T R E - Ett år

660 39 4
                                    

OSCAR

Jag blåste ut röken med en suck, för första gången så gick jag hem dels tidigare ifrån en jävligt bra fest, och dels går jag hem nykter. Vilket jag alls inte ville just dessa två dagar. Hur mycket jag än försökte förneka att det snart gått ett år sen Felix dog, kan jag inte glömma bort att de är mitt fel. Jag bad honom dra, jag bad honom försvinna och han tog de bokstavligt, väldigt bokstavligt.

Vad gör jag? En sen fredags kväll? Ute på en övergiven park. Och tänker på min gamla bästa kompis som tog sitt liv pågrund utav mig. Vissa personer har en självskadebeteende, en skada som kanske syns på kroppen. Min självskada är droger, fester, alkohol och såklart... Tjejer, med tjejer mena jag inget kärlek, jag ligger bara med dom.

~-~

"Eyyy Oscar, vad händer ikväll?" Frågade Felix, han satte sig framför mig precis när matte lektionen var slut. Det var fredag och det innebär fest men eftersom Felix är viktigare för mig och Emelie skulle ha "familj" kväll om man säger så var jag med Felix istället, eller jag ville de. Han ville dra till en fest men såklart skulle alla tjejer kladda på honom vilket jag verkligen inte gillar. Jag hatar de rättare sagt.

Han slängde sig på min o bäddade säng och drog genast upp sin mobil. "Du vet Johanna ifrån 9-C hon ska till festen hos Jonas idag också, och jävlar vad den bruden spårar på varje fest"
Han kollade upp mot mig och hans leende sjönk direkt, "vad är de Oscar?" Snabbt kollade jag upp och mötte hans blick, "Felix" orden kom ut som en viskning. Han kollade mot mig låste mobilen och la den åt sidan.

"Oscar" svarade han

"Fan, fan fan fan fan, det skulle inte vara du Felix! Det skulle inte vara du" de sista kom mer ut som en viskning. När jag sakta lägger rosen mot den ljusbruna gravstenen som symboliserar Felix. Eller aa symboliserar vart han blivit begravd. Jag la mig raklång på hans grav, som dom bilderna man ser på tumblr. Gråten i halsen och smärtan i hjärtat tog över.

"Det skulle vara jag och inte du"

Mad worldWhere stories live. Discover now