70

33.3K 2.2K 132
                                    

MY TRUE SELF SE OBJEVILO V OCENĚNÍ ZA JARO 2016!!!

Poprvé za historii tohoto příběhu se našla duše, která příběh nominovala!

Takže pokud se vám příběh opravdu líbí, můžete hlasovat.

Nominace proběhla v OCENĚNÍ|jaro 2016
Kategorie: Fanfikce(což jsem nepochopila) A-33
                     Teenfikce J-4

Pro hlasování napište do zmiňované knihy OCENĚNÍ komentář s kombinací A-33 nebo J-4

Od: WP2016CZSK

A teď na tu vaší drogu! 😄💩💙

|Charlie view|

"Užij si den, zlato." Řekla mamka a políbila mě na čelo.

"Jasně, hlavně lež a vezmi si ty prášky mami, ahoj." Objala jsem ji, obula jsem se a vyšla z domu. Ještě jsem si před dveřmi zkontrolovala obsah mé kabelky, jestli mám všechno, co mít mám.

"Tys o tom věděla?" Náhlý hlas mi způsobil miniinfarkt a já se leknutím bouchla o dřevěný trám, který podepíral malou stříšku u dveří. Vzhlédla jsem a zahleděla jsem se do modrých očí kluka, který byl zdrcen lží mé kamarádky a zároveň jeho přítelkyně.

"Jamie." Vydechla jsem lítostivě.

"Proč mi to neřekla a proč to vlastně vůbec dělala?" Byl zoufalý. Snažil si vysvětlit něco, co si sotva dokázala vysvětlit Katt, natož někdo jiný. Otočila jsem se na dveře a povzdechla jsem si.

"Vysvětlím ti to, ale u nás to nepůjde. Mamka je nemocná." Vysvětlila jsem mu a sešla těch pár schodů za ním.

"Půjdeme k nám." Kývl a vydal se směrem k domu, kde bydlel. Dnes asi do školy nepůjdeme. Došli jsme až k bílému patrovému domu kousek od našeho. Jamie odemkl a poslal mě nahoru do jeho pokoje. Po chvilce přišel se dvěma sklenkami vody a jednu mi podal.

"Díky." Šeptla jsem a stejně jako on jsem se napila. Kostky ledu dělaly vodu v tomto počasí nadmíru osvěžující, ale to teď asi nikoho nezajímá. Odložila jsem sklenici s vodou na malý stolek vedle postele, na které jsem ležela a koukla se na Jamieho, který pozoroval fotku nejspíš z Vánoc. Kdo jiný než Katt a Jamie na ní mohl být, že? Lehce jsem si odkašlala a zeptala se ho, co přesně chce vědět.

"Proč to dělala?"

"Říkám ti to jenom proto, že vím, že by ti to Katt sama nikdy neřekla. Pár let zpátky, když jsem ještě i já bydlela v Las Vegas, začalo období, kdy já šla do prváku a Katt do posledního ročníku základky. NAše školy byli spojené v jedné velké budově. Ke mně do třídy chodil jeden kluk, byl to takový ten typický badboy. Černé vlasy, zelené oči, děvkař, byl nejhezčí kluk na škole. Chtěly ho všechny holky, on si ale z nějakého důvodu vybral Katt. Začal se k ní chovat jako k princezně, přestal se tahat s jinýma holkama a stal se z něj příklad dokonalého přítele. Byl to první kluk se kterým Katt spala. Byli spolu celkem dlouho, dalo by se říct, že to byl jeho nejdelší vztah. Jednoho dne ke mně v noci Kattie přiběhla celá ubrečená."

|Jamie view|

"Když jsem se jí ptala, co se stalo, nechtěla mi to říct, musela se vydýchat a prosila mě, aby mi to mohla povědět až další den. Ten další den jsem jí nechala ráno spát a já jsem šla do školy. Když jsem procházela kolem skříněk základky, všimla jsem si letáku na jedné z nich. Vyrazilo mi to dech. Jak jsem později zjistila, ten "dokonalý" kluk Katt znásilnil, nafotil ji při tom a fotky rozvěsil po celé škole s přídavkem jejího čísla a oblíbených poloh. Celé se to vyřešilo tak, že Phill šel do pasťáku, Kattina mamka se nic nedozvěděla a Katt se s Nickem odstěhovala do LA, kam jsme se kvůli práci přestěhovali taky." Charlie se musela napít, nejspíš ji vyschlo v puse a já měl zase celé mokré oči. Phill.

"Ten Phill-"

"Jo. Než ho odvezli, slíbil jí, že si jí najde a za ten pasťák se jí pomstí. Začala se do školy převlékat, aby ji nenašel podle fotek ve školní databázi. Bála se, že ji najde, ale chtěla mít jistotu, že znovu fotky nevyvěsí po škole a tak začala všem tvrdit, že školu dělá dálkově. No a teď je Phill tu. Začalo to tím, že přes jeho tátu zajistil zrušení důležité show. Potom jí začaly chodit divné zprávy a hovory. Skončilo to tím, že aby se k ní dostal, začal chodit se sestrou jejího přítele."

Vykulil jsem oči. Nevěděl jsem co říct. Když už jsem se chtěl zeptat na další otázku, Charlie začal zvonit telefon.

"To je Kattie." Oznámila a já přikývl na znamení, aby to zvedla.

"Katt?" Ozvala se Lie a pak nakrčila obočí. "Kattie, jsi tam?"

"Dej to nahlas." Poručil jsem a ona tak udělala. Hodně dlouho bylo ticho, šlo slyšet jen šumění moře a vzdálené hlasy, já ale Lie zakazoval hovor ukončit. Slyšeli jsme bouchnout vchodové dveře a hlasité dupání po schodech.

"Jamie mohl by sis uklidnit svou přítelkyni, protože-" Kim vběhla do mého pokoje, ale zmlkla, když se z mobilu ozval Kattin hlas.

"Když udělám, co po mně chceš. Necháš všechny na pokoji? I mě. Prostě odejdeš a nikdy se nevrátíš."

"Tak to půjdeme ke mně, ne?" Ten jeho hlas tak moc nenávidím. Co chce sakra po mojí Kattie?!

"Fajn." Odpověděla suše. Po chvilce jsme se dozvěděli, že po ní chce sex. Po mojí Katt!

"Kde ten sráč bydlí?!" Kim mi okamžitě řekla jeho adresu a já se tam rozeběhl. Auto si vzaly holky, nevím na co, ale mám jim věřit.

Hodně lidí mi psalo o instagram : crazy.poo_

My True Self ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum