E L V A - Hjälp=Skada

297 16 4
                                    

Vi ska hjälpa dig

Inte skada dig

Vi ska hjälpa dig

Inte skada dig

Vi ska hjälpa dig

Inte skada dig

Orden eka i mitt huvud i de stora vita rummet jag var fastbunden i, efter att jag fick höra Oscar säga "vi vill bara skada(hjälpa) dig" så försökte jag fly, men denna gång hann jag inte undan, inte alls. Dom fånga mig, upprepa att dom ska skada mig, "vi vill inte skada dig" sa dom flera gånger. Allt blev suddigt och allt blev svart flera gånger när sirenerna bara lät, tillslut blunda jag självmant och hoppades att jag inte skulle vakna. Samtidigt såg jag Oscar sitta vid mig mes blanka ögon. Varför gråter han? Det är inte han som lever mitt liv.
~

Golvet var vitt och Kallt, inga dörrar inga fönster, men hur fan kom jag in hit? Mina händer var fast, jag satt i ett hörn. Vart är jag?

Tills en massa skrik hördes, massa olika människor skrek på en bild. Mörka, ljusa, clowner, skräckbilderna gjorde så att mitt hjärta pumpa snabbare av rädsla, till slut blev allt svart och en annan del av mig slet loss repet som var fast bakom min rygg och jag sprang omkring överallt i rummet, skrek på hjälp, sparka på sängen jag vaknade på. Allt för att komma ut. Men inget hände... Jag är fast..

-Oscar-
Jag mådde lite dåligt för att ha riktgt psyket och bett om hjälp.. Dom söv ner Felix, dom stoppa in honom i ett vitt rum, vi satt på andra sidan och såg paniken i hans ögon. Jag som hans bästa vän svek honom., jag vet hur jobbigt det är för honom men ändå gjorde jag de han aldrig någonsin skull vilja, han kommer aldrig förlåta mig.
"Vi måste söva honom igen" hörde jag el av doktorerna säga. Snabbt frågade jag dom "när får han komma ut?" Dom kollade medlidande på mig och besvara min fråga. De avatarer frukta jag mest. "I detta skick... Så skulle jag säga, aldrig, han är i sin egna värld och vem vet vad han kan göra om han är utanför detta?"
Min bästa vän. Jag svek honom och nu, finns det inget jag kan göra.

____

Hoppas ni gillar nya kapitlet JAG LOVAR SKA BLI MER SOCIAL LOVAR ER❤️ puss

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 02, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mad worldWhere stories live. Discover now