63

36.8K 2K 90
                                    

Bylo to tu opravdu úžasné.

Celá tělocvična byla vyzdobená věcmi, které vám ihned připomenou marvel nebo DC. To samé kostýmy lidí, kteří tu byli.

Popíjela jsem s Beth a Amy zelený punč, tedy, myslím, že je zelený. Vypadá tak, ale může to být jen klam, způsobený barevnými světly.

"Ty, Beth?" Začala jsem.

"Ano?"

"Co ty a Alex? Jak to mezi sebou máte?" Zeptala jsem se na otázku, která mě zajímala od chvíle, kdy Alex vyřkl jméno Beth Smartová.

"To by mě taky zajímalo." Stoupla si vedle mě Amy a společně jsme se podívaly na Catwoman, která se momentálně dusila punčem se záhadnou barvou.

"Ehm, co by? Nic spolu nemáme. Jen ho doučuju fráninu." Odpověděla Beth, ale minimálně já jsem věděla, že při doučování francouzského jazyka, se francouzský jazyk aplikoval. Dva jazyky.

"Myslíš jak jste se ocucávali na tvojí posteli?" Ušklíbla se Amy a Beth rychle vykřikla "pojďte tancovat!".

Tancovali jsme na různé písničky. I přes ten houf lidí jsem zahlédla Jamieho s Alexem, jak nás s úsměvem pozorují. Když začala hrát první pomalá písnička, tak se za Beth objevil úsměvavý Alex a vyzval ji k tanci.

"Smím prosit, slečno?" Ozvalo se za mnou a já s radostí přikývla svému příteli. Když jsme se s Jamiem zrovna nelíbali, pozorovala jsem Beth a Alexe. Jejich ship jméno by mohlo být Bex. Jo to se mi líbí. Pozorovala jsem Bex. Beth měla hlavu na Alexově rameni a on ji držel za boky, kde , jak jsem si stihla všimnout, kreslil palci malá kolečka. Pořád si povídali. Byl už několikátý ploužák v řadě a já, Jamie ani Bex jsme si neviměnili za celou dobu partnery. Alex se zrovna něčemu lehce zasmál, což u Beth vyvolalo zvednutí hlavy. Chvilku se na sebe koukali a pak se prostě políbili. Bylo to jako ve filmu. Dívka se políbí s chlapcem, zrovna ti, u kterých by to nikdo, až na pár vyjímek, nečekal, všichni je pozorují, hudba se ztiší. Jojo, fránina. Pche. Přerušila je až Amy, která po chvilce s Beth někam odešla a tak rozdělila Bex.

Beth tančila a tančila úžasně! Možná toho máme hodně společného. To mi připomíná, že bych mohla vyřešit tu věc s Greenem o zrušení naší show. Mám takový pocit, že v tom má prsty Phill.

Beth tančila s nějakým klukem. Tanec, který se hodí k párům, které spolu chodí. Třeba Bex by ho mohla tančit! Bylo to na Boyfriend od Justina.
(O patro níž)

Po tanci Beth rychle utekla, mně neznámo kam. Chtěla jsem běžet za ní, ale předběhl mě Alex, který se snažil dát Bex do jedné místnosti. Po chvilce se ale vrátil se smutným výrazem. Přišel k blondýně, která k nám stála zády a rozhodil rukama.

"Vyhnaly mě. Amy tam byla rychleji než já a poslala mě pryč." Svěsil ramena. Blondýna ho polácala po zádech. "Vzchop se jsi jak zamilovanej blb." Co to do prdele je?! Proč má ta blondýna mužskej hlas sakra?! Když se plavovláska otočila, vybuchla jsem smíchy. Už vím kam se poděl Liam. Do dívčího těla.

Nějaký muž do mikrofonu oznámil, že se máme převléknout do druhé róby a přesunout se do tělocvičny druhé školy. Tento ples byl dvou škol. Do jedné chodila Bex a do druhé Amy. Maškarní byl u Bex a normální ples u Amy. Vzala jsem si z auta své šaty a v šatnách jsem se upravila a převlékla.

My True Self ✔Where stories live. Discover now