Ch.12

305 27 2
                                    

Man skaudėjo galvą. Atrodė, kad ji tuoj sprogs. Nieko napamenu, kas atsitiko vakar? Tiesiog pamenu, kad labai stipriai susitrenkiau galvą ir tada viskas.

Lėtai pradėjau akmerkti akis, bet greitai užmerkiau, nes saulė į akis spiginti pradėjo. Visiškai atsibudus dar nebuvau, bet jaučiau kažkieno ranką aplink mano liemenį. Ir tada prisiminiau kad vakar nutiko. Prisiminiau to vyro veidą. Jo tamsias akis. Nebenorėjau matyt to pasikartojančio veido, akių, jo rankų, tad staigiai atmerkiau akis ir pašokau iš lovos.

Pasukau savo galvą į kairę, kur jaučiau, kad kažkas guli. Ką pamačiau, to visiškai nesitikėjau. Mano lovoje gulėjo pusnuogis Niall. Jis nebuvo apsimovęs jokios maikės ir jo pilvas atrodė toks... O dieve, jaučiu kaip raudonuoju. Pamačiau kaip Niall pradėjo judėti, pajuto, kad manęs šalia nėra ir staigiai atmerkė akis. Kai pamatė mane, jo akys nušvito ir jis nusišypsojo.

"Labas rytas." Savo rytiniu balsu pasakė. O dieve.. Nieko negalėjau atsakyti, niekas neišėjo iš burnos. Aš ten tiesiog stovėjau ir į jį raudonuodama spoksojau. Niall tiesiog nusišypsojo. Pakilęs iš lovos jis prie manęs priėjo ir apkabino. Vos tik jam mane apkabinus, apjuosiau savo rankas aplink jo liemenį ir padėjau savo galvą ant jo peties. Praėjus kelioms minutėms, jis atsitraukė ir pažvelgė man į akis. Po lėto, mes pradėjom artėti vienas prie kito, jo lūpos buvo labai arti mano ir aš užmerkiau akis. Tada nuskambėjo Niall telefonas. Niall į mane pažvelgė ir nuėjo prie telefono. Jis pradęjo kalbėti, o aš ten sau pasilikau stovėti, šiek tiek nusivylusi, bet turbūt jo mama jaudinasi.

Pabaigęs kalbėti telefonu, Niall pažvelgė į mane ir su savo rankomis, mane pritraukė prie savęs ir greitai suliejo mūsų lūpas kartu. Nespėjau sureguoti, bet po kelių sekundžių užsimerkiau akis ir padėjau savo rankas jam ant krutinės. Bučinys buvo švelnus ir lėtas, truko kelias sekundes. Pritrūkus oro teko atsitraukti. Pažvelgę vienas kitam į akis, stipriai nusišypsojom.

////////////////
Dėkoju už beveik 600 peržiūrų!

Heartbeat (LTU) n.h Where stories live. Discover now