48

37.9K 2.3K 91
                                    

|Kattie view|

Charlie s Nickem dorazili ve dvě hodiny a mně celkem dost kručelo v břiše a to jenom proto, že si neumí nastavit budík. Grr. Sedíme v obýváku na zemi u vánočního stromečku a vyměňujeme si dárky, protože já a Jamie dnes odlétáme a na Vánoce tu nebudeme.

"Ten je pro mamku." Usmála jsem se a podala jsem jí dárek ode mě. Doufám, že se jí bude líbit. S úsměvem začala roztrhávat červený balící papír, který skrýval modrou krabičku.

"Kattie. To je krásný." Usmála se, když vyndala velký rámeček, který střežil naší poslední fotku i s tátou. Přejela prstem po tátovo obličeji a na sklo rámečku dopadla malá kapička. "Mami. Neplakej." Hned jsem jí objala a měla jsem co dělat, abych se nerozbrečela taky. "Když. On-on mi strašně moc chyb-chybí." Rozbrečela se úplně a já se cítila blbě, protože kdybych jí ten dárek nedala, tak by nebrečela. "Nám taky mami." Zašeptala jsem a to už se k nám do objetí přidal i Nick. Neudržela jsem se a rozbrečela jsem se taky. Vážně nic nevydržim.

|Jamie view|

Slyšel jsem, že se rozbrečela i Kattie. Je mi jich tolik líto. Ale kdybych neviděl svýho tátu nebo ženu pět let a byla by tu šance, že ho už neuvidím, brečel bych taky. "Jamie." Slyšel jsem jak Kattie ubrečeně šeptla moje jméno. Kouknul jsem se na Charlie a ta přikývla. Oba jsme se zvedli a připojili jsme se do objímání. Já objal Katt s Mandy a Charlie objala Mandy a Nicka. Poprvý jsem viděl Nicka brečet. Katt mě stiskla v objetí a brečela mi do ramene. "To bude dobrý, princezno. Uvidíte, že co nevidět se vrátí a už vás neopustí." Utěšoval jsem je a Mandy si opřela hlavu o mé druhé rameno.

"Mám pocit, že ta fotka nebyla jediný dárek v té krabici." Poznamenal jsem, protože jsem věděc, co má Kattie za dárek pro svou mamku. Pomáhal jsem jí ho shánět. Mandy zvedla hlavu a začala se přehrabovat v papíru, kterým byla vyplněná karabice.

"Pane Bože." Zatajila dech, když našla to, co hledala. "Pane Bože." Začala brečet, jednou rukou si zakryla pusu a druhou, tu s tím dárkem, si přiložila k srdci. Okamžitě padla Kattie kolem krku a mačkala ji v objetí.

"Co tam máš, mami?" Zeptal se Nick a Mandy se odtáhla. "T-to je n-áhr-náhrdelník, který jsem dostala o-od vašeho tatínka, než odjel do armády. Na začátku l-letních prázdnin jsem ho ztratila a-a strašně jsem to obrečela. Jak?" Svou uvzlykanou řeč zakončila otázkou, která směřovala ke Katt.

"Jezdili jsme po všech místech, kde jsme byli ten den, kdy jsi ho ztratila. Trvalo nám to asi týden, ale našli jsme ho." Usmála se Katt a koukla na mě. "Pane bože. Děkuju vám." Mandy nás objala a pak jsme si sedli normálně.

"To je ode mě." Podal jsem Mandy dárek a čekal na reakci.

"Nemusel jsi mi nic kupovat. Ten náhrdelník byl víc než dost." Řekla, ale dárek přijala. Rozbalila ho a zářivě se usmála. "Děkuju." Šeptla.

"Co tam je?" Řekla nedočkavě Katt, která vážně nevěděla, co jsem koupil. Mandy ukázala Katt naušničky, které byly stejné jako ten náhrdelník, který jsme hledali. Kat se ma mě usmála a dlouze mě políbila. "Jsi úžasnej." Zašeptala a já se musel usmát.

|Kattie view|

"Tak tohle je pro Charlorku." Zazubila jsem se a podala jí krabičku.

"Katt ty jsi kráva." Zasmála se a se smíchem vytáhla svůj dárek z krabičky.

"Zas vibrátor?" Divil se Nick a Jamieho přepatl záchvat smíchu.

"No Charlie říkala, že ten poslední se jí rozbil." Zasmála jsem se a Lie se plácla do čela. "Já ho ale už potřebovat nebudu." Řekla mi a přitulila se k Nickovi. To jsem se musela plácnout do čela já. Charlie mi podala dárek od ní a já ho rozbalila. Vytáhla jsem z krabičky černá krajkovaná tanga s podprsenkou na stejný způsob a k tomu šerné podvazky. 'Jako vážně' pohled jí probodnul a ona se začala smát.
"Děkuju." Řekl Jamie s pohledem upřeným na můj dárek od Charlie. Tentokrát jsme se začali smát všichni.

Nějak jsme si dovyměnili dárky a ty které jsme dostali já a Jamie jsme odnesli do auta s tím, že si je rozbalíme na Vánoce. Jen ten od Charlie jsem si měla rozbalit už tady.

Hlasování pro další příběh končí zítra ve 20:00.

CrazyPoo_

My True Self ✔Where stories live. Discover now