1

115K 4.4K 241
                                    

Katarine Smithová, jméno mé. Přátelé mi říkají Kate, Katt, Kattie nebo jenom T [Tý].

Za dva měsíce mi bude 17 let. Bydlím v LA s mým o tři roky starším bráchou Nickem a tím nejúžasnějším pejskem. Je to hnědo-bílý Lapinkoira a jmenuje se Max. Je to strašný moula a to je jeden z důvodů, proč ho tolik miluji.

Máma s tátou mají dům v Las Vegas, ale táta je v armádě, takže jsem ho pět let neviděla a jen čekám na den, kdy se vrátí.

S bráchou jsme se odstěhovali, když jsem ukončila základku. Už jako pidižvíci jsme měli sen, že si koupíme dům a budeme tam spolu bydlet.

Chodím do druháku na obyčejnou střední. Řekla bych vám jak mi říkají spolužáci, kdyby mi nějak říkali, když už na mě promluví tak mi řeknou příjmením nebo 'hej'.

Mám světle hnědé vlasy dlouhé nad zadek, modré oči a nosím brýle. Jsem poměrně vysoká a podle mě mám ideální postavu. Zpívám, tancuji, jezdím na longboardu, ráda chodím běhat a bruslit s Maxem, často chodíme i do parku. Jednou za čas mě má nejlepší kamarádka vytáhne na nějakou party.

Takhle bych vám asi popsala můj život. Tedy, můj život, mimo školu.

Jak bych vám popsala můj školní život? Nikdo ze třídy ani ze školy neví jak doopravdy vypadám. Vím to, když jsem byla na party u bratrance mé nejlepší kámošky, jeden můj spolužák se mě ptal jak se jmenuji a snažil se mě sbalit.

Sice vypadám líp v brýlích, ale do školy nosím dioptrické a zároveň barevné čočky. Změní tak mé modrozelené oči na hnědé. Do školy nosím zásadně drdol a maluje se jen moje školní 'já', ale ne abych vypadala líp, spíš abych měla o rozdíl víc.

Na rozdíl od mimoškolního života, tady nosím jen volné staré rifle (v žádném případě uplé), staré svetry od babičky a neřeknu ani slovo. Často si ze mě všichni střílí nebo tak, ale já to ignoruji, rychle jdu ze školy domů, kde shodím tu 'masku' a jdu blbnout ven s Maxem a mým pravým 'Já'.

Neřešte proč to dělám, mám k tomu svůj důvod, možná vám ho někdy řeknu.

My True Self ✔Where stories live. Discover now