Limiunisas Historie

1.2K 30 12
                                    

For hundrede af år, var der et lille unavngivet rige, hvor der hverken var konge eller dronning, dog var der en masse små landsbyer, men riget var mest fyldt med dyr, tonsvis af dyr. Alle i det unavngivet rige, var glade for det liv de havde, i fred og ro. Så en smuk forårs morgen, kom bevæbnede krigere, med dragesymbolet på skjoldene, Sandura. De red ud til landsbyerne, og krævede penge fra de enkle familier. Det var klart for hver en borger i det unavngivet land, at deres rige ville blive overtaget af Sandura. Selvom ingen ville det, havde de intet valg, for de havde jo ingen konge eller dronning, og dermed heller ingen hær. Så alle i landet, var nød til at overgive sig, også selvom det betød deres undergang. I blandt alle i hele riget, var der en 17-årig pige, som rejste sig og sagde:

"Vores rige har hverken konge eller dronning, men vi har hinanden. Vil vi virkelig se vores venner og familie dø? Eller vil vi kæmpe for vores land. Selvom vi ingen hersker har, betyder det ikke at vi skal ses som svage, eller små lus som man bare kan trampe på når man har lyst. Jeg vil gå i krig for dette sted, og dø med respekt for så ved jeg at jeg har gjort en lille forskel, og det vil bringe et smil på mine læber. Jeg er kun sytten år, og jeg vil ikke ses som en kujon der stikker halen mellem benene når der sker noget som jeg ikke kan klare alene. Men hvorfor skulle jeg gøre det alene! Hvis vi står sammen, og nedkæmper Sanduras hær, vil vi ikke længere ses som svage kujoner. Men hvis det skal ske at vi ikke klare det, så har vi i det mindste gjort en forskel, også selvom den kun er ganske lille."

Med denne tale fra den kampklare 17-årige pige, var der mange som var klar til at kæmpe for deres land.

Krigen varede næsten et år, og mange liv blev tabt på den tid, men til sidst vandt de, og landet genopbyggede sig. Flere og flere børn kom til verdenen med den viden at deres forældre havde været med til at gøre en forskel. Den 17-årige pige overlevede også krigen, men da, var hun fyldt 18, og kort tid efter krigen, blev hun dronning af det unavngivet rige, som ikke længere var så unavngivet. Landet blev navngivet efter hende, som havde været den eneste som turde at stille op da Sandura var ved at overtage deres land. Hendes navn var Limiunisa.

Limiunisas troneWhere stories live. Discover now