20

8K 469 83
                                    

Oki, dit is officieel een van de leukste hoofdstukken dat we tot nu toe hebben geschreven. We hebben er echt superveel plezier in gehad en we hopen natuurlijk dat jullie er ook plezier in hebben om het te lezen! 

Dave p.o.v. 

Ik lig samen met Claire in het grote water bed met mijn telefoon in mijn handen. Die foto die ik van haar heb gemaakt komt op instagram. Sorry, hij is gewoon te leuk Claire. Eronder plaats ik een hartje en een slapende smiley. Gelijk krijgt de foto een stuk of honderd likes. Op hun eigen account zetten doen mijn roedelleden niet, dan krijgen ze problemen met mij. Als ik verder kijk zie ik dat Tanner ook al een foto heeft geplaatst van zijn meisje met een charmant snorretje op haar bovenlip getekend. Gelijk vormt zich een glimlach rond mijn lippen. Ik leg mijn telefoon weg en pak mijn zwarte boxershort, een spijkerbroek en camouflage sprint T-shirt uit de kast en besluit te gaan douchen. De deur laat ik open, Claire komt toch niet binnen en anders vind ik dat best.

Claire p.o.v.

Dave is de kamer uit gelopen, waarschijnlijk douchen. Oh Dave, waarom moest je die foto nou op instagram zetten? Dan moet ik die van mij zomenteen maar ook doen hé! Nu kan mijn plan van start gaan.

gnagnagna :)

Ik rommel in de sokken mand en pak daar mijn speciaal voor Dave gekochte onderbroek met tuinkabouters erop uit. Dit word lachen! Via wathsapp stuur ik een foto met de onderbroek plus roze en groene haarverf naar iedereen die dit zeker ook moet zien. Nu op naar de badkamer.

Zo zacht als mogelijk open ik de deur. Voor krakende planken hoef ik in dit huis niet bang voor te zijn, maar ik moet wel proberen niet uit te glijden over deze vochtige vloer. Het is de moeilijkste opgave die je me kan geven, maar voor Dave doe ik alles! Als je er een grappige foto voor terug krijgt natuurlijk.

Ik pak Dave's stapeltje kleren op en leg daar de onderbroek voor in de plaats. 

Je zult nu vast denken, hij kan toch zelf ook best andere kleren pakken. 

Nope dat kan hij niet. Ik heb al zijn kleding mee naar beneden genomen.

Als ik een wraak plan bedenk, dan doe ik het goed. Ik pak de bus die ik met roze en groene haarverf heb gevuld en loop naar de douche. 

'Dave? Je shampoo is op. Ik heb hier nieuwe. Alsjeblieft, je moet deze wel even laten intrekken. Dan werkt hij het best.' zeg ik terwijl ik de roze haarverf met de groen neerzet. Dave mompelt een bedankje en pakt de haarverf. 

Soms is hij ook zo'n idioot hé. 

Maar ja, mijn wraakacties zijn geweldig. Dus, als je er gewoon voor zorgt dat ik geen wraak op je wil nemen, is er niks aan de hand. 

Ik loop zachtjes naar de woonkamer, waar de meiden staan te wachten met kanonnen gevuld met confetti en veertjes in hun handen. Ik zelf pak mijn mobiel en fotocamera en een groot kanon gevuld met verf in alle kleuren van de regenboog. 

Ik voel me zo badass nu. 

Samen met de meiden loop ik naar buiten, waar we in een kringetje gaan staan. Er gaan al gauw mensen om ons heen staan en ik geef Jayh mijn camera. Ik beveel hem om foto's te maken, en zoveel mogelijk. 

'Oké meiden. Ik spuit hem eerst onder met verf, en dan jullie met confetti. Begrepen?' vraag ik aan de meiden die knikken. Jamia heeft een duivelse grijns op haar gezicht, net als de rest en ik eigenlijk ook. 

We staan zo een tijdje te wachten tot ik het bekende geschreeuw van Dave hoor. 

'CLAIRE!!!!' roept hij boos. 

'DAMES! KLAARSTAAAN!'  roep ik. Ik hoor Dave naar buiten stormen en zie dat hij zijn haar droog heeft gemaakt. Het is precies wat ik wilde. Roze met een grote groene streep erdoor. Hij staat verbaast te kijken terwijl Jayh foto's maakt. 

'Payback Honey.' zeg ik terwijl ik hem aanval met de verf. Niet veel later heeft hij alle kleuren van de regenboog in verf op zijn lichaam. En dat samengevoegd met allerlei kleurtjes confetti en veertjes en glitter. Jayh maakt nog meer foto's en ik zelf ook. Ik zie dat Dave langzamerhand boos aan het worden is. Zijn ogen worden langzamerhand geel en niet veel later verandert hij. Hij gromt boos naar me. Zijn vacht is ook roze met groen ik krijg de nijging om kei hard te gaan lachen. Maar dan zie ik de blik in zijn ogen. Ik geef mijn telefoon aan Jamia en kijk Dave aan terwijl een boos gevoel me overspoeld. 

Hij begon, dan moet hij niet boos worden als ik wraak neem. Ik weet dat mijn ogen nu langzamerhand rood kleuren en zie dat Dave ook beseft wat hij heeft gedaan. 

Als hij niet heel snel gaat rennen heeft hij een probleem. Dave lijkt dit ook te beseffen en hij begint zo hard als hij kan te rennen. Op dat moment verander ik in mijn wolf. Jane is boos. Dat voel ik. Ik begin zo snel mogelijk achter Dave aan te rennen. 

Hij heeft zo'n groot probleem. 

Jayh p.o.v. 

Het moment dat Claire weg rende was vol paniek. Ze kon niet helder nadenken. Ik weet het zeker. Ze is een newborn. Een weerwolf die pas een paar dagen weerwolf is. Dit zal zo een half jaar blijven. Ik roep een paar van mijn sterkste krijgers uit het leger op en ren zo snel mogelijk Claire achterna. Als ik niet opschiet kan ze Dave of zichzelf verwonden. En dat willen we niet. 

Uiteindelijk heb ik ze met twintig krijgers gevonden op een open plek. Claire cirkelde om een roze met groene Dave heen terwijl Dave ons hulpeloos aankeek. Hij was bang, dat is logisch. Iedereen is bang voor Newborns. Al had ik niet verwacht dat het zo erg zou zijn. 

O wacht. 

Ze is een Luna. Dan is het heel erg. 

Op het moment dat Claire Dave aan wilt vallen spring ik bovenop haar. Ik ben uiteindelijk niet sterk genoeg waardoor de krijgers er ook nog bovenop gaan liggen. Een soort van stapelen zeg maar. 

Het lijkt Claire echter niks uit te maken, want ze tilt ons op en schud ons van haar af. Nu is ze echter nog bozer. 

Wat hebben we gedaan. 

My Cute Stupid MateNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ