10.

5.5K 353 12
                                    

"Evil..."

Ma striga o voce usor. La inceput nu am bagat-o in seama.

"Evil."

M-am intors pe partea cealalta, sperand sa inteleaga mesajul. A chicotit.

"Haide Evil."

Se pare ca nu.

"Pleaca." i-am spus adormita.

Nici nu stiu cine e. Nu prea imi pasa, sincer.

"Astazi trebuie sa-i antrenam pe cei de 17-18 ani. Nu e timp de dormit."

Am oftat. M-am ridicat tinand inca ochii inchisi.

"Evil, te trag eu."

Am deschis un ochi, dand de Aiden care ma privea amuzat.

"Esti mai stresant decat de obicei. Lasa-ma sa dorm!" i am spus inchizand ochii.

"Daca as fi asa stresant, n-ai fi aici."

"Mhm."

Nu l-am bagat in seama. Au trecut 3 saptamani de cand Aiden m-a sarutat pentru prima data. De atunci relatia noastra a tot evoluat si acum cateva zile m-am mutat la el in camera. Acum putem comunica mintal si simti emotiile celuilalt. Si urasc asta, dar incerc sa ignor cat se poate. Am aflat si ce culoare de ochi am cand e lupul la conducere: rosii sangeriu cu o linie turcoaz in jurul pupilei. Acum toata haita imi spune Luna. Am incercat sa-i conving sa-mi spuna Evil, dar ei nu se lasa. Daca o sa ramana cineva cu traume in viitorul apropiat, nu o sa fie vina mea.

"Gata. Da-te jos."

In secunda urmatoare, am simtit cum sunt trasa de picioare. Am cazut pe jos, acum fiind mai mult decat treaza. Mai eram si nervoasa.

"Idiotule! Sa vezi ce-ti fac la antrenamente!"

Amenintarile de dimineata. Urmatorul punct pe lista?

Neata si tie, Devil.

Da, ma rog.

M-am ridicat privindu-l nervoasa. Am mers la baie si mi-am facut rutina de dimineata. Am mers apoi in dressing si m-am imbracat cu o pereche de pantaloni negri trei-sferturi, un tricou negru si un hanorac. M-am incaltat cu o pereche de conversi negri si am iesit.

Aiden nu mai era in camera, asa ca am coborat.

Ethan sta acum intr-o camera de langa scari cu Lara. Cei doi erau destul de apropiati. Logic ca in primele zile am facut misto de el, razbunandu-ma pentru zilele in care a facut el misto de mine.

Mi-am legat parul intr.o coada de cal cat coboram scarile. Nu era nimeni in bucatarie, deci presupun ca toata lumea e deja pe teren. Kira si Mark mereu vin la antrenamente sa se asigure ca eu si Aiden nu ne omoram, Ethan si Lara vin uneori, daca vor, iar Jake e in treaba lui. Nu stiu niciodata pe unde umbla.

Mi-am luat un mar din bucatarie si am iesit. Cand am ajuns, Aiden deja lucra cu varcolacii iar Mark si Kira stateau la umbra.

"Hei." am spus cand am ajuns langa Aiden.

"Ai intarziat."

"O, te rog. Intarziasem dinainte sa ma trezesc. Si, in plus, eu mereu intarzii."

Si-a dat ochii peste cap, dar m-a lasat in pace.

Daa, relatia noastra nu e cu mult mai diferita fata de cum era in urma cu 3 saptamani. Si nici nu vreau sa fie. Imi place asa. E mai amuzant. Stiu, sunt o ciudata. Multumesc pentru observatie.

Bloody MoonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum