|| Something ||

166 15 27
                                    


Bölümler bundan sonra erken gelecek. Yorum yapmayı ve yıldızcığa dokunmayı unutmayın❤ Artık daha sık yüklemeye çalışacağım. Keyifli okumalaar

İçeriden gelen yüksek sesle sanki ilk defa sahneye çıkıyormuş gibi hissetti. Zayn'siz çıktığı konser sayısı bir elinin parmaklarını geçmezdi ve bu herşeyden daha zordu. Onun boşluğunu o kadar hissediyordu ki... Mikrofonları yan yanayken kendinkini alıp,sarı mikrofonu yerine kaldırmak berbat hissettiriyordu. Kendi de suçluydu gitmesine izin verip geri çekildiği için. Ama olmuyordu işte. Suçlu aramakla da olmuyordu. Sonuçta ayrılardı ve şuan tek istediği Zayn'di.  Bir çift ela göz için dünyayı karşısına almaya bile hazırdı. Farklı aksanı,sesi ve Liam'ınkine karışan kahkahası. Bazen ona 'seni seviyorum' demesi...
Şimdi  yokluğunda kaybolmuştu. Boşluklar arasında kaybolmuştu.

Eğer yanında bu üç herif olmasa ne yapacağını dahi bilmiyordu. Onlara çok şey borçluydu ve kendini toparlayıp şuanki sahne şovuna odaklanması gerekiyordu. Hepsi yine olduğu gibi siyah takım içindeydi. Şimdi Zayn olsa 'siz sıradan şarkıcılardan farklı olarak papyon takmak istiyorum' derdi. Ve asla o papyonu bağlamazdı. Omuzlarından sarkan papyon bile onu haddinden fazla çekici yapıyordu. Onu her zaman takım elbiseyle görmeyi sevse bile,Zayn deri ceket aşığıydı. Bu yüzden ödül törenlerinin en sevdiği yanı da Zayn'i takım elbiseyle görmekti ona göre.
Öyleyse şuan onu burayı sevmeye teşvik eden pek birşey yoktu.

"Liam?"

İrkilerek arkasını döndü ve ona el sallayan Niall'a ve yanındaki iki adama baktı.

"Efendim?"

"Seni bekliyoruz."

Biraz düşündükten sonra konuştu. "Sahnede hala birileri var? Bizim sıramız mı?"

"Evet. Onlardan sonra çıkıyoruz ve gelip elini buraya koyman gerek." dedi Niall ve tek kaşını kaldırarak baktı.

Liam gülümseyerek yanlarına gitti ve elini hepsininkinin üstüne koydu. Kendi elinin üstündeki boşluk fark edilmeyecek gibi değildi ama bunu diğerlerine belli etmedi. Derin bir nefes aldı ve grup arkadaşlarına baktı.

Louis üçten geriye saydı ve hepsi aynı anda ellerini hareket ettirerek şu 'sahne öncesi motivasyon' kelimesini söylediler.

"Başaracağız!"

Daha sonra etrafı gülüşmeler doldurdu. Harika ve sımsıkı bir sahne öncesi kucaklaşması yaptıktan sonra anons edilen isim,onların ismiydi.

Koşarak ve enerjik görünmeye çalışarak sahneye fırladılar. Alkışlar ve bağırışlar eşliğinde etrafa gülücükler saçarak mikrofonlarının başına gittiler. Louis ve Niall yukruklarını tokuşturdu ve Harry'de Liam'a bir beşlik çaktı.

Liam gözleriyle sahneyi taradı. Her zaman olduğu orada onlar için bekleyen ve hepsinin kalbinde tereddütsüz,karşılıksız,sevgi olan insanlara baktı. Pankartlar yine yerindeydi. Bazıları Zayn'in resmini tutuyordu ve bazılarında ise eski yıllardan olan resimler vardı. Ses yine kafa patlatan cinsten yüksekti ve Liam bu enerjiyi özlemiş hissediyordu.

En önlerde kendini fark ettirmeye çalışan ve ona el sallayan bir kıza göz kırpıp o da el salladı. Daha sonra kalabalığa doğru da el salladı ve karşılığında milyonlarca el ona karşılık verdi. Yine burukça gülümsedi.

Çok geçmeden giriş müziği duyuldu. Liam hangi şarkıyı söyleceklerini bilmiyordu. Onlara ayak uydururum diye düşünmüştü. Zaten her şarkı için Zayn'in bölümlerini paylaşmışlardı ve herhangi bir karmaşa olmayacaktı.

Half A Man [Ziam Palik]Where stories live. Discover now