute Stupid MateWhere stories live. Discover now