Å T T A - Död men levande

561 35 5
                                    




Men ett ryck vaknar jag upp i badrummet. Tanken slog mig hårt, Det var en dröm, en mardröm. Jag reser mig snabbt upp och går med snabba steg ut mot vardagsrummet, ingen var där, huset var öde, tomt och ensamt. Lika tomt och ensamt som mitt hjärta.

Dörren öppnades och in kom Omar och Ogge med tre pizza kartonger, "aa så du lever? Vi trodde du dog där inne för i mean, du satt där i typ tre timmar" skrattade Ogge och Omar stämde in på skrattet. Min tomma blick lämnade inte deras blick som är full av skoj och skratt, "han-han-han K-kom t-ill mi-g. h-fel-ix han L-l-lev-er" stammade jag fram men vek inte blicken ifrån golvet. "Vad fan snackar du om?" frågade Ogge chockad och kollade med en menande blick på mig.

"Felix! Kan fucking lever" fräste jag mot dom inan mitt arga humör ändrades till sorgset. "Han lever faktist, och jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen... Han är skadad. Och han kommer skadas ennu mer"

"Oscar ta dig samman! Vadå att Felix lever du såg själv att han beg-" jag avbröt honom snabbt "Det var inte han! Det var någon annan! Tro på mig jag såg honom framför mig, han prata med mig! Han var på riktigt och ingen illusion" Ogge och Omar kollade tyst mot mig inan Omar öppna munnen

"Du kan ha drömt Oscar, Felix.. Är död men levande för oss"

"Faktist så känner jag mig rätt så levande men död inombords"

Vi alla riktade huvudet åt trappan där han stod. Levande

__________

Ma jesus😍 nejmen tack för 1k+ läsare blir så glad :D

Nu måste jag få be er om en grej! Kan ni Snälla fortsätta sprida denna?

Och om ni vill följa mig på andra sociala medier hittar ni mig på

Instagram/Twitter: SiranAvedisian

Snapchat: Siran14

:D

BAJBAJ ses i nästa kapitel

Xx S



Mad worldWhere stories live. Discover now