13.

4.5K 317 8
                                    

Aiden nu a aparut de ieri. Toata ziua cei din casa ma intrebau de el, iar eu le raspundeam acelasi lucru: ca nu stiu unde e. Mi-au spus sa-l contactez mintal iar eu le raspundeam ca are linkul inchis cand de fapt nici nu incercam. Da, inteleg ca l-am ranit, dar asta nu inseamna ca tebuie sa dispara asa fara sa spuna nimic..- ca o fata. Ma enerveaza. Si lumea se intreaba de e ii zic 'printesa'. Cand are de gand sa vina, sa vina. Eu nu o sa joc rolul iubitei ingrijorate care toata lumea stie ca nu sunt. Poate ca unora li se pare ca n am sentimente. Am... dij pacate. Dar sunt mai ciudate. Asta sunt si asta voi fi. Ma accepti sau nu, treaba ta.

Cat coboram scarile spre bucatarie, mi-am prins parul intr-o coada de cal. Cum Aiden lipseste, Mark se ocupa de toate hartiile, problemele etc etc. Ar trebui sa o fac eu, dar... n-am chef. Nu ma intereseaza daca n-au legatura cu razboiul in care suntem.

Cum am pus piciorul pe parchetul din sufragerie, am simtit mirosul bine-cunoscut al lui Aiden venind din birou. S-a intors? Am deschis usa biroului. Statea cu spatele si se uita la geamul pe care l-a spart ieri.

"Ai vorbit serios?" a intrebat.

"Uite Aiden, stiu ca nu-ti convine-"

"Ai vorbit serios?!" a strigat, nepasandu-i de altceva

"Da!" am strigat inapoi. Ce relatie faina avem noi doi.

S-a intors brusc spre mine. Avea ochii rosii. M-am uitat la el cu indiferenta.

"Stii ceva, avem lucruri mai importante de facut decat dramele tale de fetita indragostita! Avem timp de asta dupa si daca supravietuim razboiului. Acum treci peste!" am strigat.

Am vazut cum rosu s-a indepartat, lasand in urma maro-ul bine cunoscut. In ochii lui mai era doar uimirea, dar a ascuns-o repede.

"Ma rog." a spus prefacandu-se indiferent.

A trecut pe langa mine iesind din birou. Am oftat nervos. Doamne, urasc relatiile. Am iesit si eu. Am luat un mar din bucatarie si apoi am mers pe teren. Deja incepusera antrenamentul. Deci au inteles dupa ziua de ieri.

Dupa prima ora in care s-au luptat intre ei, au format grupele de cate 6. O grupa a venit la mine. Cand am dat startul, m-au incomjurat si au sarit toti deodata spre mine. Am facut un salt peste unul dintre ei. S-au indreptat spre mine si m-au atacat de data asta pe rand, dar n-au reusit nici sa ma atinga. I-am rasucit pe fiecare intr-un anume fel, astfel incat sa le rup o mana sau un picior, ca sa stie ca puteam sa-i omor cu usurinta.

"Ati murit. Toti." le-am spus "Trebuie sa exersati o anumita strategie de lupta. Ce ati facut aici a fost ceva de moment care merge doar cu varcolacii neantrenati. Dar va garantez ca rogue au mult timp liber si se antreneaza. Poate nu toti sunt buni sau foarte buni, dar majoritatea sunt. Asta trebuie sa faceti pana maine. Apoi imi aratati."

Au aprobat si s-au indepartat.

Cam asa a decurs toata ora, avand in vedere ca problemele erau ori de strategie ori de munca in echipa. Cand am terminat, m-am dus in camera sa fac un dus. M-am imbracat cu niste blugi lungi, un tricou, un hanorac si bocanci, toate fiind negre.

Am coborat la parter.

~Toata lumea in sufragerie, acum.

Le-am transmis lui Ethan, Jake, Mark, Kira, Lara si Aiden.

M-am dus in birou de unde am luat harta care infatisa tot teritoriul haitei. Cand m-am intors, toti se asezau. Am pus harta pe masa din mijloc si m-am asezat si eu.

"Bine. Trebuie sa verificam toate punctele slabe si sa intarim paza pe peste tot."

Am luat un marker negru.

"Spuneti."

Primul care s-a intins sa arate a fost Aiden.

"Din ce au spus varcolacii de la granita, pe aici au intrat rogue ultima data." a spus aratand in nordul teritoriului.

Am incercuit partea aceea.

"Aici este un punct slab. Altceva."

"Partea asta e pazita doar de vreo 3-4 varcolaci pentru ca sunt brazi foarte multi si e foarte greu de trecut." a spus Mark aratand in sud-vest iar eu am incercuit.

Dupa ce am identificat toate punctele slabe, trebuia sa ne facem o strategie.

"Trebuie sa ii atragem intr-un loc stabilit de noi." am spus.

"Asta daca vin cu gandul sa ne luptam. Dar daca planifica mai multe atacuri sau unul prin care sa arda satul?" a intrebat Ethan.

"Nu m-am gandit la asta." am recunoscut.

"Pai, daca avem o paza buna, asta nu ar trebui sa fie o problema." a spus Kira.

"Da, dar trebuie sa fim pregatiti prentru orice." a adaugat Aiden.

"Trebuie sa anuntam toata haita, dandu-le o alarma prin care toti cei care nu pot sa lupte sa mearga in buncar." a propus Jake.

"Daca maraie Evil, asta nu o sa fie o problema." a zis Mark.

"Dar daca ma enervez pe ceva? Cum se intampla des de altfel." am intrebat.

"Poti controla si tu, in asa fel incat daca marai de nervi sa se auda in casa, dar nu si in toata haita." mi-a zis Aiden.

"Da, sa zicem."

"Bine. Si daca vin cu gand de lupta?" a intrebat Mark.

"Ii atragem aici unde avem loc, ca si data trecuta de altfel." a zis Kira.

"Dar de data asta, cativa varcolaci ar fi bine sa se ascunda in copaci. Ca sa poata sa-i ia prin surprindere pe rogue." am propus.

"De acord." m-au aprobat in cor.

"Bine. Avem o strategie. E tarziu. Mai vorbim maine." a concluzionat Aiden.

Toata lumea s-a ridicat si s-a indreptat spre camera lui in liniste in afara de mine si de Aiden.

"Cand o sa vorbim despre ce s-a intamplat?" m-a intrebat.

"Acum nu e momentul."

"Dar cand? Ar trebui sa ne sprijinim unul pe altul, in schimb tu inca nu te impaci cu ideea ca suntem suflete pereche! O sa ajungem sa ne omoram daca o sa continuam asa!" a zis ridicand tonul destul de tare la final.

"Nu, nu m-am impacat cu ideea, pentru ca in caz ca ai uitat, acum vreo 2 luni eram inca un rogue! Adica dupa ani in care am fost singura sau cu Ethan si in care am adunat din ce in ce mai multa ura pentru fiecare Alpha din lume, tu imi ceri sa ma comport perfect normal si sa fiu iubita perfecta?! Ei bine nu o sa se intample! Si stii ce?! Urasc sentimentul de iubire! Ma face slaba! As fi putut sa-l omor pe Kurt cand ne-a atacat daca nu imi distragea atentia faptul ca tu era sa mori! Slabiciunea este ceea ce urasc cel mai tare si din cauza ta acum am una!" i-am tipat in fata.

Era socat. Nu-i spusesem niciodata toate astea desi le-am gandit de multe ori. Ma mor ca nu a ascultat si asta.

"Daca asta e ceea ce simti de ce nu pleci?!" m-a intrebat.

"Pentru ca nu pot!! Crede-ma ca as pleca! Dar nu mai pot!"

"Ei bine, te ajut eu! Te dau afara din haita!" a strigat.

A/N: Ups. Aiden a facut o greseala, nu credeti?
Va multumesc pentru toate vizualizarile, voturile si comentariile!

La media e Jake-Dylan Sprayberry.
Scuze ca a durat asa de mult sa postez.

























Bloody MoonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum