28.

3.5K 221 16
                                    

A/N: Nu ma omorati!

Am deschis usor ochii, dar am fost orbita de o lumina alba puternica si i.am inchis rapid la loc. Unde eram? Ce s.a intamplat? Dintr.o data, mi.au aparut in minte imaginile cu ce s.a intampat: Bloody Moon luand controlul asupra mintii si a corpului meu. Stiu ca m.am trezit pe jos, dar nu stiu ce facuse Bloody Moon, nu stiam daca Aiden mai era viu.

M.am ridicat brusc. Am privit in jurul meu vazand ca eram pe un pat de la infirmierie. Camera era goala. Am fost surprinsa cand am realizat ca aveam o masca pe fata care ma ajuta sa respir. Mi.am dat.o jos facand la fel cu toate tuburile care ma conectau la diferite aparate. Am incercat sa ma ridic dar o intepatura in zona pieptului m.a oprit. M.am uitat in jos, dar n.am vazut decat acel halat nenorocit de spital. L.am ridicat putin vazand ca aveam in zona inimii un bandaj maroniu din cauza sangelui. Ce s.a intamplat?

Am ingnorat durerea din pieptul meu si m.am ridicat. M.am uitat prin camera cautand niste haine, dar nu era nimic. Usa s.a deschis brusc. M.am uitat spre ea vazandu.l pe Aiden. Un zambet a aparut pe fata lui, eu zambindu.i la randu.i fara sa.mi dau seama. Era viu! Nu.l omorasem. A venit spre mine si m.a luat in brate. Nu m.am opus. Ma bucuram ca era viu si acum nu as fi putut sa.l resping. Chiar i.am raspuns la imbratisare.

"Esti bine. Esti bine." l.am auzit spunand.

Cred ca incerca sa se convinga mai mult pe el decat pe mine. Si eu ma bucuram ca e bine. Nu stiu ce as fi facut daca l.as fi omorat. Dupa ceva timp ne.am desprins din imbratisare si ne.am asezat unul langa altul pe pat.

"Aiden, ce s.a intamplat?" l.am intrebat dupa cateva secunde de liniste.

Si.a intors capul evitandu.mi privirea. Facea asta doar cand stia ca a facut ceva.

"Aiden?" am incercat din nou.

A tras aer adanc in piept inainte sa vorbeasca.

"Ce iti amintesti?"m.a intrebat.

"Nimic. Asta e problema. Doar ca Bloody Moon a preluat controlul asupra mea si apoi eram pe jos undeva in padure."

"Dupa ce a preluat controlul, ochii tai au devenit rosii sangerii. Eu am fugit in padure si m.ai urmarit. Erai mai rapida decat un vampir. M.ai ajuns in mai putin de 5 secunde cred. Ai ajuns cumva in fata mea si aveai un crater in jurul tau. Probabil ai sarit de la o inaltime foarte mare. Am vrut sa fug in partea celalta, dar erai deja langa mine. M.ai prins de gat si m.ai izbit puternic de un copac. Atunci a aparut luna sangerie. Am simtit puterea care imi curgea prin vene si mi s.au colorat ochii. Mi.am infipt ghearele in mana cu care ma tineai de gat, dar nu ti.a pasat. M.ai strans mai puternic, eu simtind cum raman fara aer. Atunci.... n.am stiut ce altceva sa fac ca sa te opresc..."

"Da?"

Banuiam ce s.a intamplat, dar voiam sa o spuna. De ce? Pentru ca voiam sa.si dea seama ca altfel n.ar fi putut sa ma opreasca si eu l.as fi omorat si pe el si apoi pe toti ceilalti. A tras aer in piept.

"Te.am omorat."

A facut o pauza inainte sa continue.

"Sau cel putin asa am crezut. Mi.am infipt ghearele in inima ta. Credeam ca te.am pierdut. Nu mai respirai, Evil. Cand ai cazut pe jos am venit spre tine si nu mai respirai. Luna sangerie trecuse. Tu ti.ai fi revenit la normal daca mai asteptam cateva secunde. Dar eu am vrut sa te omor!"

S.a ridicat de pe pat si a dat cu pumnul intr.un perete. M.am ridicat punandu.i mana pe un umar.

"Ai facut ce trebuia. Puteam sa te omor eu pe tine."

"Cred ca mai rezistam cateva secunde." mi.a zis respirand greu incercand sa se calmeze.

"Aiden, haita ta nu poate rezista fara tine. Nicio haita nu rezista fara Alpha. Stii doar ca haita Silver a disparut dupa ce l.am omorat pe Chris. Pe langa asta, esti si Alpha.ul Suprem. Nimeni nu.ti poate lua locul si moartea ta ar crea haos in lumea varcolacilor."

Bloody MoonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum