Ch.5.

327 29 0
                                    

"Ak, taip! Juk jūs vieną kitą pažįstat. Atleisk, kad nepasakiau." tarp mūsų įsiterpė Nia. Padėkočiau, jei dabar nebūtų taip awkward. Šiek tiek nusišypsojau, bet ta šypsena dingo kai Niall pervertė akis. "Būsiu savo kambaryje, netrugdykit, nebent namas dega." Tarė. Jo balsas atrodė užkimęs, skambėjo taip, lyg aš jį užknisau. Ir Niall patraukė link savo kambario. Pažvelgiau į jį lyg tikėčiaus kokio nors ženklo, kad viskas gerai, bet jis tiesiog man piktai žvelgė į akis.

"Ughh, kas su juo?" Nia prakalbėjo, kai Niall užtrenkė savo kambario duris. "Ir aš tą noriu žinoti.." tyliai tariau, "Manai jis ant manęs pyksta?" Pridėjau.

"Ką? Tikrai ne, jis turbūt tik pavydi, kad atėjai pas mane, o ne pas jį." Nusijuokė Nia. "Na taip, bet.." jau norėjau nusijuokti, bet Nia mane pertraukė. VĖL. "Jis ant tavęs niekada nesupyktų, juk tave iki ausų įsimilėjęs yra!" Sušuko. Pradėjo kvailai šypsotis, bet ta šypsena dingo, kai suprato ką pasakė. "uups" nejaukiai sukikeno.

Visa išraudonavau, nežinojau ką sakyti, aš patinku Niall'ui, ne, jis mane myli? Tikrai ne! Taip negali būti, mes tik pažystami kelias dienas, taip greitai niekas neįsimyli, tiesa?

"Umm. Luka, tau viskas gerai?" Susijaudinus paklausė Nia. Jau norėjo mane griebti už peties, bet aš pasitraukiau. "Taip.. Man viskas gerai.. Bet aš nesuprantu. Kodėl aš? Aš net negraži, turiu šimtus problemų, nesu populiari, nesugebu pati apsisaugoti.." norėčiau tęsti, bet manau Nia užmigs kol aš vardinsiu kas blogai su manimi, tikriausiai jai net nerūpi. "Aš niekam nerūpiu.." sušnibždėjau. Tikėjausi, kad ji negirdėtų, BET išgirdo.

Kelias sekundes nieko nesakė, tiesiog žiūrėjo man į akis. Tada staigiai prie manęs pribėgo ir stipriai apkabino. "Luka.. Niekad taip nesakyk, tais žodžiais tu gali įskaudint daug žmonių. Velnias, tu ir mane įskaudinai." Dar stipriau mane apglėbė. "Žinau.. Tavęs nepažystu net dienos, bet jaučiu, kad mes būsim labai geros draugės."

Nusišypsojau kai ji pasakė tuos žodžius. Net nepajutau kaip pradėjo skruostu riedėt ašara. Ilgai neverkiau, bet ir ilgai šių emocijų viduje negaliu slėpti, man jau reikėjo kažkam išsilieti. Ir tai pasitaikė būti mergina kurią sutikau prieš kelias valandas autobuse.

Heartbeat (LTU) n.h Where stories live. Discover now