31.

2.7K 219 14
                                    

M.am uitat cum numele ei apare peste al meu, pe umarul lui Aiden fiind acum o mazgalitura.

"Ce naiba se intampla?!" am strigat.

Eram nervoasa. Cine era fata asta? Cum poate sa vina aici si sa fie sufletul pereche al lui Aiden?! Eu sunt sufletul pereche al lui Aiden! Asta e vreun fel de truc? Mi.am dat seama ca raspunsul era 'nu' atunci cand Aiden si.a intors privirea speriata si nedumerita spre mine. Aceeasi privire o aveau Sam, Tara si fata asta careia i.am uitat numele dar nu prea tin sa.l aflu. Muzica s.a oprit din cauza tipatului meu,acum toata lumea privindu.ne.

"Cum poate cineva sa aiba 2 suflete pereche?" a intrebat Tara, as spune putin speriata.

"Nu se poate. Asa ceva nu exista." i.a raspuns Sam.

Aiden era inca in stare de soc. Isi plimba privirea de la mine la ea.

"Ba se poate." s.a auzit o voce din multime.

Lumea s.a dat la o parte, putand sa.l vad pe Amitis. El ce face aici?

"Evil, Aiden, Emma, veniti cu mine."

Deci Emma o cheama. Am iesit toti din vila, mergand in padure. Amitis s.a oprit doar atunci cand nu se mai auzeau zgomotele care veneau de la petrecere.

"Amitis, ai de gand sa ne spui ce e asta? Cum poate ea sa fie sufletul pereche al lui Aiden, cat timp eu traiesc si sunt acceptata?!"

Un varcolac isi poate face alt suflet pereche, dar e un ritual care implica sangele intregii haite in semn de acceptare si asta in conditiile in care adevaratul suflet pereche al varcolacului e mort sau a fost respins.

"Imi pare rau ca nu ti.am zis mai devreme, Evil. Dar ati trecut prin destule in astea 8 luni de cand va cunoasteti si abia in ultimele 2 v.ati apropiat si era liniste. N.am crezut ca o sa se intample asa de curand."

"Spune odata cum pot sa am doua suflete pereche!" a rabufnit Aiden. "Simt ca.mi crapa capul!"

Ochii lui erau rosii sangerii si se observa furia in ei.

"E din cauza lui Evil." a raspuns Amitis.

"Ce?!" am spus, fiind o combinatie intre marait si vorbit.

"Stii ca la inceput ti.am spus ca Aiden e sufletul tau pereche doar din cauza ca esti o Bloody Moon?"

"Da. Poti te rog sa spui odata?" l.am intrebat nemaiavand rabdare si fiind la un pas sa.l trantesc de fiecare copac din padure.

"Tu nu esti adevaratul lui suflet pereche. Esti un fals. Bloody Moon isi cauta perechea in cei mai puternici varcolaci. Cand l.ai intalnit pe Aiden pentru prima data, a fost momentul in care ea i.a simtit puterea si l.a ales ca suflet pereche. El nu e cel care ti.a fost predestinat."

In momentul asta imi venea sa.l omor ca nu mi.a spus mai devreme. Trebuia sa.mi spuna inainte sa ma las condusa de sentimente. Inainte sa ma implic in relatie. Ochii mei au devenit rosii.

"Nu pot sa cred ca mi.ai ascuns asta pana acum! Realizezi ce ai facut?! Pe Aiden il obligi sa aleaga intre mine si Emma, iar pe fata asta o obligi sa traiasca o vreme cu frica
(,) ca singurul ei suflet pereche o va respinge. Ea nu mai are pe cineva care sa.l inlocuiasca pe Aiden. Si nici eu! Respingerea e groaznica Amitis. Treci prin iad si, daca esti destul de puternic, te intorci si iti traiesti viata umbland prin lume fara rost."

"Stiu asta." mi.a raspuns.

"Atunci de ce ai facut.o?" a intrebat Emma.

Era prima oara cand am auzit.o vorbind. Aiden isi infigea ghearele in palme ca sa se calmeze. Ochii rosii ii palpaiau.

Bloody MoonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum