Ch.8.

318 32 0
                                    

Mergina buvo su iki pečių tamsiais rudais plaukais, jie buvo šiek tiek banguoti ant gakiukų, jos akys buvo labai ryškios, žalios. Ji labai graži mergina.

Žvilgtelėjau į jos pusę, ji į mane spoksojo. Pasidarė labai nejauku. Kvailai jai nusišypsojau.

"Oh, mano vardas Nia." Nusišypsojo mergina. "Luka." Nukreipiau akis nuo jos. Visą kelią atgal prašnekėjom, ji vieneriais metais už mane jaunesė ir čia į mūsų kaimelį neseniai atsikraustė.

"Uhh, žinau, kad ką tik susipažinom, bet gal norėtum užeiti pas mane į namus?" Lipdama iš autobuso man pasiūlė. Nemeluosiu, niekada nebuvau pas kažką namuose išskyrus savo gimines. "Žinoma." Stengiausi labai nesišypsoti ir neatrodyti kaip ką tik gavau 100 eurų, bet nepavyko.

Kelias nuo autobusų stotelės nebuvo ilgas ir laikas greitai praėjo, jau mačiau savo namą.

"Tu čia gyveni, taip?" Prabilo Nia. Jau norėjau klausti iš kur ji žino, bet ji mane pertraukė. "Mačiau, kaip grįžai iš mokyklos." Nusišypsojo. Nia pradėjo rakinti savo namų duris. Įžengusi atsistojo prieš mane iš iškėlė rankas į šoną. "Štai ir mano namai!" Išdidžiai pasakė. Sukikenau, ji tikrai mėgsta elgtis kaip vaikas, man tai patinka. Išgirdau kaip kažkas uždaro šaldytuvo dureles, pasukau galvą į virtuvės pusę ir pamačiau Niall su šokoladu ir čipsais rankose. Kai Niall atsisuko į mane, jo akys atrodė, kad nušvito, tada pažiūrėjo į Nia ir atgal į mane.

"Luka, ką tu čia veiki?" Galiausiai tarė.

Heartbeat (LTU) n.h Where stories live. Discover now