N I O - Falskt mord

696 43 9
                                    


Levande. Helt levande står han på trappan men med samma tomma blick. Hans ögon som tidigare glänst och vart lika gröna som sommarens gröna gräs men istället nu ser de helt gråa, skräckslagna och färglösa ut. Skadorna runt hans handleder som avslöjar att rep suttit hårt runt dom eller något annat slags misshandels föremål visar att han inte vart i trygga händer. Hans tidigare smuts blonda hår är brunt och dött, Hans tidigare solbrända hy är nu bleck. Hans tidigare muskler är nu borta och istället är han klenare. Han är betydligt smalare och som även bevisar att han inte fått i sig den näringen hans kropp behöver. "Vem sa något om att jag är död?" Viska han tyst "Jag kanske lever, Men jag har aldrig känt mig mer död än vad jag just nu gör" Grät han fram. Vi står fortfarande helt fast frysa och bara kollar på honom. "Varför kunde dem inte bara döda mig istället? Varför var dem tvungna att låta mig leva i detta helvete i ett år till?" Han grät. Han grät mycket men fortfarande tyst. "Varför leta ingen efter mig?" Viskade han sedan tyst. Jag gick sakta fram till honom, Drog min hand genom hans hår, Lade två utav mina fingrar under hans haka och tvingade upp hans ansikte så hans bleka och färglösa ögon mötte mina.  "Vad har dem gjort mot dig?" Viskade jag lika tyst som han tidigare gjort. Han svarade inte utan bara kollade rakt in i mina ögon, Som om han redan sagt det eller om det är ganska uppenbart om vad som hänt. "ska vi sätta oss alla fyra så kan du förklara" Han nicka svagt inan han reste sig upp, Gick sakta mot soffan och satte sig. "En dröm var det ja?" Viska jag irriterat mot Ogge och Omar som fortfarande står helt chokade på samma plats med pizzorna i händerna. Snabbt la de pizza kartongerna på köksbordet och gick med nyfikna steg mot vardagsrummet, Felix satt på soffan och Jag Ogge och Omar hade dragit fram fåtöljerna runt om honom.

"Ni kan aldrig ana vad som egentligen hände" Början han och drar efter andan. "Felix min första fråga är detta" Sa jag och drog upp de perfekt vikta pappret ur byx fickan. "Vad är de där?" "Ditt brev?" Han kollade oförståeligt på brevet i min hand, "Vilket brev?" frågade han, Jag kolla menande mot honom. "Ditt självmordsbrev" Svara jag tyst och han drog snabbt efter andan. 

"Jag har inte skickat något självmordsbrev, Jag har inte ens tänkt ta mitt liv eller något! Jag satt hemma själv bara. Sen kom det in 3 killar och 2 tjejer som drog en svart halsduk runt mina ögon och drog ut mig ur huset. Dom drog in mig i bakluckan på bilen och åkte iväg. När dom kört i ungefär 5-10 minuter så stanna dom, drog ut mig och släpade mig in i något slags förråd och band fast mina handleder. Dom hade svarta luvor så jag såg inte ansiktet men hela tiden slog dom mig, Sparka och tvinga mig att säga vissa saker jag inte ville, Sa jag inte sanningen på något spände dom repet hårdare. Sen lämnade dom mig där. Det gick dagar inan någon slumpmässigt går förbi med sin hund och under vad gör förråd dörren öppen. Ser mig och väljer att ringa ambulansen men jag vägrade. Den manen som hjälpte mig tog hem mig till honom. Där stannade jag i 4 månader inan han ringde polisen och då rymde jag. Sen har jag hela tiden gömt mig i skogen eller något" Svara han och drog handen genom sitt redan förstörda hår, "Men du skicka ju sms till oss?" Lägger Omar till och ser lika förvirrad ut som alltid. "Jag har inte skickat något sms" Svarade Felix tyst.

Han satt tyst och vänta till att någon av oss skulle svara. Men jag fick inte fram något, Att veta vad som hänt, Att vi alla hela tiden trott att han är död medan har vart levande men skadad, Såpass skadad att märken efter repet fortfarande syns. "Men varför ringde du inte oss eller något?" Sa Ogge och därmed bröt tystnaden. "Thats hard när jag inte hade en mobil på mig och att den var prydligt ställd som ett minne i studion jag fattar inte varför" Svara han och kollade runt, lika skränslaget som alltid, "Varför leta ni inte efter mig? Varför leta ingen efter mig?" Sa han tyst och besviket. Det skär fortfarande i mitt hjärta då han inte vet vad för rubrik han fått. "Felix fram tills några dagar sen var det din ett års dag. Polisen hade sagt att dem hittat dig död, Att du tagit ditt liv. Strax där efter bröt jag kontakten med Omar och Ogge, börja hänga med fel människor tills vi skulle göra ett grupparbete. av de fick vi upp kontakten. vi började få sms ifrån som lydde Varför tror ni att jag fortfarande är död - F "

"Jag har inte skickat något Oscar" Svara han och vek undan blicken. 

Men om Felix lever och om han inte skicka brevet?  Vem är i Felix grav och vem var det som egentligen dog? Snabbt läser jag igenom brevet om och om igen. "Felix om du är här, Vem är i din grav?" fråga jag och han såg ut att bryta ihop när som helst. "Är jag begravd nu också?" Svarade han och tårarna välde över. "Har alla alltid trott att jag är död?" Hans ögon som tidigare var helt färglösa är nu röda av all gråt. Vi nickade sakta mot honom och han böjde ner huvudet mot knäna. "Fan" Svor han gång på gång och började slå sig själv i huvudet. Jag reste mig snabbt upp och tog tag i hans handled för att stoppa de smärtorna han ger sig själv men ångrar mig snabbt då han fortfarande har ont. Han kollar med helt röd sprängda ögon mot mig.  "Snälla Oscar" Gråter han fram. "Felix? Snälla! lyssna på mig" Ogge och Omar reste sig även upp och satte sig bredvid honom, han bröt ögonkontakten och kollade ner igen. "Felix snälla, lämna oss inte igen okej? Du var svag ensam men nu är vi med dig och de personerna som gjorde de här mot dig, Om dom ska ha dig får dom ta sig förbi oss först" Säger Ogge och lägger armen om Felix. "Eller så får dom ta oss alla fyra! We all in this together you know wohooo" sjöng Omar och både jag och Ogge kollar irriterat på honom men Felix för första gången ler och  Skrattar. Åh de där skrattat var så länge sen jag hörde. Min döda bästa vän lever

______________


Vilken logik hahaha "Min döda bästa vän lever" hahahahaha

Gud satt och grät när jag skrev detta :((ingen får skada Felix :c 

Men som Omar sa "We all in this together"

Nu blir de lite spännande mjaroooo ;D

Nu kanske ni hatar mig

Men jag älskar er!

BÄBÄ VITA LAMM

Sitter i skolan när jag skriver detta pga har as tråk så skriver lite mihi

Vi hörs i nästa kapitel

VI HÖRZZZZ

xX s


Mad worldWhere stories live. Discover now