59

39.7K 2.2K 210
                                    


"Kurva." Hlesl.

"Copak?" Ušklíbla jsem se a pomalým krokem jsem k němu došla, načež jsem se mu posadila na klín.

"Já-" Neměl slov.

"Přešel tě smích?"

"Asi bych měl mamce poděkovat." Zamumlal s pohledem upřeným na krajkovou podprsenku. Ruce měl položené na mém zadečku, který jemně masíroval. Skousla jsem si ret a prsty jsem zapletla do jeho vlasů. Užasle pozoroval mé tělo a nakonec se od stehen svým pohledem dostal až k mým očím. Přitiskla jsem se mu na rty a začala jsem s nimi pohybovat. Jeho velké dlaně mě hladily po celém těle a nakonec se ukotvily u zapínání podprsenky.

"Na co čekáš?" Zamumlala jsem mu do rtů.

"Já nevím." Vydechl frustrovaně a hbitě si mě přetočil na postel pod sebe. Začal mě zuřivě líbat a rukou opět putoval k zapínání podprsenky. Možná by ji už konečně rozepnul, ale to by nesměl někdo vtrhnout do pokoje.

"Bože!" Vyjekla Jamieho máma, ale dál na nás koukala. Jamie si rychle stoupl a já zůstala nehybně ležet s pohledem upřeným na Caren. Její pohled se přemístil na Jamieho a opatrně sjel nebezpečně nízko.

"Ha!Já ti to říkala! Má z tebe těsno v kalhotách!" Začala se vítězně usmívat s rukou napřaženou k rozkroku svého syna. Tentokrát jsem to byla já, kdo propukl v nekonečný smích, zatímco Jamie utekl do koupelny a Caren s omluvou a slovy, že za chvíli bude oběd opustila pokoj. Rychle jsem šla - pořád se záchvatem smíchu - za Jamiem, který se zběsile zbavoval svého oblečení.

"Co děláš?" Zeptala jsem se ho. 

"Potřebuju sprchu. Studenou." 

"Jamie." Uchechtla jsem se, když se roztřesenýma rukama snažil zbavit se boxerek, pod kterými se nacházel jeho velký problémek.

"Promiň, ale nehodlám pokračovat v tom, co jsme chtěli dělat po tom, co mě matka obvinila z erekce." 

Zavřela jsem dveře, které jsem následně i zamkla a otočila jsem se zpět k Jamiemu.

"A co jsme chtěli dělat?" Skousla jsem si ret a přišla jsem k němu blíž. "Připomeneš mi to?" Zašeptala jsem mu do ucha, palci jsem se zahákla za gumu boxerek a pomalu mu je stáhla dolů, přičemž jsem se mu přilepila na rty.

"Kattie." Zakňučel.

"Tak společnou sprchu?" Usmála jsem se a Jamie přikývl.

...

Po obědě jsme se stavili pro Molly. Dnes je poslední den, kdy ji máme hlídat. Když jsme došli zpět domů, někdo nám ta přibyl.

"Mickey!" Vyjekla Molly a běžela k Derekovi, který se mazlil s malým chlapečkem s tygříkovou čepkou na hlavičce.

"Ten je roztomilý." Rozplývala jsem se, když Jsem si ho mohla pochovat. Pořád se řechtal jako smyslů zbavený a mával ručkama kolem sebe. Jednou se mu povedlo trefit Jamieho do nosu, což rozesmálo všechny v místnosti. Molly Jamieho objala a dala mu na nos pusinku.

"Aby tě to nebolelo." Vysvětlila a znovu ho objala. Caren i Derek odešli do práce a my se přesunuli do Jamieho pokoje.

"Co budeme dělat?" Zeptala jsem se.

"Já půjdu připravit ten pokoj, abychom ta mohli spát všichni a vy zatím najděte něco v televizi. Určitě budou dávat hodně pohádek." Usmál se Jamie a dal mi pusu.

"Dobře." Přikývla jsem a když Jamie odešel, zapnula jsem televizi a přepínala programy. Děti zatím ležely na posteli a smály se.

"To tam nech!" Vykřikla radostně Molly, když se na velké obrazovce objevila pohádka Barbie - Kouzelné Vánoce. 

"No dobře, ale nevím, jestli bude souhlasit Jamie." Zasmála jsem se a přetočila jsem pohádku na začátek, kde jsem ji stopla a čekala, než přijde Jamie. Sedla jsem si na postel a koukala jsem se na ty dva jak se smějí.

Pamatuji si, jak jsme s bráchou blbli my, když mi bylo, jako Molly. Pořád jsme lítali po zahradě, kde jsme si taky nespočetně krát zlámali kosti. Nejradši bych se vrátila do těch dob, kdy jsem nemusela nic řešit. Bojím se dne, kdy Jamiemu řeknu mé tajemství. Bojím se, že mě nepochopí. Bojím se, že-

"Jsem tu!" Skočil ke mně na postel a udělal si polštář z mého břicha.

"Co jste vybrali?" Zeptal se s úsměvem.

"Molly vybrala." Podotkla jsem a s uchechtnutím jsem zapnula film. Když obrazovka zrůžověla a objevilo se logo Barbie, Jamie se uchechtl, ale nic neříkal. 

Molly ležela s hlavou na polštářku, který si dala na mé nohy, Jamie měl hlavu na mém břiše, které každou chvilku pusinkoval a Mickey mu ležel hlavičkou na ruce a spokojeně oddechoval. Rukama jsem Jamiemu prohrabovala jeho lískooříškové vlasy a kochala jsem se pohledem na něj a malého chlapečka, kterého pořád hladil.

"Vezmeš Mickeyho? Já vezmu Molly." Zašeptal, když skončila pohádka a děti spaly. Přikývla jsem a čekala, až ze mě sleze. Předal mi malého do rukou a on sám vzal do náruče Molly. Šla jsem za Jamiem, protože jsem nevěděla jaký pokoj připravil a i kdybych to věděla, netrefila bych tam.

Na kraji postele, která vypadala jako manželská, ale ve skutečnosti to byly jen dvě obyčejné postele u sebe, ležel Jamie. Já ležela v jeho náručí, Molly v mém a nejblíž ke zdi ležel Mickey, protože jsem se báli, že by spadl z postele. Museli jsme vypadat jako mladá rodinka.

"Dobrou, princezno." Šeptla jsem.

"Dobrou, Kattie." Zasmál se a dal mi pusu do vlasů.


My True Self ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora