|| Where is ||

477 32 7
                                    

Telefonu tekrar eline alarak ekranı açtı. Ama hiçbirşey yoktu ve tekrar yatağın yan tarafına savurmakla yetindi.
Tam bir hafta olmuştu. Ondan,onlardan ayrılalı bir hafta. Bir-Hafta?

Onu defalarca aramasına rağmen işleri olduğunu söyleyerek kestirip attımıştı. Çocukların hepsi denedi. Louis ve Niall hepsinden daha kızgındı. Özellikle Louis. Ama o bile bir kez aradı.

Anlamıyordu Liam. Ve onu tanıyamıyordu artık.
Sanki "Birbirimizden uzakken koca kızlar gibiyiz sürekli 'seni seviyorum,seni özledim' gibi mesajlar atıyoruz" diyen kendisi değildi. Pekala,eğer biraz daha devam ederse onu mahvedecekti. Buradan giderken bitkin görünüyordu. Zaten ufak bir tartışma çıkmıştı ve o öylece gitti aralarından. Bradford'a giderken bile bu seferki gibi uzak sarılmamıştı.

Çok soğuk davranıyordu son zamanlarda. Ve gruptan ayrılmak istediğini ilk Liam yerine Harry'ye söylemişti. Ona çok kızıyordu Liam. Beş sene önce hiçbirini buraya kafalarına silah dayararak almamışlardı. O zamandan şimdiye ne değişmişti ki onun için? Sadece bazıları gerçekten nerede olmak istediğini bilememişti.

Tamam. Şimdi kızgın değili ilk gün kadar. Tek isteği mutlu olup sevdiği işi yapmasıydı. Ama bunu yaparken onu boşveremezdi ki.

"Liam... Hadi ama!"

"Yeter! Sadece uyuyorum!"

Kapıyı dakikalardır olduğu gibi yine yumruklayan Niall'a birkez daha seslendi. Ama faydası.. tabikide yoktu. O burdan çıkana kadar vkapıyı yumruklayacaktı. Bunu Liam'da biliyrodu. 

"Liam. Koca kıçını kaldır artık. Hepimiz seni bekliyoruz!"

"Geliyorum.. Geliyorum! Tanrım! Harry'nin hala hazır olmadığına yemin edebilirim!"

Kendini zorla kaldırdı ve yatağın kenarında oturarak ayılmak için kafasını hızlıca sağa sola salladı. Telefonuma bir kez daha baktı. Sayısını okuyamadığı kadar bildirim twitter'dandı. Hayranlar,merak edenler,magazin... Hepsi aynı anda saldırıyordu. Ama milyonlarca mesajın arasında Zayn'in ki yoktu.

Endişeleniyordu artık. Hem onun için. Hemde dostlukları için...

Bilmediği şeyler vardı belkide? Yoksa o bırakmazdı değil mi? O,Liam'ın tek dostuydu. Evet,diğer çocuklar gibi dostlarında dünya üzerinde bir eşi olmadığını biliyor,ve hepsini gerçekten seviyordu. Ama Zayn onun için her zaman farklıydı. Gruba ilk geldiğinde onunla tanıştığı içindi belkide? Ama kalbindeki yeri ayrıydı herkesten.

Ve şimdi ondan uzak kalmak işkence gibiydi.

Half A Man [Ziam Palik]Where stories live. Discover now